Metropolia vauhdittaa varainhankintaansa vuonna 2019 − tähän mennessä lahjoituksia kertynyt 2 miljoonaa euroa

07.01.2019

Metropolia on ilahtunut aktiivisuudesta, jolla yritykset, säätiöt ja yksityishenkilöt ovat suhtautuneet sen varainhankintakampanjaan. Yksityisiä lahjoituksia on kertynyt vuoden 2018 loppuun mennessä hieman yli 2 miljoonaa euroa. Tukea kuitenkin tarvitaan edelleen, jotta Metropolia Suomen suurimpana ammattikorkeakouluna voi toimia työelämälähtöisen korkeakoulutuksen edelläkävijänä.

”Haluamme antaa vahvan panoksemme suomalaisen yhteiskunnan uudistumiseen. Kasvua on vauhditettava nostamalla osaamistasoa ja tarjoamalla mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen”, Metropolian toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola korostaa. ”Siksi meidän on tärkeä saada perustehtäviimme − opetus, tutkimus, innovaatiot, taiteellinen toiminta − jatkossa lisää resursseja. Ne tulee myös käyttää viisaasti yhteiseksi hyväksi”, hän jatkaa.

Yksityiset lahjoitukset ja keskittyminen neljälle kampukselle Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla nostavat yhteistyöpotentiaalin aivan uudelle tasolle. ”Uusille kampuksille sijoittuvat myös ilmiölähtöiset innovaatiokeskittymämme. Ne tarjoavat loistavan toimintaympäristön sektori- ja teknologiarajat ylittävien haasteiden ratkaisemiselle”, Konkola lisää.

”Yritysten, Metropolian koulutusaloja edustavien säätiöiden ja laadukasta koulutusta tinkimättömästi arvostavien yhdistysten tai lahjoituksia tekevien yksityishenkilöiden kanssa syntyy jatkossa entistäkin innostavampaa vuorovaikutusta ja yhdessä oppimisen henkeä”, lupaa yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Tuire Ranta-Meyer.

”Lahjoittajien asenne meitä kohtaan on ollut suurenmoisen arvostavaa. Haluamme osoittaa käytännössä, että hieno ele ja tärkeä taloudellinen tuki myös näkyvät toiminnassamme ja lisäävät tulevaisuudessa tarvittavaa kyvykkyyttä”, hän jatkaa.

”Metropolia kiittää lämpimästi kaikkia varainhankintakampanjaan osallistuneita yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä. Olemme valtavan iloisia myös lukuisista keskusteluista, joissa on vaihdettu ajatuksia, luodattu tulevaisuutta ja ideoitu parempaa. On hienoa, että voimme yhdessä muuttaa maailmaa, Konkola ja Ranta-Meyer toteavat.

Lisätiedot ja yhteydenotot varainhankinnassa

Riitta Konkola
toimitusjohtaja-rehtori
Metropolia Ammattikorkeakoulu
etunimi.sukunimi@metropolia.fi
p. 050 548 6069

Tuire Ranta-Meyer
johtaja, yhteiskuntasuhteet
Metropolia Ammattikorkeakoulu
etunimi.sukunimi@metropolia.fi
p. 050 526 2002

Tutustu Metropolian lahjoittajiin ja lue lisää Muutamme maailmaa-kampanjasta tästä

Tee lahjoitus Metropolialle suoraan verkossa

Tee lahjoitus lahjakirjalla


Muuta maailmaa kanssamme

Tule mukaan muutosta vauhdittavaan varainhankintakampanjaamme. Lahjoita euro, joka tukee yhteistä tulevaisuuttamme. Kiitos lahjoituksesta!

metropolia.fi/lahjoita


LOGY ry palkitsi Metropolian alumnin parhaasta AMK-opinnäytetyöstä

17.01.2019

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n vuoden 2018 opinnäytetyöpalkinnot myönnettiin 22.11. Helsingin Messukeskuksessa. Vuoden parhaista AMK-opinnäytetöistä palkinnot saivat Olli Heikkilä (Metropolia AMK) ja Anton Saukkonen (JAMK), Pro Gradu -tutkielmasta Ee...

Lue lisää

90.000 euron lahjoitus tekniikan alalle Rakennusmestarien Säätiöltä

17.01.2019

Vuonna 1952 perustettu Rakennusmestarien Säätiö sr on tehnyt Metropolialle merkittävän 90.000 euron lahjoituksen. Koska säätiön tarkoituksena on suomalaisen rakennusteknisen ja -taiteellisen ammattitaidon kehittäminen ja tukeminen, lahjoitus on kohdennett...

Lue lisää

T2H Rakennus Oy lahjoittanut Metropolian Muutamme maailmaa -varainhankintakampanjaan

16.01.2019

Pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla toimiva perustajaurakoitsija T2H Rakennus on lahjoittanut Metropolian tekniikan alalle 10.000 euroa. Yhtiö sekä hankkii tontit että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi rakennuskohteet itse.
”Vastuullinen rakentaminen ja nykyaikainen...

Lue lisää

Uusia toimintakonsepteja hoitoalan opetus- ja asiakastyöhön

16.01.2019

Futudent ja Metropolia kehittävät uusia toimintakonsepteja Futudent-kuvantamisjärjestelmän avulla. Futudent syventää yhteistyötään Metropolian kanssa 16.1.2019 solmitulla yhteistyösopimuksella. Yhteistyön tavoitteena on kehittää ja tes...

Lue lisää

16.01.2019

Suomen Huolintaliikkeiden Tuki ry:ltä 40.000 euron lahjoitus Metropolialle

Suomen Huolinta- ja Logistiikkaliitto (SHHL) on maassamme toimivien alan yritysten elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö. Liiton tehtävänä on edistää jäsenten toimintaedellytyksiä sekä lisätä alan tunnettavuutta, arvostusta ja ve...

Lue lisää

14.01.2019

Reijo Rautauoman säätiö tukee lahjoituksellaan Metropolian liiketalouden koulutusta

Metropolia on saanut 10.000 euron lahjoituksen helsinkiläiseltä Reijo Rautauoman säätiöltä. Lahjoitus on kohdennettu liiketalouden koulutusalan kehittämiseen.
Vuonna 2008 perustettu säätiö toteuttaa tarkoitustaan myöntämällä avustuksi...

Lue lisää

14.01.2019

Pöyry liittyi Metropolian lahjoittajiin

Kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö Pöyry Oyj tarjoaa asiakkaille lämpö- ja sähkövoiman tuotantoon, siirtoon ja jakeluun, metsäteollisuuteen, biojalostukseen ja kemianteollisuuteen, kaivos- ja metalliteollisuuteen sekä infraan, vesihuoltoon ja ymp...

Lue lisää


1 - 7 / 1644

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

 

Uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeet 2018

Uutiskirjeet 2017

Uutiskirjeet 2016

Uutiskirjeet 2015

Uutisarkisto

Yli vuotta vanhemmat uutiset löydät uutisarkistostamme