Työhyvinvointia yhteisöllisyydestä - sosiaalista pääomaa kehittämällä

Aika
23.3.2023
15.00 - 16.15
Paikka

Zoom

Ilmoittautuminen E-lomakkeella

Hinta

Maksuton

Tapahtuman aihetunniste
  • #eloisahanke

Eloisa-hanke järjestää Työhyvinvointia yhteisöllisyydestä - sosiaalista pääomaa kehittämällä -webinaarin 23.3.2023. Webinaarissa pääset kuulemaan mitä tarkoitetaan sosiaalisella pääomalla ja mikä on sen merkitys yritykselle ja mistä se muodostuu. Webinaarin vetäjänä ja asiantuntija toimii FT, YTM Marja-Liisa Manka. Tilaisuus on tarkoitettu yrityksille ja sen työntekijöille.

Marja-Liisa Manka, FT, YTM

Toiminut muun muassa työhyvinvoinnin professorina ja edelleen työhyvinvoinnin johtamisen dosenttina ja yrittäjänä. Hän on johtanut lukuisia tutkimus- ja kehittämishankkeita julkisella ja yksityisellä puolella ja toiminut myös itse kehittäjänä, kouluttajana ja kolumnistina. Marja-Liisa on kirjoittanut aihepiiriä sivuavia tietokirjoja mm. Elämänilon jäljillä – tunne juuresi, vaikuta elämääsi (2022), Työhyvinvointi, (2016), uusi painos ilmestyy keväällä 2023, yhdessä Marjut Mankan kanssa, Stressikirja (2015), Työnilo (2011) ja Tiikerinloikka työniloon ja menestykseen (2010), Työrauhanjulistus – miten olla ihmisiksi alaisena ja esimiehenä (2007).

Marja-Liisa Manka

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan E-lomakkeella.

Eloisa-hanke

ELOISA-hanke tukee COVID 19-pandemiasta kärsineiden työyhteisöjen ja työntekijöiden työhyvinvointia sekä henkilöstön kehittämistä tuomalla luovia ja taidelähtöisiä työkaluja yritysten ja heidän työntekijöiden arkeen.

Hankesivut

LinkedIn

Instagram: @eloisa.hanke