Perustiedot

Laajuus
2 op
Opetuspaikka
Hinta
Ilmainen

Tavoite

Ammatillisessa oppilaitoksessa tai lukiossa opiskeleville suunnatulla kurkistuskurssilla tutustutaan liiketalouden ammattikorkeakouluopiskeluun sekä liiketalouden ajankohtaisiin teemoihin. Opiskelija pääsee tutustumaan Metropolian, Haaga-Helian ja Laurean kampusten toimintaan lähiopetuksessa.

Sisältö

  • Tutustumiskäynti kolmen eri ammattikorkeakoulun kampukseen
  • Liiketalouden ajankohtaisiin teemoihin liittyviä tehtäviä

Opintojakson suoritus

Opintojakso suoritetaan sekä lähi- että itsenäisenä opetuksena. 

Aikataulu syksylle 2021
tapaamiset loka-marraskuussa kolmena iltana
Metropolia Myyrmäki 27.10. klo 17-19.15
Haaga-Helia Pasila 10.11. klo 17-19.15
Laurea Leppävaara 24.11. klo 17-19.15

Voit jo nyt ilmoittautua alustavasti mukaan syksyn kurssille, lähetämme tarkempaa tietoa suoritustavasta myöhemmin. Ilmoittaudu mukaan  https://elomake.metropolia.fi/lomakkeet/28935/lomake.html

Yhteystiedot

Ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jatkuvaoppiminen [at] metropolia.fi

Taustatietoja

3AMK ammattikorkeakoulut järjestävät pääkaupunkiseudun 2. asteen opiskelijoille tarkoitetun kurkistuskurssin yhteistyössä. Kurkistuskurssilla ”Johdatus liiketalouden ammattikorkeakouluopiskeluun: markkinointi ja myynti 2 op” tutustutaan liiketalouden ammattikorkeakouluopiskeluun sekä markkinoinnin ja myynnin perusteisiin ja ajankohtaisiin teemoihin.

Opiskelija pääsee lähiopetuksessa tutustumaan Metropolian, Haaga-Helian ja Laurean kampusten toimintaan ja liiketalouden alan ajankohtaisiin teemoihin. ”Kurkistuskurssi on mainio tapa tutustua ammattikorkeakouluopiskeluun jo 2. asteen opintojen aikana ja saada varmuutta uravalintaansa. Kurssilla pääsee vierailemaan eri kampuksilla ja kuulee liiketalouden opiskelijoiden kokemuksia, joten ”oman jutun” ja opiskelupaikan löytäminen helpottuu” kertovat kurssin koordinaattorit.