Insinööritoimisto Tauno Nissinen Oy:ltä lahjoitus Metropolialle

14.08.2018

Insinööritoimisto Tauno Nissinen Oy:n toimitusjohtaja Mikko Yrjönen ja Metropolian yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Tuire Ranta-Meyer kesällä lahjakirjan allekirjoitustilaisuudessa. (Kuva: Joni Henriksson)

Tauno Nissinen Oy, Suomen yksi johtavista sähkötekniseen suunnitteluun erikoistuneista toimistoista, on tehnyt elokuun alussa lahjoituksen Metropolialle. Yli 60 vuotta alalla toiminut yritys on koko olemassaolonsa aikana panostanut käyttäjälähtöiseen ja laadukkaaseen sähkösuunnitteluun. Sen keskeiset toimialat ovat sähkö-, tele-, turva-, valaistus-, energia- ja AV-järjestelmien suunnittelu, asennustöiden valvonta sekä kuntokartoitukset. Uusimpina liiketoimintapalveluina yritys on ottanut käyttöön järjestelmäintegraatio- ja lämpökuvauspalvelut. 

Järjestelmäintegraatiopalveluilleen yritys näkee suuren kasvupotentiaalin ja haluaa olla mukana kustannus- ja energiatehokkaiden hankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

”Haluamme olla mukana antamassa tukemme Metropolialle, josta valmistuneet insinöörit ovat meille tärkeä rekrytointipohja. Meillä on usein työharjoittelijoita Metropoliasta tai opiskelijoita kesätöissä ja tekemässä lopputyötä. Aina jokunen työllistyy sitten vakituisestikin yritykseemme”, kertoo toimitusjohtaja Mikko Yrjönen Tauno Nissinen Oy:stä ja jatkaa.

”Olemme 30 henkilön työyhteisö. Etsimme kuitenkin lähes koko ajan uusia, vastuullisia tehtäviä pelkäämättömiä työntekijöitä, joilla on oikeaa asennetta ja mielellään suunnittelukokemusta. Tälläkin hetkellä on työtä sähkö-, tele- ja turvasuunnittelijalle”.

Molempia yhdistävät samat päämäärät ja arvopohja

”Metropolia on ylpeä Tauno Nissinen Oy:n kaltaisesta työelämäkumppanista. Sen tavoitteena on halu menestyä, ansaita työllä asiakkaan luottamus sekä parantaa toimintaa uutta etsien ja työtovereita arvostaen. Samat päämäärät − luottamus, keskinäinen arvostus, uudistuminen ja kunnianhimoinen menestyksen tavoittelu − puhuttelevat myös Metropoliaa”, toteaa Metropolian yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Tuire Ranta-Meyer.

Lisätietoja:

Tuire Ranta-Meyer tuire.ranta-meyer@metropolia.fi tai 050 5262002
http://www.metropolia.fi/tietoa-metropoliasta/lahjoittaminen/
http://lahjoita.metropolia.fi/
http://www.tauno-nissinen.fi/


Muuta maailmaa kanssamme

Tule mukaan muutosta vauhdittavaan varainhankintakampanjaamme. Lahjoita euro, joka tukee yhteistä tulevaisuuttamme. Kiitos lahjoituksesta!

metropolia.fi/lahjoita


LOGY ry palkitsi Metropolian alumnin parhaasta AMK-opinnäytetyöstä

17.01.2019

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n vuoden 2018 opinnäytetyöpalkinnot myönnettiin 22.11. Helsingin Messukeskuksessa. Vuoden parhaista AMK-opinnäytetöistä palkinnot saivat Olli Heikkilä (Metropolia AMK) ja Anton Saukkonen (JAMK), Pro Gradu -tutkielmasta Ee...

Lue lisää

90.000 euron lahjoitus tekniikan alalle Rakennusmestarien Säätiöltä

17.01.2019

Vuonna 1952 perustettu Rakennusmestarien Säätiö sr on tehnyt Metropolialle merkittävän 90.000 euron lahjoituksen. Koska säätiön tarkoituksena on suomalaisen rakennusteknisen ja -taiteellisen ammattitaidon kehittäminen ja tukeminen, lahjoitus on kohdennett...

Lue lisää

T2H Rakennus Oy lahjoittanut Metropolian Muutamme maailmaa -varainhankintakampanjaan

16.01.2019

Pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla toimiva perustajaurakoitsija T2H Rakennus on lahjoittanut Metropolian tekniikan alalle 10.000 euroa. Yhtiö sekä hankkii tontit että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi rakennuskohteet itse.
”Vastuullinen rakentaminen ja nykyaikainen...

Lue lisää

Uusia toimintakonsepteja hoitoalan opetus- ja asiakastyöhön

16.01.2019

Futudent ja Metropolia kehittävät uusia toimintakonsepteja Futudent-kuvantamisjärjestelmän avulla. Futudent syventää yhteistyötään Metropolian kanssa 16.1.2019 solmitulla yhteistyösopimuksella. Yhteistyön tavoitteena on kehittää ja tes...

Lue lisää

16.01.2019

Suomen Huolintaliikkeiden Tuki ry:ltä 40.000 euron lahjoitus Metropolialle

Suomen Huolinta- ja Logistiikkaliitto (SHHL) on maassamme toimivien alan yritysten elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö. Liiton tehtävänä on edistää jäsenten toimintaedellytyksiä sekä lisätä alan tunnettavuutta, arvostusta ja ve...

Lue lisää

14.01.2019

Reijo Rautauoman säätiö tukee lahjoituksellaan Metropolian liiketalouden koulutusta

Metropolia on saanut 10.000 euron lahjoituksen helsinkiläiseltä Reijo Rautauoman säätiöltä. Lahjoitus on kohdennettu liiketalouden koulutusalan kehittämiseen.
Vuonna 2008 perustettu säätiö toteuttaa tarkoitustaan myöntämällä avustuksi...

Lue lisää

14.01.2019

Pöyry liittyi Metropolian lahjoittajiin

Kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö Pöyry Oyj tarjoaa asiakkaille lämpö- ja sähkövoiman tuotantoon, siirtoon ja jakeluun, metsäteollisuuteen, biojalostukseen ja kemianteollisuuteen, kaivos- ja metalliteollisuuteen sekä infraan, vesihuoltoon ja ymp...

Lue lisää


1 - 7 / 1644

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

 

Uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeet 2018

Uutiskirjeet 2017

Uutiskirjeet 2016

Uutiskirjeet 2015

Uutisarkisto

Yli vuotta vanhemmat uutiset löydät uutisarkistostamme