Heidi Tenhunen

"Hain metropoliaan LVI-tekniikan tutkintoon, koska se on arvostettu tutkinto rakennusalalla, ja sen avulla pääsee rakentamaan hyvän tulevaisuuden. Rakennusalalla on todella monia eri työmahdollisuuksia, suosittelen rakennusalaa kaikille kiinnostuneille, myös naisille!"

Lue Heidin esittely alempaa.

Kasvokuva Heidi Tenhunen.Kuka olet ja mitä opiskelet?

Hei kaikki! Minun nimeni on Heidi Tenhunen. Opiskelen Metropolian Myllypuron kampuksella ensimmäistä vuotta monimuoto-opintoina LVI-tekniikkaa rakennusmestarilinjalla. Tutkintoni kestää 3,5-vuotta (210 op).

Olen syntynyt Tyresössä Ruotsissa, jossa asuimme muutaman vuoden. Nyt asun Helsingissä perheeni kanssa, johon kuuluu 2 lasta. Olen opiskellut aiemmin merkonomin, työmaa-assistentin ja korjausrakentamisen työnjohdon koulutuksen opintoja, jotka antoivat hyvän väylän työmaille töihin.

Miten päädyit LVI-tekniikan opintoihin? Mikä on unelmatyösi?

Olen työskennellyt 4 vuotta rakennusalalla runkotyönjohtaja ja työmaa-assistenttina, ja tällä hetkellä työskentelen maanrakennuksen infrapuolen rakennustyöntekijänä.

Hain metropoliaan, koska se on arvostettu tutkinto rakennusalalla, ja sen avulla pääsee rakentamaan hyvän tulevaisuuden. Tulevaisuuden haaveeni on työskennellä rakennusmestarina ja tehdä vastaavan mestarin tuurauksia. Rakennusalalla on todella monia eri työmahdollisuuksia, suosittelen rakennusalaa kaikille kiinnostuneille, myös naisille!

Mikä sinua inspiroi Metropoliassa opiskelussa?

Metropoliassa on mukava opiskella, kampus on lähellä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Metropolia on myös hyvin kansainvälinen. On ollut mukava tutustua eri alojen opiskelijoihin ja osallistua erilaisiin yhteistoimintoihin, joita koululla on runsaasti.

Lempipaikkasi kampuksella? Entä Helsingissä?

Kahvilassa istuskelen luokkakavereiden kanssa ja kirjastossa mukava tehdä tehtäviä. Lempipaikkani Helsingissä on Aurinkolahdenranta Vuosaaressa. Suosittelen käymään kesällä, maisemat kuin ulkomailla!

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Harrastan uintia, asun merenrannan lähellä ja käyn läpi vuoden uimassa.

Seuraa Heidiä somessa:

Instagram: hct_2020
Linkedin: Heidi Tenhunen

Lue lisää rakennusmestari: lvi-tekniikkan tutkinto-ohjelmasta