Karamalmin kampus - Älykkäiden ratkaisujen kehittäjäkampus

Uusi Älykkäiden ratkaisujen kehittäjäkampus avattiin Karamalmille Espooseen 22. elokuuta 2019. Metropolian suljetun Leppävaaran kampuksen toiminnot siirtyvät Karamalmin kampukselle osoitteeseen Karaportti 2 vaiheittain 2019-2020.

Syyslukukauden 2019 kampuksella opiskelevat ensimmäisen vuoden tieto- ja viestintätekniikan opiskelijat. Muiden opiskelijoiden oppiminen järjestetään syyslukukauden 2019 ajan poikkeusjärjestelyin mm. Myyrmäen ja Myllypuron kampuksilla ennen Karamalmin tiloihin muuttoa. Kampuksen varsinaisten tilojen muutostyöt alkavat syys-lokakuussa.

ICT-kampuksella Espoossa ollaan ykkösiä, ei nollia. Kampukselta on hyvät yhteydet yrityksiin ja maailmalle. Täällä projektina on luoda huomisen ratkaisuja älykkään teknologian ja prosessien johtamisen avulla.

Lue lähemmin kampuksen taustatilanteesta:

Espoossa sijaitsevalla kampuksella opiskellaan tieto- ja viestintätekniikan (ICT) ja tuotantotalouden tutkinto-ohjelmissa.

Älykkäiden ratkaisujen kehittäjäkampuksella Espoossa on noin 2 500 opiskelijaa ja henkilöstöä 100.

Näin löydät perille Karamalmin kampukselle

Karamalmin kampus sijaitsee Espoon Karamalmilla osoitteessa Karaportti 2

  • Turuntien ja Kehä II:n risteyksen itäpuolella
  • Leppävaarasta vajaat 4 kilometriä länteen
  • Keran rautatieasemalta reilu kilometri eli vartin kävelymatka pohjoiseen
  • Leppävaarasta on hyvät bussiyhteydet kampukselle mm. bussit lännen suuntaan 532, 224, 225, 227, 235, 236, 238, 239. Helsingin keskustasta junat A ja U tuovat Leppävaaraan. Katso ajantasaiset juna- ja bussireittien aikataulut HSL:n reitti- ja aikataulupalvelusta
  • Lentoasemalle on matkaa noin 22 km: autolla noin 22 minuuttia.

Lisätietoja

Simo Hoikkala.

Kampushankkeen projektijohtaja
Simo Hoikkala
p. 050 366 0545
simo.hoikkala metropolia fi


Nykyiset toimipisteet

Metropolialla on nyt 10 toimipistettä pääkaupunkiseudulla eli Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Lähivuosien aikana toiminta tiivistyy neljään kampukseen, Arabianrantaan, Karamalmiin, Myyrmäkeen ja Myllypuroon. Tutustu nykyisiin toimipisteisiin.


Oppiva Espoo.
Intelligent Community Forum.

Espoo Innovation Garden – maailman älykkäin yhteisö 
kansainvälinen Intelligent Community Awards 2018 -kilpailu