Innovaatiopolku

Hanke on päättynyt 15.6.2018.

Innovaatiopolku-hanke oli innovaatioympäristö, jossa kehitettiin älykkään palveluasumisen digitaalisia innovaatioita ideasta yritykseksi yhteistyössä monialaisen tiimin ja valmentajien kanssa. Innovaatiopolku oli osa vuosien 2017–2018 MINNO-innovaatioprojektitoimintaa, (Minno 2.0, Ketterä kokeilu). Innovaatiopolulla suoritettiin innovaatioprojektit uudella tavalla.

Hankkeesta ja sen tuloksista on julkaistu marraskuussa 2018 Toini Harran ja Juha Järvisen teos Innovaatiopolkupilotti – Toimintamalli innovaatio- ja yrittäjyysosaamisen vahvistamiseksi korkeakoulun TKI-toiminnassa (PDF), jossa kuvataan muun muassa

  • pilotin suunnittelu
  • toteutus keväällä 2018
  • pilotin arviointi
  • innovaatiopolkumalli tiivistetysti

Innovaatiopolkupilotti toteutettiin kevään 2018 aikana yhteistyössä Metropolian yrityskiihdyttämö Turbiinin, Helsingin kaupungin Elinkeino-osaston, Helsingin kaupungin NewCo-yrityskiihdyttämön sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Innovaatiopolkuprojektin tuloksia hyödynnetään ja kehitetään edelleen Hippa - Hyvinvointia ja parempaa palveluasumista digitalisaation avulla -hankkeessa sekä Helsingin kaupungin kanssa tehtävässä yritysyhteistyössä.

Lue lisää Metropolian innovaatioprojekteista.

Lisätietoja tki-info [at] metropolia.fi (tki-info[at]metropolia[dot]fi)