PEILI-sovellus esillä kansainvälisessä terveysalan huipputapahtumassa

15.9.2020 - 10:40

Euroopan vaikutusvaltaisin terveydenhuollon konferenssi HIMSS & Health 2.0 European Digital Event järjestettiin 7.-11.9.2020 yhteistyössä suomalaisten terveysalan toimijoiden kanssa. Konferenssissa tuotiin esille Suomea ja terveysalan osaamista ”Hyvää huomenta Suomesta” -lähetysten ja pääkaupunkiseudun terveysalan huippuasiantuntijoiden esitysten kautta Health Capital Helsinki -esittelyhuoneessa.

Metropoliasta mukana oli PEILI-hanke, jonka tuotoksen PEILI-sovelluksen esittelivät projektipäällikkö Kaisa Puuronen, ICT ja tuotantotalouden osaamisalueelta ohjelmoinnin lehtori Vesa Ollikainen sekä tietojenkäsittelyn lehtori Sakari Lukkarinen. Esityksen tallenteen voi katsoa Zoomista.

PEILI on syrjäytymisvaarassa olevien nuorten miesten elämänhallintaa tukeva hanke. Hankkeessa on kehitetty keinoälyä hyödyntävä mobiilisovellus peili.io auttamaan nuoria miehiä löytämään uusia tulevaisuuden polkuja, jotka vastaavat heidän kiinnostuksen kohteitaan ja jo hankittuja taitoja elämässä. Sovelluksen testit, tehtävät ja kyselylomakkeet on suunniteltu yhdessä sosiaalityön ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Yhteistyökumppaneina toimivat HeadAI, Suomen Setlementtiliitto, 3StepIt, Vamos Helsinki, Kohtaus ry, R3 maahanmuuttajatuki ry., Live ammattiopisto ja Vantaan kaupunki. Hanke on alkanut vuonna 2018 ja sen loppuseminaari järjestetään virtuaalisena 22.10.2020.

”Toivomme Peili-sovelluksesta paljon keskustelua ja yhteistyötä. Haastamme mukaan kaikki julkiset, kolmannen sektorin ja yksityisen puolen toimijat, jotka tarjoavat palveluja nuorille. Sovellus on ilmainen, lanseeraamme sen 22.10. hankkeemme loppuseminaarissa. Palveluntarjoajat pääsevät mukaan jo sitä ennen ja autamme heitä tarvittaessa rekisteröitymisen kanssa”, kertoo projektipäällikkö Kaisa Puuronen.

"Yhdessä olemme enemmän"!

Tutustu PEILI-sovellukseen allaolevasta esittelyvideosta

Lisätiedot

Kaisa Puuronen
etunimi.sukunimi [at] metropolia.fi
p. +358 40 750 2455
Katso Kaisan tiedot People Finderista