Insinööritoimisto Tauno Nissinen Oy:ltä lahjoitus Metropolialle

14.08.2018

Insinööritoimisto Tauno Nissinen Oy:n toimitusjohtaja Mikko Yrjönen ja Metropolian yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Tuire Ranta-Meyer kesällä lahjakirjan allekirjoitustilaisuudessa. (Kuva: Joni Henriksson)

Tauno Nissinen Oy, Suomen yksi johtavista sähkötekniseen suunnitteluun erikoistuneista toimistoista, on tehnyt elokuun alussa lahjoituksen Metropolialle. Yli 60 vuotta alalla toiminut yritys on koko olemassaolonsa aikana panostanut käyttäjälähtöiseen ja laadukkaaseen sähkösuunnitteluun. Sen keskeiset toimialat ovat sähkö-, tele-, turva-, valaistus-, energia- ja AV-järjestelmien suunnittelu, asennustöiden valvonta sekä kuntokartoitukset. Uusimpina liiketoimintapalveluina yritys on ottanut käyttöön järjestelmäintegraatio- ja lämpökuvauspalvelut. 

Järjestelmäintegraatiopalveluilleen yritys näkee suuren kasvupotentiaalin ja haluaa olla mukana kustannus- ja energiatehokkaiden hankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

”Haluamme olla mukana antamassa tukemme Metropolialle, josta valmistuneet insinöörit ovat meille tärkeä rekrytointipohja. Meillä on usein työharjoittelijoita Metropoliasta tai opiskelijoita kesätöissä ja tekemässä lopputyötä. Aina jokunen työllistyy sitten vakituisestikin yritykseemme”, kertoo toimitusjohtaja Mikko Yrjönen Tauno Nissinen Oy:stä ja jatkaa.

”Olemme 30 henkilön työyhteisö. Etsimme kuitenkin lähes koko ajan uusia, vastuullisia tehtäviä pelkäämättömiä työntekijöitä, joilla on oikeaa asennetta ja mielellään suunnittelukokemusta. Tälläkin hetkellä on työtä sähkö-, tele- ja turvasuunnittelijalle”.

Molempia yhdistävät samat päämäärät ja arvopohja

”Metropolia on ylpeä Tauno Nissinen Oy:n kaltaisesta työelämäkumppanista. Sen tavoitteena on halu menestyä, ansaita työllä asiakkaan luottamus sekä parantaa toimintaa uutta etsien ja työtovereita arvostaen. Samat päämäärät − luottamus, keskinäinen arvostus, uudistuminen ja kunnianhimoinen menestyksen tavoittelu − puhuttelevat myös Metropoliaa”, toteaa Metropolian yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Tuire Ranta-Meyer.

Lisätietoja:

Tuire Ranta-Meyer tuire.ranta-meyer@metropolia.fi tai 050 5262002
http://www.metropolia.fi/tietoa-metropoliasta/lahjoittaminen/
http://lahjoita.metropolia.fi/
http://www.tauno-nissinen.fi/


Muuta maailmaa kanssamme

Tule mukaan muutosta vauhdittavaan varainhankintakampanjaamme. Lahjoita euro, joka tukee yhteistä tulevaisuuttamme. Kiitos lahjoituksesta!

metropolia.fi/lahjoita


Metropolialle 620 000 euron erityisrahoitus XR-teknologian edistämiseen

20.09.2018

Metropolia on saanut opetus-ja kulttuuriministeriön 620 000 euron erityisrahoituksen tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintansa (TKI) profiloimiseen XR-teknologiaan. Metropolian tavoitteena on XR-teknologioiden eli lisätyn (AR), virtuaali- (VR) ja yhdistetyn todellisuuden (MR) -t...

Lue lisää

Syksyn yhteishaussa Metropoliaan haki yli 13 000 hakijaa

20.09.2018

Korkeakoulujen syksyn 2018 yhteishaku päättyi keskiviikkona syyskuun 19. päivä klo 15:00. Alustavien tietojen mukaan Metropoliaan haki noin 13 300 hakijaa, joista lähes 5100 on ensisijaisia hakijoita.
Metropolian syyskuun yhteishaun koulutustarjonnassa oli 22 hakukohdetta n...

Lue lisää

10-vuotias Metropolia juhli rennosti neljällä kampuksella – Arabian ja Myyrmäen avajaiset

19.09.2018

Kympin korkeakoulun opiskelijat, henkilöstö ja kumppanit juhlivat yhdessä samanaikaisesti neljällä kampuksella 10-vuotiasta Metropoliaa 18. syyskuuta.
Kampukset sijaitsevat Helsingin Arabiassa ja Myllypurossa, Espoon Leppävaarassa ja Vantaan Myyrmäessä.
Sama...

Lue lisää

Kumppanuus Vahasen kanssa tuo työelämäläheisyyttä opintoihin

17.09.2018

Vahanen-yhtiöt, suomalainen kiinteistö- ja rakennusalan konsulttikumppani, ja Metropolia Ammattikorkeakoulu ovat solmineet yhteistyösopimuksen 12.9.2018. Yhteistyön keskiössä on muun muassa pätevyyksiin tähtäävien valmennusten järjestäminen...

Lue lisää

14.09.2018

Autoalan Keskusliitolta ja Autoalan Ammattikoulutuksen Edistämissäätiöltä lahjoitus tekniikan alalle

Autoalan Keskusliitto (AKL) haluaa panostaa osaamisen kehittämiseen ja suomalaiseen insinöörikoulutukseen uusien osaajien varmistamiseksi alalle. Digitalisaation ja uuden teknologian myötä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä on tärkeä vahvistaa enti...

Lue lisää

12.09.2018

Leppävaaran Rotaryklubi ry − Alberga Rotaryklubb rf tukee lahjoituksellaan Metropoliaa

Hyvin toimivan yhteistyön kunniaksi Leppävaaran Rotaryklubi teki 4.9.2018 syysseminaarin yhteydessä lahjoituksen Metropolialle. ”Haluamme tukea arvostamaamme korkeakoulua ja yhteistyökumppania nyt, kun valtio maksaa kaikista yksityisistä lahjoituksista vastinrahan. Siksi me...

Lue lisää

11.09.2018

Metropolian varainhankinta edennyt hyvin – lähes miljoona euroa lahjoitettu

Metropolia Ammattikorkeakoulun varainhankinta on edennyt hyvin. Tähän mennessä lahjoituksia on kertynyt lähes miljoona euroa. Lahjoitusten kerääminen käynnistyi loppuvuodesta 2017. Sen tukena on ollut Muutamme maailmaa -kampanja.
Metropolian varainhankintaan kannusteta...

Lue lisää


1 - 7 / 1574

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

 

Uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeet 2018

Uutiskirjeet 2017

Uutiskirjeet 2016

Uutiskirjeet 2015