Informaatioteknologia - Information Technology

AMK-tutkinto Ylempi AMK-tutkinto Avoin AMK Täydennyskoulutus

Tutkintonimike: Bachelor of Engineering

Kesto 4 vuotta

Laajuus: 240 opintopistettä

Aloituspaikat: 70

Opetuspaikka: Karamalmin kampus

Seuraava haku: Kevään yhteishaku 8.1.–22.1.2020

Siirtohaku: 1.-15.5.
Lue lisää

Opetuspaikka

29.3.2019: 

Metropolian Leppävaaran kampuksen toiminnot siirtyvät Espoon Karamalmille osoitteeseen Karaportti 2 vaiheittain elokuusta 2019 alkaen. Tilojen valmistumisesta riippuen syksyllä 2019 aloittavien ryhmien opetus voi aluksi tapahtua myös Metropolian muissa tiloissa.

Kiinnostavatko sinua mobiiliratkaisut, älykkäät teknologiat ja pilvipalvelut? Hanki kansainväliset valmiudet opiskelemalla tieto- ja viestintätekniikkaa englanniksi.

Ensimmäisen vuoden opinnot koostuvat tieto-ja viestintätekniikan orientoivista opinnoista, ammattiaineista, matematiikasta ja fysiikasta sekä kieli-ja viestintäopinnoista. Ensimmäisen vuoden lopussa valitset pääaineen, johon syvennyt myöhemmissä opinnoissasi. Opiskelu on käytännönläheistä ja sisältää mm. työelämäprojekteja, harjoittelun ja opinnäytetyön.

Tulevaisuuden työssäsi voit kehittää ja innovoida ihmisten arkea auttavia sovelluksia ja järjestelmiä. IT-insinöörinä voit työskennellä esim. ohjelmoinnin, suunnittelun, tuotetuen, konsultoinnin tai esimiestyön parissa. Työtehtävät ovat usein kansainvälisiä.

Lue lisää ohjelmasta englanninkielisiltä sivuiltamme.

Kysy lisää opinnoista

Sari Rannisto
Koulutussuunnittelija
p. 09 7424 6308
Lähetä Sarille sähköpostia

Kansainvälisyys opintojen aikana