Hanki uutta osaamista joustavasti!

Korkeakouludiplomit ja opintokokonaisuudet ovat avoimen ammattikorkeakoulututkintojen osista rakentuvia työelämän tarpeisiin rakennettuja kokonaisuuksia, joihin ei pääsääntöisesti ole pohjakoulutusvaatimuksia.

Opinnot tarjoavat loistavan mahdollisuuden saada ammattikorkeakoulutasoista täsmäkoulutusta tiivistettynä koulutuspakettina. Korkeakouludiplomin laajuus on vähintään 60 opintopistettä ja opintokokonaisuuksien yleisimmin 10–30 opintopistettä.

Kenelle?

Korkeakouludiplomit ja opintokokonaisuudet sopivat sinulle, jos

  • etsit uutta potkua urallesi tai lisäinspiraatiota nykyiseen työhön, mutta et ehdi opiskella kokonaista uutta tutkintoa
  • tarvitset työtehtävissäsi syvempää tai uutta osaamista
  • arvostat joustavia opiskelumahdollisuuksia sekä laajaa ja tehokasta koulutusta, joka sopii töiden tai perhe-elämän oheen
  • haluat oppia uutta tai täydentää osaamistasi, olet työsuhteessa tai työtön

Tutustu Metropolian korkeakouludiplomeihin ja opintokokonaisuuksiin ja ilmoittaudu mukaan!

Korkeakouludiplomit ja opintokokonaisuudet

Kulttuuri

Liiketalous

Sosiaali- ja terveysala

Tekniikka

Hinta

Korkeakouludiplomien ja opintokokonaisuuksien hinta on enintään 15 €/ opintopiste. Koulutuksen hinta löytyy koulutuksen tiedoista ilmoittautumisjärjestelmässä.

Ilmoittautuminen

Korkeakouludiplomeihin ja opintokokonaisuuksiin ilmoittautuminen tapahtuu Metropolian ilmoittautumisjärjestelmässä. Ilmoittautumisjärjestelmässä näet koulutuksen tarkemmat tiedot, toteutustavat sekä mm. ilmoittautumis- ja hintatiedot.

Tutustu ennen ilmoittautumista avoimen AMK:n opiskeluohjeisiin ja avoimen AMK:n maksu- ja peruutusehtoihin. Lisätietoa yleisistä ennakkovaatimuksista (kielitaito, opiskeluvalmiudet) löydät avoimen AMK:n sivuilta Kielitaito ja muut vaatimukset ja opintokohtaiset ennakkovaatimukset löydät kyseisen korkeakouludiplomin tai opintokokonaisuuden tiedoista.

Lisätiedot

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä voit olla yhteydessä!

avoinamk [at] metropolia.fi
p. 040 712 5100 (ma-to klo 10-12, lisäksi ke klo 12-14)

Opintojaksojen suorittamiseen liittyvät kysymykset tulee esittää opintojakson opettajalle. Korkeakouludiplomin tai opintokokonaisuuden sisältöihin liittyvät kysymykset esitetään opintojen tiedoissa kerrotulle yhteyshenkilölle.