Talonrakennusteollisuus tukee lahjoituksella tekniikan alan koulutusta

11.12.2018

Metropolian toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola (vasemmalla) ja aluepäällikkö Hannu J. Mäkinen Talonrakennusteollisuuden Uudenmaan piiri ry:stä (oikealla). Sama ao. kuvassa.

Järjestäytyneitä rakennusliikkeitä Uudellamaalla edustava Talonrakennusteollisuuden Uudenmaan piiri ry on tehnyt 40.000 euron lahjoituksen Metropolia Ammattikorkeakoululle. Joulukuun 4. päivä lahjoitetulla summalla on tarkoitus edistää tekniikan alan ammattikorkeakoulutusta Uudellamaalla.

”Nyt, ja erityisesti tulevaisuudessa, tarvitaan osaavaa rakennusmestari- ja insinöörikuntaa yritysten palvelukseen", kertoo aluepäällikkö Hannu J. Mäkinen Talonrakennusteollisuuden Uudenmaan piiri ry:stä.

Metropolian toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola on erittäin otettu lahjoituksesta ja jatkuvasta yhteistyöstä.

”Lämmin kiitos lahjoituksesta! Sen merkitys Metropolian tekniikan alan koulutuksen kehittämiseksi, erityisesti yritysyhteistyön osalta, on suuri”, Konkola sanoo.

”Yritysten ja oppilaitosten jatkuva yhteistyö on keskeinen tekijä tuottamaan yrityksille työelämän osaajia. Talonrakennusteollisuuden Uudenmaan piiri ry:n toimialueella tehdään yli 60 prosenttia Suomen kaikesta rakentamisesta ja siksi yhteistyöhön tulee erityisesti panostaa täällä. Osa tätä yhteistyötä tulee jatkossa olemaan Myllypuron kampus, joka antaa yhteistyölle toimivat puitteet. Talonrakennusteollisuuden Uudenmaan piiri ry haluaa osaltaan olla myös edistämässä Myllypuron kampuksen toimintaa”, Mäkinen jatkaa.

Talonrakennusteollisuus ry:llä on yhdeksän piiriyhdistystä, jotka muodostavat yhdistyksen toiminnan sydämmen kattavasti koko maassa, sillä piiriyhdistykset kokoavat jäsenet alueellisesti yhteen. Talonrakennusteollisuuden piiriyhdistykset ovat päättäneet lahjoittaa 191 000 euroa kattavasti maamme kaikille ammattikorkeakouluille, joissa koulutetaan tekniikan alan osaajia. 

Yritykset voivat tukea itselleen tärkeitä koulutusaloja kohdennetusti yli 10 000 euron suuruisilla lahjoituksilla. Vähintään 850 euron lahjoitukset ovat verovähennyskelpoisia. Lue lisää Metropolian Muutamme maailmaa -kampanjasta täältä 

Lisätietoja

Riitta Konkola
Toimitusjohtaja-rehtori
Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy
Bulevardi 31, 00180 Helsinki
riitta.konkola@metropolia.fi

Lue lisää lahjoittamisesta
Muutamme maailmaa -kampanjasivu

rakennusteollisuus.fi/
Rakennusalan työnjohto: talonrakennus ja infra


Muuta maailmaa kanssamme

Tule mukaan muutosta vauhdittavaan varainhankintakampanjaamme. Lahjoita euro, joka tukee yhteistä tulevaisuuttamme. Kiitos lahjoituksesta!

metropolia.fi/lahjoita


LOGY ry palkitsi Metropolian alumnin parhaasta AMK-opinnäytetyöstä

17.01.2019

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n vuoden 2018 opinnäytetyöpalkinnot myönnettiin 22.11. Helsingin Messukeskuksessa. Vuoden parhaista AMK-opinnäytetöistä palkinnot saivat Olli Heikkilä (Metropolia AMK) ja Anton Saukkonen (JAMK), Pro Gradu -tutkielmasta Ee...

Lue lisää

90.000 euron lahjoitus tekniikan alalle Rakennusmestarien Säätiöltä

17.01.2019

Vuonna 1952 perustettu Rakennusmestarien Säätiö sr on tehnyt Metropolialle merkittävän 90.000 euron lahjoituksen. Koska säätiön tarkoituksena on suomalaisen rakennusteknisen ja -taiteellisen ammattitaidon kehittäminen ja tukeminen, lahjoitus on kohdennett...

Lue lisää

T2H Rakennus Oy lahjoittanut Metropolian Muutamme maailmaa -varainhankintakampanjaan

16.01.2019

Pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla toimiva perustajaurakoitsija T2H Rakennus on lahjoittanut Metropolian tekniikan alalle 10.000 euroa. Yhtiö sekä hankkii tontit että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi rakennuskohteet itse.
”Vastuullinen rakentaminen ja nykyaikainen...

Lue lisää

Uusia toimintakonsepteja hoitoalan opetus- ja asiakastyöhön

16.01.2019

Futudent ja Metropolia kehittävät uusia toimintakonsepteja Futudent-kuvantamisjärjestelmän avulla. Futudent syventää yhteistyötään Metropolian kanssa 16.1.2019 solmitulla yhteistyösopimuksella. Yhteistyön tavoitteena on kehittää ja tes...

Lue lisää

16.01.2019

Suomen Huolintaliikkeiden Tuki ry:ltä 40.000 euron lahjoitus Metropolialle

Suomen Huolinta- ja Logistiikkaliitto (SHHL) on maassamme toimivien alan yritysten elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö. Liiton tehtävänä on edistää jäsenten toimintaedellytyksiä sekä lisätä alan tunnettavuutta, arvostusta ja ve...

Lue lisää

14.01.2019

Reijo Rautauoman säätiö tukee lahjoituksellaan Metropolian liiketalouden koulutusta

Metropolia on saanut 10.000 euron lahjoituksen helsinkiläiseltä Reijo Rautauoman säätiöltä. Lahjoitus on kohdennettu liiketalouden koulutusalan kehittämiseen.
Vuonna 2008 perustettu säätiö toteuttaa tarkoitustaan myöntämällä avustuksi...

Lue lisää

14.01.2019

Pöyry liittyi Metropolian lahjoittajiin

Kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö Pöyry Oyj tarjoaa asiakkaille lämpö- ja sähkövoiman tuotantoon, siirtoon ja jakeluun, metsäteollisuuteen, biojalostukseen ja kemianteollisuuteen, kaivos- ja metalliteollisuuteen sekä infraan, vesihuoltoon ja ymp...

Lue lisää


1 - 7 / 1644

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

 

Uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeet 2018

Uutiskirjeet 2017

Uutiskirjeet 2016

Uutiskirjeet 2015

Uutisarkisto

Yli vuotta vanhemmat uutiset löydät uutisarkistostamme