Pöyry liittyi Metropolian lahjoittajiin

14.01.2019

(Vasemmalta oikealle) Pöyry Finlandin liiketoimintajohtaja Mikko Hyytinen, toimitusjohtaja Juuso Pajunen, Metropolian toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola ja yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Tuire Ranta-Meyer. Metropolia-yhteistyötä Pöyryllä koordinoiva Vice President Heikki Jääskeläinen puuttuu kuvasta.

Kuvalähde: http://www.poyry.fi/tietoa-meista/poyry-globaalisti/logopankki, Copyright © 2019 Pöyry PLC.

Kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö Pöyry Oyj tarjoaa asiakkaille lämpö- ja sähkövoiman tuotantoon, siirtoon ja jakeluun, metsäteollisuuteen, biojalostukseen ja kemianteollisuuteen, kaivos- ja metalliteollisuuteen sekä infraan, vesihuoltoon ja ympäristöön liittyviä palveluja. Se on tukenut joulukuussa lahjoituksella Metropoliaa ja kolmea muuta suomalaista ammattikorkeakoulua, jotka kouluttavat tulevaisuuden huippuosaajia eri puolilla Suomea ja joiden kanssa sillä on strateginen yhteistyösopimus. Lahjoitusten lisäksi Pöyry jatkaa näiden korkeakoulujen kanssa tiivistä ja pitkäjänteistä strategista yhteistyötä esimerkiksi opetuksen, vierailuiden sekä harjoittelu- ja opinnäytetöiden muodossa.

”Tasokkaan suomalaisen korkeakoulutuksen turvaaminen on Pöyrylle tärkeää. Arvostamme ja tarvitsemme erinomaista ammatillista korkeakoulutusta ympäri Suomen, jotta pystymme tulevaisuudessakin palvelemaan asiakkaitamme laadukkaasti siellä, missä he ovat”, kertoo Juuso Pajunen, Pöyry Finland Oy:n toimitusjohtaja.

Metropolian toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkolan mukaan yhteistyö Pöyryn kanssa on palkitsevaa. Metropoliaa ja sen monipuolista osaamista aidosti arvostetaan: Pöyryn kanssa puheet muuttuvat käytännön teoiksi.

”Tämä lahjoitus on hieno ele ja kannustaa meitä yhä parempaan”, yhteiskuntasuhteista ja Pöyry-yhteistyöstä vastaava johtaja Tuire Ranta-Meyer korostaa. ”Meistä Pöyryn 60-vuotisjuhlavuoden tunnus ’Growing together’ on vaikuttava, ja haluamme ehdottomasti tutkia tulevaisuuden mahdollisuuksia yhteisen kasvun ja kehittymisen hengessä”, hän jatkaa. Metropoliassa uskotaan myös, että Pöyryn ja ruotsalaisen ÅF:n yritysfuusio antaa jatkossa yhä monipuolisempia tapoja tehdä pohjoismaista yhteistyötä.

Pöyry luottaa korkeakoulujen harkintaan miten lahjoitetut varat käytetään parhaan tuloksen saavuttamiseksi. ”Haluamme Pöyryllä kantaa vastuuta yhteiskunnan laaja-alaisesta kehittämisestä. Kaikki panostukset, joita suomalaisen korkeakoulutuksen eteen tehdään, hyödyttävät lopulta myös yrityksiä”, Juuso Pajunen jatkaa.

Lisätietoja 

Riitta Konkola, toimitusjohtaja-rehtori
riitta.konkola metropolia fi,
puhelin 050 548 6069

Tuire Ranta-Meyer, johtaja, yhteiskuntasuhteet
tuire.ranta-meyer metropolia fi,
puhelin 050 526 2002

Tietoa Pöyrystä 
Pöyryn korkeakouluyhteistyöstä
Pöyryn ja ÅF:n yritysfuusiosta

Lue lisää lahjoittamisesta ja lahjoittajista Metropolian sivuilta


Muuta maailmaa kanssamme

Tule mukaan muutosta vauhdittavaan varainhankintakampanjaamme. Lahjoita euro, joka tukee yhteistä tulevaisuuttamme. Kiitos lahjoituksesta!

metropolia.fi/lahjoita


LOGY ry palkitsi Metropolian alumnin parhaasta AMK-opinnäytetyöstä

17.01.2019

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n vuoden 2018 opinnäytetyöpalkinnot myönnettiin 22.11. Helsingin Messukeskuksessa. Vuoden parhaista AMK-opinnäytetöistä palkinnot saivat Olli Heikkilä (Metropolia AMK) ja Anton Saukkonen (JAMK), Pro Gradu -tutkielmasta Ee...

Lue lisää

90.000 euron lahjoitus tekniikan alalle Rakennusmestarien Säätiöltä

17.01.2019

Vuonna 1952 perustettu Rakennusmestarien Säätiö sr on tehnyt Metropolialle merkittävän 90.000 euron lahjoituksen. Koska säätiön tarkoituksena on suomalaisen rakennusteknisen ja -taiteellisen ammattitaidon kehittäminen ja tukeminen, lahjoitus on kohdennett...

Lue lisää

T2H Rakennus Oy lahjoittanut Metropolian Muutamme maailmaa -varainhankintakampanjaan

16.01.2019

Pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla toimiva perustajaurakoitsija T2H Rakennus on lahjoittanut Metropolian tekniikan alalle 10.000 euroa. Yhtiö sekä hankkii tontit että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi rakennuskohteet itse.
”Vastuullinen rakentaminen ja nykyaikainen...

Lue lisää

Uusia toimintakonsepteja hoitoalan opetus- ja asiakastyöhön

16.01.2019

Futudent ja Metropolia kehittävät uusia toimintakonsepteja Futudent-kuvantamisjärjestelmän avulla. Futudent syventää yhteistyötään Metropolian kanssa 16.1.2019 solmitulla yhteistyösopimuksella. Yhteistyön tavoitteena on kehittää ja tes...

Lue lisää

16.01.2019

Suomen Huolintaliikkeiden Tuki ry:ltä 40.000 euron lahjoitus Metropolialle

Suomen Huolinta- ja Logistiikkaliitto (SHHL) on maassamme toimivien alan yritysten elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö. Liiton tehtävänä on edistää jäsenten toimintaedellytyksiä sekä lisätä alan tunnettavuutta, arvostusta ja ve...

Lue lisää

14.01.2019

Reijo Rautauoman säätiö tukee lahjoituksellaan Metropolian liiketalouden koulutusta

Metropolia on saanut 10.000 euron lahjoituksen helsinkiläiseltä Reijo Rautauoman säätiöltä. Lahjoitus on kohdennettu liiketalouden koulutusalan kehittämiseen.
Vuonna 2008 perustettu säätiö toteuttaa tarkoitustaan myöntämällä avustuksi...

Lue lisää

11.01.2019

Vaisalalta 25 000 euron lahjoitus tekniikan koulutukseen

Metropolia on saanut varainhankintakampanjaansa lahjoituksen suomalaiselta ympäristönmittauksen, -monitoroinnin ja -havainnoinnin maailman markkinajohtaja Vaisala Oyj:lta. 25 000 euron tuki on osoitettu tekniikan koulutusalalle. Vaisalan toiminnalle on ominaista teknologiajohtajuus, aktiivinen ...

Lue lisää


1 - 7 / 1644

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

 

Uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje

Tilaa Metropolian uutiskirje, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeet 2018

Uutiskirjeet 2017

Uutiskirjeet 2016

Uutiskirjeet 2015

Uutisarkisto

Yli vuotta vanhemmat uutiset löydät uutisarkistostamme