Digimaan kartanlukijakumppani Eduix Oy:ltä lahjoitus Metropolialle

07.01.2019

Eduix Oy on yli 20 vuotta sitten perustettu ohjelmistoyritys, jonka asiakkaista merkittävä osa toimii koulutussektorilla Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Metropolia ja Eduix ovat tehneet erittäin pitkään yhteistyötä ja kehittäneet opettajien ja opintohallinnon järjestelmäkokonaisuuksia nimenomaan korkeakouluopetukseen liittyen. Yhteistyössä on ollut vahva käyttäjälähtöinen ote alusta alkaen, niin että järjestelmän tulevat käyttäjät ovat voineet olla laajasti sisältöjen tuottajina.

”Halusimme olla mukana lahjoittamassa Metropolialle, sillä meillä on keskenämme pitkä, hyvällä tavalla haastava ja mielekäs tekemisen henki”, Eduixin toimitusjohtaja Rami Heinisuo kertoo. Lahjoitus on samalla kiitos kuluneiden vuosien antoisasta yhteistyöstä”, hän jatkaa.

”Eduixin ohjelmistoasiantuntijat ja Metropolian tietohallinto ovat yhdessä toteuttaneet muiden muassa OMA:n, edistyksellisen verkkopohjaisen työ- ja opiskeluvälineiden kokonaisuuden, joka kokoaa yhteen opiskelijoiden ja henkilökunnan käyttämiä palveluja” kuvaa tietohallinnon kehityspäällikkö Tuomas Orama yhteistyön sisältöä. ”Myös opiskelijavalintaan olemme yhdessä toteuttaneet SOTELI-esivalintakokeen sekä lukuisia muita toimintamme kannalta keskeisiä ohjelmistoja. Esimerkiksi E-lomake on ollut jo Metropolian taustalla olevien organisaatioiden (mm. Helsingin ammattikorkeakoulu Stadia) käytössä vuodesta 2002. Eduix on ymmärtänyt erinomaisesti tarpeemme ja asiantuntijoiden yhteistyö on sujunut mutkattomasti asiakasta kuunnellen”, Orama vielä kiittää.

”Tämä on hieno ele ja osoitus arvostuksesta yhteistä tekemistä kohtaan”, toteaa yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Tuire Ranta-Meyer. ”Lahjoitus sinetöi ja vahvistaa luottamusta Eduixiin digimaan kartanlukijanamme”, hän jatkaa.

Toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkolan mukaan Eduixin avulla Metropolian tarvitsemat verkkopalvelut on saatu vastaamaan käyttäjien tarpeita ja palvelemaan kattavasti toiminnallisia tavoitteita. ”Metropolia kiittää lämpimästi Eduixia yhteistyöstä ja erityisesti tästä vuoden 2018 lahjoituksesta”, hän toteaa.

Lisätietoja

Tuire Ranta-Meyer
tuire.ranta-meyer metropolia fi,
puhelin 050 5262002

Eduix Oy

Lue lisää lahjoittamisesta Metropolian sivuilta


Muuta maailmaa kanssamme

Tule mukaan muutosta vauhdittavaan varainhankintakampanjaamme. Lahjoita euro, joka tukee yhteistä tulevaisuuttamme. Kiitos lahjoituksesta!

metropolia.fi/lahjoita


LOGY ry palkitsi Metropolian alumnin parhaasta AMK-opinnäytetyöstä

17.01.2019

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n vuoden 2018 opinnäytetyöpalkinnot myönnettiin 22.11. Helsingin Messukeskuksessa. Vuoden parhaista AMK-opinnäytetöistä palkinnot saivat Olli Heikkilä (Metropolia AMK) ja Anton Saukkonen (JAMK), Pro Gradu -tutkielmasta Ee...

Lue lisää

90.000 euron lahjoitus tekniikan alalle Rakennusmestarien Säätiöltä

17.01.2019

Vuonna 1952 perustettu Rakennusmestarien Säätiö sr on tehnyt Metropolialle merkittävän 90.000 euron lahjoituksen. Koska säätiön tarkoituksena on suomalaisen rakennusteknisen ja -taiteellisen ammattitaidon kehittäminen ja tukeminen, lahjoitus on kohdennett...

Lue lisää

T2H Rakennus Oy lahjoittanut Metropolian Muutamme maailmaa -varainhankintakampanjaan

16.01.2019

Pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla toimiva perustajaurakoitsija T2H Rakennus on lahjoittanut Metropolian tekniikan alalle 10.000 euroa. Yhtiö sekä hankkii tontit että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi rakennuskohteet itse.
”Vastuullinen rakentaminen ja nykyaikainen...

Lue lisää

Uusia toimintakonsepteja hoitoalan opetus- ja asiakastyöhön

16.01.2019

Futudent ja Metropolia kehittävät uusia toimintakonsepteja Futudent-kuvantamisjärjestelmän avulla. Futudent syventää yhteistyötään Metropolian kanssa 16.1.2019 solmitulla yhteistyösopimuksella. Yhteistyön tavoitteena on kehittää ja tes...

Lue lisää

16.01.2019

Suomen Huolintaliikkeiden Tuki ry:ltä 40.000 euron lahjoitus Metropolialle

Suomen Huolinta- ja Logistiikkaliitto (SHHL) on maassamme toimivien alan yritysten elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö. Liiton tehtävänä on edistää jäsenten toimintaedellytyksiä sekä lisätä alan tunnettavuutta, arvostusta ja ve...

Lue lisää

14.01.2019

Reijo Rautauoman säätiö tukee lahjoituksellaan Metropolian liiketalouden koulutusta

Metropolia on saanut 10.000 euron lahjoituksen helsinkiläiseltä Reijo Rautauoman säätiöltä. Lahjoitus on kohdennettu liiketalouden koulutusalan kehittämiseen.
Vuonna 2008 perustettu säätiö toteuttaa tarkoitustaan myöntämällä avustuksi...

Lue lisää

14.01.2019

Pöyry liittyi Metropolian lahjoittajiin

Kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö Pöyry Oyj tarjoaa asiakkaille lämpö- ja sähkövoiman tuotantoon, siirtoon ja jakeluun, metsäteollisuuteen, biojalostukseen ja kemianteollisuuteen, kaivos- ja metalliteollisuuteen sekä infraan, vesihuoltoon ja ymp...

Lue lisää


1 - 7 / 1644

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

 

Uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeet 2018

Uutiskirjeet 2017

Uutiskirjeet 2016

Uutiskirjeet 2015

Uutisarkisto

Yli vuotta vanhemmat uutiset löydät uutisarkistostamme