Valtteri Vajavaara

"Metropoliaan hain aikoinani suoraan lukiosta, koska täällä on Metropolia Motorsport -tiimi, ja sen avulla pääsee näkemään ajoneuvoinsinööri- ja autourheilumaailmaa työelämänäkökulmasta paremmin kuin missään muussa koulussa."

Lue Valtterin esittely alempaa.

Kasvokuva Valtteri Vajavaara.Kuka olet ja mitä opiskelet?

Hei kaikki!

Olen Valtteri Vajavaara Helsingistä ja opiskelen Myyrmäen kampuksella kolmatta vuotta ajoneuvotekniikkaa. Suuntautumiseni opinnoissani on ajoneuvosuunnittelu ja tutkinnon laajuus 240 op.

Miten päädyit ajoneuvotekniikan opintoihin? Mikä on unelmatyösi?

Metropoliaan hain aikoinani suoraan lukiosta, koska täällä on Metropolia Motorsport -tiimi, ja sen avulla pääsee näkemään ajoneuvoinsinööri- ja autourheilumaailmaa työelämänäkökulmasta paremmin kuin missään muussa koulussa. Unelmani on päästä työskentelemään ajoneuvomaailman kehityksen kärjessä ja olla mukana muuttamassa ajoneuvoteollisuutta sekä liikennettä entistä kestävämmäksi maapallomme kannalta.

Mikä sinua inspiroi Metropoliassa opiskelussa?

Metropoliassa opiskelussa parhainta on ammattitaitoiset opettajat, laadukkaat opetusmenetelmät ja opintojen työelämäpainotteisuus.

Lempipaikkasi kampuksella? Entä Helsingissä?

Mieluisin paikkani kampuksella on Metropolia Motorsport-tiimimme toimisto. Helsingissä puolestaan parasta on asuinalueeni Viikin koetilan pellot ja läheiset metsät.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vapaa-ajalla nautin paljon ulkoilusta Viikin alueella sekä kansallispuistoissa ja lisäksi alalle ominaisesti minulla on useita ajoneuvoprojekteja samanaikaisesti työn alla.

Lue lisää ajoneuvotekniikan tutkinto-ohjelmasta