ChatGPT ja tekoäly asiantuntijatyössä -verkkokoulutus

Hallitsetko parhaat tavat hyödyntää tekoälyä osana asiantuntijatyötäsi? Oletko pohtinut joidenkin kuluttavien operatiivisten toimintojen automatisointia? Haluatko olla edelläkävijä, ja tehostaa työtäsi? Toivoisitko enemmän aikaa kohtaamisille ja vuorovaikutuksele?

Lue lisää uudesta ChatGPT ja tekoäly asiantuntijatyössä -verkkokoulutuksestamme!

Kesto
Non-stop -verkkototeutus
Tulossa 2024 keväällä!
Sijainti
Verkko-opetus
Ilmoittautuminen
Tulossa valikoimaan 2024!

ChatGPT ja tekoäly asiantuntijatyössä

Tervetuloa kurssille, joka avaa oven tekoälyn maailmaan ja sen soveltamiseen asiantuntijatyössä! Uusi verkkokurssimme ChatGPT ja tekoäly asiantuntijatyössä tarjoaa monipuolisen katsauksen teemoista, joilla pääset syventymään tekoälyyn, erilaisiin työn tuottavuutta helpottaviin tekoälytyökaluihin sekä syvemmin tekoälyn käyttöönottoon yrityksessäsi.

Generatiivinen tekoäly on tullut jäädäksen, ja mitä nopeammit omaksut sen käytön osana työtäsi, sitä helpommaksi teet urakan itsellesi! Kurssiin käytetty aika ja raha tulee moninkertaisena takaisin, kun opit hyödyntämään tekoälyä jokapäiväisessä arjessasi! Tarjoamme informatiivisia tietoiskuja, käytännön harjoitteita sekä materiaalia, joilla saat parhaat eväät tekoälyn hyödyntämiseen jo kurssin aikana.

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaiken tasoisille asiantuntijoille, saat varmasti hyödyt talteen olit sitten tekoälyteeman vasta-alkaja tai jo harjaantunut työkalujen käyttäjä. Olemme varmoja, että viet työn tuottavuutesi uudelle tasolle olit sitten asiantuntija, esihenkilö, koordinaattori, sisällöntuottaja tai valmentaja.

Kurssin sisältö


Kurssi rakentuu kolmesta päämoduulista.

  • Ensimäisessä osassa tutustut tekoälyn historiaan, nykyhetkeen ja tulevaisuuteen.
    • Hahmotat tekoälyn ilmiönä sekä tekniikkaa sen taustalla, jotta osaat hyödyntää sitä parhaan tiedon valossa. Vältyt tekoälyn hallusinaatioiden sekä vinoumien sudenkuopilta, ja saat työkaluista kaiken irti.
  • Toisessa osassa pääset käytännön harjoitteiden sekä tietoiskujen avulla harjoittelemaan ChatGPT käyttöä erilaisissa konteksteissa.
    • Tarjoamme työkalut sisällöntuoton tehostamiseen, mentorointiin sekä muunnostehtävien tekemiseen. Pääosa asiantuntijan työajasta menee erilaisten dokumenttien täyttämiseen, sähköpostien lähettämiseen sekä oman osaamisensa kehittämiseen osana työn arkea. Opit miten tekoälyn avulla löydät aikaa tälle kaikelle!
  • Kolmas moduuli on vapaaehtoinen, syventävä opintojakso. Kolmannen moduulin suorittamista ei vaadita kurssitodistuksen saamiseen.
    • Tässä syventävässä osassa saat tietoa oman tekoälymallin tekemistä, hahmotat mistä löydät dataa tekoälylle sekä opit suurien kielimallien perusteita.

Opiskele oman aikataulusi mukaan!

Tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen hyvällä nettiyhteydellä.

Koulutus on NonStop -toteutus, eli voit suorittaa sen joustavasti milloin ja missä vain.

Hyödyt

Opit

tekoälyn perusteet sekä kielimallien toimintalogiikan

Teet

asiantuntijatyöstäsi tehokkaampaa. Säästät työtunteja manuaaliselta työltä, jolloin aikasi riittää muuhunkin!

Saat

työkaluja laajempaan tekoälyn käyttöönottoon

Sisältö ja toteutustapa

Koulutus toteutetaan NonStop -verkkokoulutuksena. Käytämme räätälöityä Moodle alustaa, joten koulutusmateriaalit on helposti saatavilla myös mobiililaitteilla. Voit siis aloittaa kotona ja jatkaa opintoja vaikka bussissa!

Tutustu allaoleviin laatikoihin, joissa kerrome jokaisen moduulin tarkemmat sisällöt!

Kouluttajat

Ilmoittautuminen

Tulossa valikoimaan 2024!

Lisätietoja

Koulutus on tulossa valikoimaan 2024 alkuvuodesta. Tarjoamme alennuksen isommalle osallistujajoukolle, eli jos yrityksessäsi on useita kiinnostuneita henkilöitä, niin kysy tarjousta!

Toimitus- ja peruutusehdot