Annmari Collin

"Valitsin tradenomitutkinnon ja markkinoinnin, koska halusin käyttää luovuutta työssäni ja työskennellä ihmisten parissa. Haaveeni on perustaa oma yritykseni, mutta sitä ennen haluan kokea markkinointitoimiston ympäristön ja hankkia kokemusta."

Lue Annmarin esittely alempaa.

Kasvokuva Annmari Collin.

Kuka olet ja mitä opiskelet?

Hei! Mä olen Annmari Collin ja opiskelen Metropolian Myyrmäen kampuksella kolmatta vuotta. Olen tällä hetkellä vielä vaihdossa Berliinissä ja palaan takaisin kampukselle helmikuussa. Opiskelen liiketaloutta ja pääaineeni on markkinointi. Tradenomitutkinto kestää 3,5 vuotta (210 op).

Miten päädyit liiketalouden opintoihin? Mikä on unelmatyösi?

Olin työskennellyt asiakaspalvelualalla lähemmäs 10 vuotta kun korona tuli. Sain sysäyksen ja motivaation hakea opiskelupaikkaa. Valitsin tradenomitutkinnon ja markkinoinnin, koska halusin käyttää luovuutta työssäni ja työskennellä ihmisten parissa. Haaveeni on perustaa oma yritykseni, mutta sitä ennen haluan kokea markkinointitoimiston ympäristön ja hankkia kokemusta. Hain Metropoliaan, koska meidän tutkintomme on hyvin kilpailukykyinen ja kattava.

Mikä sinua inspiroi Metropoliassa opiskelussa?

Mua inspiroi Metropoliassa opiskelemisessa koulukaverit, lehtorit ja Metropolian tapa huolehtia opiskelijoista. Meillä on ollut markkinoinnin pääaineen opinnoissa monenlaisia projekteja ja niiden tekeminen on ollut haastavaa, mutta silti inspiroivaa.

Lempipaikkasi kampuksella? Entä Helsingissä?

Mun lempipaikka kampuksella on c-siiven 2. kerroksen sohvat sekä B-siiven 2. kerroksen pöydät, joissa on hyvä tehdä kouluhommia. Mun lempipaikka Helsingissä on Munkkiniemen ranta, missä on ihana istua kalliolla ja vaan nauttia maisemista.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Tällä hetkellä mun harrastuksiin kuuluu lenkkeily ja talvisin lumilautailu.

Lue lisää liiketalouden tutkinto-ohjelmasta