Kestävän kehityksen päälliköksi Elli Ojala 11.1.2021 alkaen

14.1.2021 - 15:25

Elli Ojala

Kestävän kehityksen päälliköksi on valittu Elli Ojala 11.1.2021 alkaen. Hakijoita oli 36.

Tehtävä on uusi Metropoliassa ja se perustuu Kestävä kehitys ja kasvu -strategiaan.

Aiemmassa tehtävässään Finlaysonin vastuullisuuspäällikkönä Ojala on vastannut vastuullisuustyön johtamisesta, seurannasta ja käytännön toteutuksesta. Koulutukseltaan Elli Ojala on kauppatieteiden maisteri, pääaineena yritysten ympäristöjohtaminen (Corporate Environmental Management).

Kestävän kehityksen päällikön prioriteettina on keväällä rakentaa Metropolian 2030 strategian pohjalta kestävän kehityksen tiekartta, joka sisältää myös hiilineutraaliustiekartan. ”Kestävä kehitys läpileikkaa kaikkea Metropolian tekemistä, joten yhteistyö muiden asiantuntijoiden kanssa on kaiken a ja o, jotta kestävä kehitys on aidosti osa kaikkea tekemistä. Kestävän kehityksen osaamisen kehittäminen niin henkilökunnan kuin opintokokonaisuuksien kautta on tärkeää”, Elli Ojala kuvailee uutta tehtäväänsä. ”Vastuullani on myös vastuullisuusviestinnän käynnistäminen ja kehittäminen yhteistyössä viestinnän kanssa, sekä vaikuttaminen sisäisissä ja ulkoisissa verkostoissa.”

”Metropolian strategia ja jo tehty työ kestävän kehityksen nostamisessa strategian ytimeen on luonut loistavan pohjan minulle lähteä kehittämään työtä käytäntöön”, Ojala kertoo innostuneena.

Elli Ojala People Finderissä.