Informaatioteknologia - Information Technology

Ylempi AMK-tutkinto AMK-tutkinto  Avoin AMK Täydennyskoulutus

Tutkintonimike: Master of Engineering / Insinööri (ylempi AMK)

Kesto: 1,5 vuotta

Laajuus: 60 opintopistettä

Aloituspaikat: 40

Opetuspaikka: Karamalmin kampus

Seuraava haku: Kevään yhteishaku 2020

 

Opetuspaikka

29.3.2019: 

Metropolian Leppävaaran kampuksen toiminnot siirtyvät Espoon Karamalmille osoitteeseen Karaportti 2 vaiheittain elokuusta 2019 alkaen. Tilojen valmistumisesta riippuen syksyllä 2019 aloittavien ryhmien opetus voi aluksi tapahtua myös Metropolian muissa tiloissa.

Miksi lähteä opiskelemaan?

Etsitkö uusia uravaihtoehtoja? Oletko kiinnostunut laajentamaan tietojasi Informaatioteknologiasta? Onko näköpiirissä uusia haasteita, jotka vaativat uutta osaamista?

Metropolian Master’s ohjelma (YAMK) antaa valmiudet toimia vaativissa asiantuntijatehtävissä tietotekniikan alalla. Oppiminen tapahtuu sekä soveltavan tutkimuksen että monipuolisten käytännön harjoitusten kautta.

Ohjelma on tarkoitettu työelämässä oleville alan ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa tutkintonsa ylemmäksi AMK- eli Master’s-tutkinnoksi.

Toteutustapa

Opinnot on suunniteltu ja toteutettu siten, että ne ovat mahdollista suorittaa täysipäiväisen työn ohella. Ennakkovaatimuksena on aikaisempi AMK- / Bachelor-tasoinen insinööritutkinto ja vähintään kolmen vuoden työkokemus valmistumisen jälkeen.

Ohjelman opiskelijat tulevat useista eri maista ja opiskelu suoritetaan englannin kielellä. Opinnot on suunnattu ammattilaisille, jotka työskentelevät sekä teollisuudessa että julkisella sektorilla.

Ohjelman laajuus on 60 opintopistettä (op) ja se koostuu ammatillisista kursseista (30 op) ja opinnäytetyöstä (Master’s thesis, 30 op). Opinnot pitävät sisällään luentoja, laboratoriotehtäviä, harjoituksia, ryhmätöitä sekä itsenäistä opiskelua. Ohjelman kaikki kurssit järjestetään Metropolian Leppävaaran kampuksella.

Ohjelmassa ei järjestetä erillistä pääsykoetta vaan opiskelijoiden valinta perustuu kahteen ennakkotehtävään, joiden tarkemmat kuvaukset löytyvät hakuohjeista.

Lue lisää ohjelman sisällöstä ja opiskelijoiden kokemuksista englanninkieliseltä sivulta

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Kysy opinnoista

Ville Jääskeläinen
Head of Master's program in IT
Puh. 040 511 6172
Lähetä sähköpostia

Mikä ylempi AMK-tutkinto?

Tiesitkö, että ylempi AMK-tutkinto antaa saman kelpoisuuden esimerkiksi julkiseen virkaan kuin tiedekorkeakoulussa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. Lue lisää