Kansainvälinen Metropolia

Tämän päivän työelämä ja markkinat ovat kansainvälisiä ja yhteiskunta monikulttuurinen. Ammatillinen osaaminen tarkoittaa myös valmiuksia toimia kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä.

Metropolian kansainvälisen toiminnan keskiössä ovat 15 englanninkielistä koulutusohjelmaa, vaihto-ohjelmat ja erilaiset projektit. Runsas englanninkielinen opetustarjonta, yli 1100 kansainvälistä tutkinto-opiskelijaa, 320 vaihto-opiskelijaa ja ulkomaiset luennoitsijat luovat Metropoliaan aidosti kansainvälisen ilmapiirin. Yhteistyö ulkomaisten korkeakoulujen kanssa mahdollistaa vuosittain sadoille Metropolian opiskelijoille opiskelu- tai työharjoittelupaikan ulkomailla.

Lue lisää:

Aktiivinen Erasmus-toimija

Metropolia Ammattikorkeakoululle on myönnetty Erasmus Charter for Higher Education (ECHE) vuosille 2014-2020. ECHE antaa Metropolialle oikeuden toimia Erasmus+ -liikkuvuusprojekteissa ja -hankkeissa.

Lue lisää Metropolian Erasmus-toiminnoista:

Metropolia toimii erittäin aktiivisesti Erasmus+ -yhteistyössä eurooppalaisen yhteistyökorkeakoulujen verkostonsa kanssa. Lisäksi Metropolialla on Erasmus+ globaalin liikkuvuuden yhteistyötä seuraavien Euroopan ulkopuolisten korkeakoulujen kanssa:

Metropolia on myös mukana useissa Erasmus+ -hankkeissa.

Laadukkaat ECTS-opintorakenteet

Metropolia käyttää European Credit Transfer System (ECTS)-järjestelmää laadukkaiden opetussuunnitelmien pohjana. Metropolialle myönnettiin ECTS Label -laatuleima vuosille 2013-2016. ECTS Label on laatuleima, joka kertoo siitä, että korkeakoulun kansainvälinen toiminta, opetussuunnitelmat ja opinto-opas ovat yhdenmukaisia ECTS-järjestelmän laatuvaatimusten kanssa. Lue lisää ECTS-leimasta.

Kansainvälisyys opintojen aikana

Tutustu mahdollisuuksiin

Kysyttävää?

Ota yhteyttä