Kansainvälistä kauppaa ja logistiikkaa - International Business and Logistics AMK

Tutkintonimike
Bachelor of Business Administration (BBA)
Laajuus
210 opintopistettä
Kesto
3,5 vuotta
Opiskelupaikka
Opiskelumuoto
Opetuskieli
Englanti
Hinta
Maksuton EU- ja ETA-maiden kansalaisille

Opiskelu

Opiskele liiketalouden alan ammattikorkeakoulututkinto englannin kielellä ja avaa ovet kansainvälisen kaupan ja toimitusketjun hallinnan maailmaan! Kehity logistiikan ja toimitusketjun hallinnan osaajaksi ja valitse tutkintoosi logistiikan rinnalle opintoja rahoituksen, markkinoinnin, hankinnan tai johtamisen aloilta.

Opintojen sisältö ja toteutustapa

Tutkinto-ohjelman opetuskieli on englanti ja opiskelijaryhmät ovat kansainvälisiä. Omaa kansainvälistä osaamistasi voit kartuttaa lähtemällä opiskelijavaihtoon tai työharjoitteluun ulkomaille. Opiskelijoita ohjataan yksilöllisesti ja kannustetaan kansainvälisille urapoluille.

International Business and Logistics -tutkinto-ohjelman opetussuunnitelma Opinto-opas-sivustolla.

Jatko-opintomahdollisuudet

Bachelor of Business Administration -tutkinnon jälkeen voit hakeutua ammattikorkeakoulujen tai tiedekorkeakoulujen maisteritasoisiin ohjelmiin.

Kysy lisää IBL-tutkinto-ohjelmasta ja opinnoista

Lähetä kysymyksesi ibl [at] metropolia.fi (ibl[at]metropolia[dot]fi) ja opintoneuvoja tai tutkintovastaava palaa asiaan.

Opintojen aloitus

Opintojen aloitus Metropoliassa

Tervetuloa opiskelemaan tutkintoa Metropoliaan!

Tutkinto-opintojen aloittamisessa on muutamia vaiheita, jotka kannattaa tehdä jo ennen opiskelun alkua. Lue alta kaikki Metropolian tutkinto-opiskelijoita koskevat ohjeet sekä omaa ryhmääsi koskevat ohjeet. Ryhmäkohtaiset ohjeet julkaistaan lähempänä opintojen aloitusta.