Ramboll teki 20 000 euron lahjoituksen Metropolian tekniikan koulutusalalle

27.12.2018

Allekirjoitustilaisuudesta Rambollin pääkonttorilla vasemmalta tekninen johtaja Mikko Leppänen, Tuire Ranta-Meyer, Riitta Konkola, toimitusjohtaja Kari Onnismaa ja johtaja (kiinteistöt ja rakentaminen) Juha Valtari.

Kansainvälinen infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnittelun sekä rakennuttamisen asiantuntijapalvelujen asiantuntijayritys Ramboll on lahjoittanut 20 000 € Metropolian tekniikan ja liikenteen koulutusalalle. Säätiöomisteisessa yhtiössä on yli 14 000 työntekijää 35 eri massa. Suomessa se työllistää noin 2400 ammattilaista.

”Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on ollut Rambollissa perustamisesta lähtien keskeinen ohjaava periaate. Se on toimintatapamme sekä ihmisiä, ympäristöä että taloudellisia näkökohtia koskevissa kysymyksissä. Osana yhteiskuntavastuutamme olemme halunneet tehdä lahjoituksen Metropoliaan” sanoo toimitusjohtaja Kari Onniselkä.

”Tuki nuorten korkeakoulutukselle ja hyvän insinööritaidon jatkuvuudelle on tärkeää. Yhteistyö eri tutkinto-ohjelmien kanssa on sujuvaa ja meille tulee Metropoliasta paljon hyviä ammattilaisia. Toivomme tämän yhteishengen jatkuvan ja kehittyvän edelleen tulevaisuudessakin”, tekninen johtaja Mikko Leppänen täydentää.

”Kiitämme lämpimästi Rambollia! Olemme tehneet jo pitkään antoisaa yhteistyötä talotekniikan, infran ja rakennustekniikan saralla. Meillä molemmilla on intressissä osaaminen, jossa toteutuu rakennetun ympäristön käyttäjälähtöisyys, terveellinen rakentaminen ja ihmisten hyvinvointi”, iloitsee toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola. ”Lahjoitus sinetöi ja vahvistaa kumppanuutta entisestäänkin”, hän jatkaa.

”Tämä on hieno ele ja osoitus siitä, kuinka Ramboll arvostaa osaamistamme”, toteaa yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Tuire Ranta-Meyer. ”Mikko Leppänen Rambollilta on myös Advisory Boardimme jäsen, jolta aina saa sparrausapua ja kannustusta. Organisaatioina olemme molemmat myös tilanteessa, jossa keskinäinen kokemusten vaihto on kullan arvoista: Ramboll muuttaa Kehä I:n ja Turunväylän tuntumaan uuteen moderniin pääkonttoriin Perkkaalle ja me saman kehän kainaloon Myllypuron tuliterälle kampukselle. Molempien rakennushankkeessa yhdistyvät toimitilojen ympäristöystävällisyys, inspiroivuus ja joustavuus”, Ranta-Meyer lisää. 

”Haluamme tarjota parhaan mahdollisen ympäristön, joka kannustaa yhdessä tekemiseen ja jossa viihdytään. Lisäksi tahdomme tuoda entistä joustavampia ja tiiviimmän asiakasyhteistyön mahdollistavia työtapoja toimiviksi käytännöiksi”, sanoo hankekehitysjohtaja Kari Melander Rambollilta. ”Täsmälleen samat asiat ovat meille metropolialaisille tärkeitä”, jatkaa toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola. ”Lisäksi tarvitaan sivistystä ja oppimisen iloa, jotta kampus olisi avoin elämälle ja uusille kohtaamisille”, hän korostaa. 

Lisätietoja

Tuire Ranta-Meyer
tuire.ranta-meyer metropolia fi
puhelin 050 5262002

Ramboll
Twitter: @ramboll_fi

Lue lisää lahjoittamisesta


Muuta maailmaa kanssamme

Tule mukaan muutosta vauhdittavaan varainhankintakampanjaamme. Lahjoita euro, joka tukee yhteistä tulevaisuuttamme. Kiitos lahjoituksesta!

metropolia.fi/lahjoita


LOGY ry palkitsi Metropolian alumnin parhaasta AMK-opinnäytetyöstä

17.01.2019

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n vuoden 2018 opinnäytetyöpalkinnot myönnettiin 22.11. Helsingin Messukeskuksessa. Vuoden parhaista AMK-opinnäytetöistä palkinnot saivat Olli Heikkilä (Metropolia AMK) ja Anton Saukkonen (JAMK), Pro Gradu -tutkielmasta Ee...

Lue lisää

90.000 euron lahjoitus tekniikan alalle Rakennusmestarien Säätiöltä

17.01.2019

Vuonna 1952 perustettu Rakennusmestarien Säätiö sr on tehnyt Metropolialle merkittävän 90.000 euron lahjoituksen. Koska säätiön tarkoituksena on suomalaisen rakennusteknisen ja -taiteellisen ammattitaidon kehittäminen ja tukeminen, lahjoitus on kohdennett...

Lue lisää

T2H Rakennus Oy lahjoittanut Metropolian Muutamme maailmaa -varainhankintakampanjaan

16.01.2019

Pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla toimiva perustajaurakoitsija T2H Rakennus on lahjoittanut Metropolian tekniikan alalle 10.000 euroa. Yhtiö sekä hankkii tontit että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi rakennuskohteet itse.
”Vastuullinen rakentaminen ja nykyaikainen...

Lue lisää

Uusia toimintakonsepteja hoitoalan opetus- ja asiakastyöhön

16.01.2019

Futudent ja Metropolia kehittävät uusia toimintakonsepteja Futudent-kuvantamisjärjestelmän avulla. Futudent syventää yhteistyötään Metropolian kanssa 16.1.2019 solmitulla yhteistyösopimuksella. Yhteistyön tavoitteena on kehittää ja tes...

Lue lisää

16.01.2019

Suomen Huolintaliikkeiden Tuki ry:ltä 40.000 euron lahjoitus Metropolialle

Suomen Huolinta- ja Logistiikkaliitto (SHHL) on maassamme toimivien alan yritysten elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö. Liiton tehtävänä on edistää jäsenten toimintaedellytyksiä sekä lisätä alan tunnettavuutta, arvostusta ja ve...

Lue lisää

14.01.2019

Reijo Rautauoman säätiö tukee lahjoituksellaan Metropolian liiketalouden koulutusta

Metropolia on saanut 10.000 euron lahjoituksen helsinkiläiseltä Reijo Rautauoman säätiöltä. Lahjoitus on kohdennettu liiketalouden koulutusalan kehittämiseen.
Vuonna 2008 perustettu säätiö toteuttaa tarkoitustaan myöntämällä avustuksi...

Lue lisää

14.01.2019

Pöyry liittyi Metropolian lahjoittajiin

Kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö Pöyry Oyj tarjoaa asiakkaille lämpö- ja sähkövoiman tuotantoon, siirtoon ja jakeluun, metsäteollisuuteen, biojalostukseen ja kemianteollisuuteen, kaivos- ja metalliteollisuuteen sekä infraan, vesihuoltoon ja ymp...

Lue lisää


1 - 7 / 1644

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

 

Uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeet 2018

Uutiskirjeet 2017

Uutiskirjeet 2016

Uutiskirjeet 2015

Uutisarkisto

Yli vuotta vanhemmat uutiset löydät uutisarkistostamme