Tiedolla johtamisen asiantuntija

Haluatko auttaa johtoa tekemään parempia päätöksiä? Kiinnostaako datan analysointi ja visualisointi?

Opiskele itsenäisesti tiedolla johtamisen asiantuntijaksi johdon päätöksenteon tukitehtäviin. Voit opiskella joustavasti oman aikataulun mukaan verkko-opinnoissa.

Perustiedot

Kesto / Ajankohta
01.01.2024 - 31.12.2024
Laajuus
16 op
Seuraava haku- tai ilmoittautumisaika:
Jatkuva haku
Hinta
35 €

Kenelle?

Koulutus soveltuu kaikille tiedolla johtamisen päätöksenteon tuen asiantuntijatehtävistä, ohjelmoinnista ja datan analysoinnista kiinnostuneille.

Tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa opiskelijat tiedolla johtamisen asiantuntijoiksi niin, että he löytävät runsaasta datasta yrityksen tai organisaation liiketoiminnan kannalta olennaista ja tärkeää tietoa sekä visualisoivat sitä.

Koulutuksen jälkeen osaat tuottaa johdolle tietoa päätöksen teon tueksi. Koulutuksessa tutustutaan datan analysointiin ja sen soveltamiseen käytäntöön. Osallistuja saa matemaattiset ja tietotekniset perusvalmiudet datan analysointiin ja tulkintaan. Lisäksi koulutuksessa tutustutaan ajan- ja tehtävienhallintaan, kehitetään itselle toimivia käytänteitä työn organisoimiseksi ja opiskellaan projektinhallintataitoja.

Sisältö

Opintokokonaisuus koostuu neljästä opintojaksosta, jotka suositellaan suoritettavaksi seuraavassa järjestyksessä:

Opinnot ovat hyväksiluettavissa Metropolian Tieto- ja viestintätekniikan insinööri AMK-tutkintoon.

Toteutustapa

Opinnot toteutetaan itsenäisinä verkko-opintoina, jotka voit opiskella oman aikataulusi mukaan. Opintojaksoista Power BI ja Artificial Intelligence with Python ovat englannin kielellä.

Mitä tarvitset?

Tarvitset oman tietokoneen, joka on varustettu Windows-käyttöjärjestelmällä. Opintokokonaisuudessa suoritettavat opinnot eivät ole suoritettavissa MAC-koneella (MS Project -ohjelmistot ja Power BI).

Hinta

Opintokokonaisuuden hinta on 35€.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Tiedolla johtamisen asiantuntija -opintokokonaisuuteen ilmoittautumisjärjestelmässä 25.12.2023 - 25.12.2024.

Voit ilmoittautua suorittamaan myös yksittäisiä opintojaksoja. Opintojaksojen sisällöt ja hinnat löydät avoimen ilmoittautumisjärjestelmästä.

Tutustu ennen ilmoittautumista avoimen AMK:n opiskeluohjeisiin ja avoimen AMK:n maksu- ja peruutusehtoihin. Lisätietoa yleisistä ennakkovaatimuksista (kielitaito, opiskeluvalmiudet) löydät avoimen AMK:n sivuilta Kielitaito ja muut vaatimukset.

Lisätiedot

Sisällölliset kysymykset:

janne.salonen [at] metropolia.fi (janne[dot]salonen[at]metropolia[dot]fi)