Insinööritoimisto Tauno Nissinen Oy:ltä lahjoitus Metropolialle

14.08.2018

Insinööritoimisto Tauno Nissinen Oy:n toimitusjohtaja Mikko Yrjönen ja Metropolian yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Tuire Ranta-Meyer kesällä lahjakirjan allekirjoitustilaisuudessa. (Kuva: Joni Henriksson)

Tauno Nissinen Oy, Suomen yksi johtavista sähkötekniseen suunnitteluun erikoistuneista toimistoista, on tehnyt elokuun alussa lahjoituksen Metropolialle. Yli 60 vuotta alalla toiminut yritys on koko olemassaolonsa aikana panostanut käyttäjälähtöiseen ja laadukkaaseen sähkösuunnitteluun. Sen keskeiset toimialat ovat sähkö-, tele-, turva-, valaistus-, energia- ja AV-järjestelmien suunnittelu, asennustöiden valvonta sekä kuntokartoitukset. Uusimpina liiketoimintapalveluina yritys on ottanut käyttöön järjestelmäintegraatio- ja lämpökuvauspalvelut. 

Järjestelmäintegraatiopalveluilleen yritys näkee suuren kasvupotentiaalin ja haluaa olla mukana kustannus- ja energiatehokkaiden hankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

”Haluamme olla mukana antamassa tukemme Metropolialle, josta valmistuneet insinöörit ovat meille tärkeä rekrytointipohja. Meillä on usein työharjoittelijoita Metropoliasta tai opiskelijoita kesätöissä ja tekemässä lopputyötä. Aina jokunen työllistyy sitten vakituisestikin yritykseemme”, kertoo toimitusjohtaja Mikko Yrjönen Tauno Nissinen Oy:stä ja jatkaa.

”Olemme 30 henkilön työyhteisö. Etsimme kuitenkin lähes koko ajan uusia, vastuullisia tehtäviä pelkäämättömiä työntekijöitä, joilla on oikeaa asennetta ja mielellään suunnittelukokemusta. Tälläkin hetkellä on työtä sähkö-, tele- ja turvasuunnittelijalle”.

Molempia yhdistävät samat päämäärät ja arvopohja

”Metropolia on ylpeä Tauno Nissinen Oy:n kaltaisesta työelämäkumppanista. Sen tavoitteena on halu menestyä, ansaita työllä asiakkaan luottamus sekä parantaa toimintaa uutta etsien ja työtovereita arvostaen. Samat päämäärät − luottamus, keskinäinen arvostus, uudistuminen ja kunnianhimoinen menestyksen tavoittelu − puhuttelevat myös Metropoliaa”, toteaa Metropolian yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Tuire Ranta-Meyer.

Lisätietoja:

Tuire Ranta-Meyer tuire.ranta-meyer@metropolia.fi tai 050 5262002
http://www.metropolia.fi/tietoa-metropoliasta/lahjoittaminen/
http://lahjoita.metropolia.fi/
http://www.tauno-nissinen.fi/


Muuta maailmaa kanssamme

Tule mukaan muutosta vauhdittavaan varainhankintakampanjaamme. Lahjoita euro, joka tukee yhteistä tulevaisuuttamme. Kiitos lahjoituksesta!

metropolia.fi/lahjoita


Tre Smeder -säätiöltä apuraha ruotsinkielistä oopperaa varten

12.11.2018

Helsingissä sijaitseva ruotsinkielinen, vuonna 1993 Säästöpankkisäätiön pohjalle perustettu Stiftelsen Tre Smeder on myöntänyt Metropolian oopperaproduktion toteuttamiseen apurahan. Metropolian oopperakoulutus esittää keväällä 5.&...

Lue lisää

Systeeminen ymmärrys tuo uusia näköaloja rehtorin työhön

09.11.2018

Metropoliassa käynnistettiin syyskuussa 2018 uusi, perusopetuksen rehtoreille suunnattu Uudistuva johtajuus- systeeminen ymmärrys ja ratkaisukeskeinen ote -valmennus, jota rahoittaa Opetushallitus ja on osallistujille maksuton.
Systeeminen älykkyys on hyvän johtamisen perusedell...

Lue lisää

Helsingin Insinöörit HI ry ja Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry palkitsivat Riitta Konkolan

07.11.2018

Helsingin Insinöörit HI ry ja Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry luovuttivat mitalin Metropolia Ammattikorkeakoulun toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkolalle tiistaina 6.11.2018 Helsingin Oopperatalon lämpiössä.
Helsingin teknillisen oppilaitoksen muistomitali ...

Lue lisää

IBM ja Metropolia yhteistyöhön - uusinta teknologiaa ja tukea innovaatiokehitykseen

07.11.2018

Teknologiayritys IBM ja Metropolia aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on saada aikaan innovaatioiden kehittämistä esimerkiksi terveydenhuollon alalla sekä tarjota työkaluja ja tukea Metropolia-ammattikorkeakoulun tutkijoille, opettajille ja opiskelijoille.
Yhteisty&ou...

Lue lisää

02.11.2018

3AMK-osaamispoluilta tulevaisuuden työelämän osaamista – katso videot!

Tiedätkö, mitä on kiertotalous? Entä millaista on juomateollisuuden parissa työskentely? Tai miten ihmeessä sosiaali- ja terveysala ja liiketalous liittyvät toisiinsa?
Näitä teemoja käsitellään 3AMK:n osaamispoluilla. Osaamispolut ovat tyypilli...

Lue lisää

30.10.2018

Sydänsairaat ikäihmiset tarvitsevat digiapua - lähde mukaan sydändigihankkeeseen digineuvojaksi

Metropolia Ammattikorkeakoulun terveysalan opiskelijat ovat mukana Sydändigineuvonta – toimintamallin kehittäminen yhteistyössä HYKS:n, EJY:n/OLKA:n, Metropolian ja Eläkkeensaajien keskusliiton kanssa.
Hankkeen tarkoituksena on sydänsairastuneiden omahoidon tukeminen ...

Lue lisää

29.10.2018

Digitaaliset toimitusketjut -seminaarissa keskusteltiin uusien teknologioiden mullistavasta vaikutuksesta

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys (LOGY ry) järjesti Myyrmäen kampuksella SCM Foorumissa lokakuun 5. päivä yhdessä Metropolian kanssa Digitaaliset toimitusketjut- seminaarin. Aihe kiinnosti LOGY:n yritysjäsenten lisäksi myös alan opiskelijoita Metropolian eri kou...

Lue lisää


1 - 7 / 1601

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

 

Uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeet 2018

Uutiskirjeet 2017

Uutiskirjeet 2016

Uutiskirjeet 2015