Esitys- ja teatteritekniikan ylemmän AMK-tutkinnon väyläopinnot

Perustiedot

Kesto / Ajankohta
1 vuosi
Laajuus
25 op
Opetuspaikka

Kehity esitys- ja teatteritekniikan asiantuntijana

Opiskelu tarjoaa esitys-, teatteri- ja tapahtumatekniikan pätevöityneille ammattilaisille mahdollisuuden kehittää ja syventää asiantuntemustaan erityisesti johtamis-, esihenkilö- ja kehittämistyössä. Opintojen aikana opiskelija kehittää jatkuvan oppimisen ja itsensä johtamisen taitoja sekä kykyään ohjata ja johtaa uudistavaa ja kehittävää toimintaa.

Sisältö

Väyläopinnot koostuvat viidestä opintojaksosta:

  • Esitysteknisen asiantuntijuuden kehittäminen 5 op, kevät 2024
  • Teknis-taiteellisen työyhteisön johtaminen 5 op, kevät 2024
  • Tutkimusmenetelmät ja -valmiudet 5 op, kevät ja syksy 2024
  • Esitysteknisten tuotantoprosessien suunnittelu 5 op, syksy 2024
  • Organisaation osaamisen kehittäminen 5 op, syksy 2024

Löydät tarkemmat opetuksen aikataulut kevään osalta avoimen AMK:n ilmoittautumisjärjestelmästä 16.10.2023 alkaen, kun tiedot julkaistaan.

Edellytykset

YAMK-väylissä pohjakoulutusvaatimuksena on soveltuva alan AMK-tutkinto tai vastaava alan korkeakoulututkinto. Tämä tarkistetaan väyläopintoihin hakeutuvilta. Jos haet myöhemmin avoimen AMK:n opintojen perusteella tutkinto-opiskelijaksi, hakukelpoisuuteen vaaditaan kahden vuoden työkokemus AMK-tutkinnon suorittamisen jälkeen. Väyläopinnoissa AMK-tutkinnon jälkeistä työkokemusta ei vaadita.

Hinta

375 €

Metropolian alumneille (Metropoliassa korkeakoulututkinnon suorittaneille) tarjotaan mahdollisuus opiskella maksuttomasti Metropolian avoimessa AMK:ssa 4 lukukautta valmistumisen jälkeen. Maksuttomat opinnot tulee suorittaa neljän kokonaisen lukukauden aikana. Metropoliasta ja sen edeltäjistä Stadiasta ja EVTEKistä ennen vuotta 2023 valmistuneet alumnit saavat tämän oikeuden käyttöönsä ajalle 1.1.2023 - 31.12.2024.

Lue tarkemmat ohjeet maksuttomista avoimen AMK:n opinnoista Alumni-sivuilta.

Ilmoittautuminen väyläopintoihin

Ilmoittaudu Esitys- ja teatteritekniikan (YAMK) väyläopintoihin avoimen AMK:n ilmoittautumisjärjestelmässä. Väyläopintojen ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautuneet ovat saaneet kutsun haastatteluun.

Väyläopintoihin ilmoittautuminen tapahtuu Metropolian ilmoittautumisjärjestelmässä klikkaamalla "Lisää koriin". Ilmoittautuminen alkaa 1.11.2023 klo 10.00. Ilmoittautuneille järjestetään haastattelut Zoomissa 5.12.2023 klo 9 - 12. Ilmoittautuneet saavat tästä lisätietoa. Väyläopintoihin hakeneet asetetaan paremmuusjärjestykseen päätettyjen valintakriteerien perusteella. Voit ilmoittautua tai ottaa paikan vastaan vain yhdestä väylästä.

Tutustu ennen ilmoittautumista avoimen AMK:n opiskeluohjeisiin ja avoimen AMK:n maksu- ja peruutusehtoihin.

Opintojen aloitus

Opinnot alkavat tiistaina 9.1.2024 klo 9.30-16:30 Arabian kampuksella Esitysteknisen asiantuntijuuden kehittämisen opinnoilla. Muut väyläopintojen opinnot toteutetaan monimuotoisesti lähi- ja etäopetuksen yhdistelmänä, pääpainona etäopetus.

Hakeminen tutkinto-opiskelijaksi

Väyläopinnoissa suoritetuilla opinnoilla voit hakea erillishaussa ”Haku Metropolian avoimen AMK:n opintojen perusteella” Metropolian tutkinto-opiskelijaksi.

Perehdythän etukäteen Opintopolussa tutkinto-ohjelman hakukelpoisuusehtoihin, esimerkiksi YAMK-koulutusten työkokemusvaatimukseen.

Lisätietoja

Yhteystiedot

Jos sinulla on maksua tai etuuksia koskevia kysymyksiä, lue ohjeet avoimen AMK:n verkkosivulta tai ota yhteyttä avoinamk [at] metropolia.fi (avoinamk[at]metropolia[dot]fi)
p. 040 712 5100 (ma-to klo 10-12, lisäksi ke klo 12-14)

Lisätietoja opintojen sisällöstä ja toteutuksesta:
koulutussuunnittelija Leena Niiranen, 050 572 9755, leena.niiranen [at] metropolia.fi (leena[dot]niiranen[at]metropolia[dot]fi)