Joululahja metropolialaisille: korkeakoulu vastaanotti Myllypuron kampuksen ensi vaiheen

20.12.2018

Metropolia otti virallisesti vastaan Myllypuron kampuksen ensimmäisen vaiheen 19. joulukuuta. Toiminta kampuksella alkaa tammikuun puolivälissä.

”Voiko metropolialaisille ja kumppaneillemme toivoa parempaa yhteistä joululahjaa?” projektijohtaja Simo Hoikkala kommentoi hyvinvoinnin rakentajien uutta kampusta.

Kampuksen rakennuttaja ja tilaaja, Helsingin kaupungin omistama Kiinteistö Oy Myllypuron kampus, hyväksyi kohteen ja luovutti samalla A-talon tilat Metropolian käyttöön.

Kampuksen toinen vaihe, B-, C- ja D-talot, valmistuvat syksyllä 2019.

“Olemme merkittävässä etapissa pitkällä muutosmatkallamme, kun keskitämme korkeakoulun toiminnot 20 toimipisteestä neljälle kampukselle. Otamme uuden upean Myllypuron kampuksen ensi vaiheen vastaan ylpeinä ja iloisina.”

Kampus kokoaa ihmiskeskeisen osaamisen, jossa hyvinvointia, terveellistä tulevaisuutta ja rakennettua ympäristöä kehitetään yhdessä. Se on avoin elämälle ja uusille kohtaamisille.

Ensimmäisen vaiheen valmistuttua kampukselle muuttavat kiinteistö- ja rakennusalan sekä sosiaali- ja terveysalan toimintoja, yhteensä noin 3000 opiskelijaa ja parisataa työntekijää. Opiskelijamäärä kaksinkertaistuu koko kampuksen valmistuttua.

"Tuomme vain hyviä käytäntöjä mukanamme väistyviltä kampuksilta ja kehitämme liudan uusia niin meitä kuin kumppaneitamme innostavia tapoja toimia”, Hoikkala sanoo.

Joulukuussa Metropolia on luopunut kokonaan Agricolankadun, Bulevardin, Sofianlehdonkadun ja Tukholmankadun toimipisteistä.

Lue lähemmin muutoksista verkkouutisestamme:
Olemme muuttaneet – uusi Myllypuron kampus avautuu tammikuun puolivälissä 5.12.2018


Metropolia.fi/kampukset

Lisätietoja

Projektijohtaja Simo Hoikkala, etunimi.sukunimi@metropolia.fi


Muuta maailmaa kanssamme

Tule mukaan muutosta vauhdittavaan varainhankintakampanjaamme. Lahjoita euro, joka tukee yhteistä tulevaisuuttamme. Kiitos lahjoituksesta!

metropolia.fi/lahjoita


LOGY ry palkitsi Metropolian alumnin parhaasta AMK-opinnäytetyöstä

17.01.2019

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n vuoden 2018 opinnäytetyöpalkinnot myönnettiin 22.11. Helsingin Messukeskuksessa. Vuoden parhaista AMK-opinnäytetöistä palkinnot saivat Olli Heikkilä (Metropolia AMK) ja Anton Saukkonen (JAMK), Pro Gradu -tutkielmasta Ee...

Lue lisää

90.000 euron lahjoitus tekniikan alalle Rakennusmestarien Säätiöltä

17.01.2019

Vuonna 1952 perustettu Rakennusmestarien Säätiö sr on tehnyt Metropolialle merkittävän 90.000 euron lahjoituksen. Koska säätiön tarkoituksena on suomalaisen rakennusteknisen ja -taiteellisen ammattitaidon kehittäminen ja tukeminen, lahjoitus on kohdennett...

Lue lisää

T2H Rakennus Oy lahjoittanut Metropolian Muutamme maailmaa -varainhankintakampanjaan

16.01.2019

Pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla toimiva perustajaurakoitsija T2H Rakennus on lahjoittanut Metropolian tekniikan alalle 10.000 euroa. Yhtiö sekä hankkii tontit että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi rakennuskohteet itse.
”Vastuullinen rakentaminen ja nykyaikainen...

Lue lisää

Uusia toimintakonsepteja hoitoalan opetus- ja asiakastyöhön

16.01.2019

Futudent ja Metropolia kehittävät uusia toimintakonsepteja Futudent-kuvantamisjärjestelmän avulla. Futudent syventää yhteistyötään Metropolian kanssa 16.1.2019 solmitulla yhteistyösopimuksella. Yhteistyön tavoitteena on kehittää ja tes...

Lue lisää

16.01.2019

Suomen Huolintaliikkeiden Tuki ry:ltä 40.000 euron lahjoitus Metropolialle

Suomen Huolinta- ja Logistiikkaliitto (SHHL) on maassamme toimivien alan yritysten elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö. Liiton tehtävänä on edistää jäsenten toimintaedellytyksiä sekä lisätä alan tunnettavuutta, arvostusta ja ve...

Lue lisää

14.01.2019

Reijo Rautauoman säätiö tukee lahjoituksellaan Metropolian liiketalouden koulutusta

Metropolia on saanut 10.000 euron lahjoituksen helsinkiläiseltä Reijo Rautauoman säätiöltä. Lahjoitus on kohdennettu liiketalouden koulutusalan kehittämiseen.
Vuonna 2008 perustettu säätiö toteuttaa tarkoitustaan myöntämällä avustuksi...

Lue lisää

14.01.2019

Pöyry liittyi Metropolian lahjoittajiin

Kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö Pöyry Oyj tarjoaa asiakkaille lämpö- ja sähkövoiman tuotantoon, siirtoon ja jakeluun, metsäteollisuuteen, biojalostukseen ja kemianteollisuuteen, kaivos- ja metalliteollisuuteen sekä infraan, vesihuoltoon ja ymp...

Lue lisää


1 - 7 / 1644

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

 

Uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeet 2018

Uutiskirjeet 2017

Uutiskirjeet 2016

Uutiskirjeet 2015

Uutisarkisto

Yli vuotta vanhemmat uutiset löydät uutisarkistostamme