Olet saanut ylemmän AMK-tutkinnon opiskelupaikan Rakennustekniikan tutkinto-ohjelmasta, suuntautumisvaihtoehtona korjausrakentaminen (Myllypurontie 1, Helsinki) .

Toivotamme sinulle onnea ja menestystä tulevissa opinnoissasi!

Tutustu tähän tiedotteeseen huolella ja toimi annettujen ohjeiden mukaisesti.

Opintojen aloitus

Perehdytyspäivä pe 26.8.2022 klo 12-17

Opintojen aloittamiseen liittyvä uusien opiskelijoiden perehdytyspäivä (YAMK-opiskelijat, rakennustekniikan tutkinto-ohjelma, korjausrakentaminen) järjestetään perjantaina 26.8.2022 klo 12-17 (viikko 34) Myllypuron kampuksella (Myllypurontie1, Helsinki). Luokka ilmoitetaan C-rakennuksen 1. kerroksessa aulapalveluiden palvelupisteen luona ja A-rakennuksessa 1. kerroksen aulassa.

Tutustu myös alla olevaan ohjeeseen, jos lähiopetusta ei voida syksyllä järjestää koronavirustilanteen takia.

Huomaa, että Metropolian Myllypuron kampuksella ei ole opiskelijapaikoitusta. Lähimmät ilmaiset parkkipaikat löytyvät Myllypuron Pallomylly-liikuntahallin läheisyydestä. Myllypuroon on myös hyvät julkiset liikenneyhteydet, mm. metroasema on aivan kampuksen vieressä.

Perehdytyspäivän sisältö

Jokaisen opiskelupaikan vastaanottavan opiskelijan edellytetään olevan paikalla perehdytyspäivänä heti tilaisuuden alkaessa ja osallistuvan koko iltapäivän ohjelmaan.

Ota perehdytyspäivänä mukaan

  • kannettava tietokone
  • kuvallinen henkilöllisyystodistus
  • pankkitunnukset sekä avainlukulista, joita tarvitaan käyttäjätunnusten aktivointiin sekä
  • etäluettava kortti, esim. HSL-matkakortti (ei pankkikortti), jonka voit rekisteröidä kulkutunnisteeksi kampuksen itserekisteröintipisteellä ja sen jälkeen käyttää sitä käytävien ja luokkien suljettujen ovien avaamiseen. Perehdytyspäivänä porraskäytävän ja kerroksen ovi sekä luokan ovi pidetään auki, joten luokkahuoneeseen pääsee ilman korttia.

Perehdytyspäivänä kerrotaan opintojen aloittamiseen liittyvistä käytännön asioista, opintojen aikatauluista, opintojen sisällöstä sekä jaetaan opiskeluun liittyvää materiaalia ja käyttäjätunnukset sähköisiin järjestelmiin. Perehdytyspäivänä tutustutaan mm. Metropolian Oma-järjestelmään ja Moodle-oppimisympäristöön.

Opintojen toteuttaminen

Lähiopetuksen ajankohdat

Opintojen lähiopetuspäivät ovat perehdytyspäivän lisäksi torstaisin ja perjantaisin (opetus alkaa klo 8 tai 9 ja loppuu klo 16) seuraavilla viikoilla: syksy 2022 viikot 35, 36, 38, 39, 41, 43, 45, 47, 48, 49 ja 50 sekä kevät 2023 viikot 3, 6, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 18 ja 19.

Tarkempi syksyn opintojaksojen aikataulu jaetaan aloituspäivänä. Vapaasti valittavien opintojen mukaisesti ei kaikilla ole opetusta joka viikko torstaina tai perjantaina. Muutokset aikatauluun ovat mahdollisia.

Lukujärjestys

Kaikki opetuksen ajankohdat ja tilat löytyvät lukkarikoneesta. Syötä ryhmä-kohtaan tunnus T1022S6.

Opetussuunnitelma

Opintojen rakenne ja opintojaksojen OPS-kuvaukset löytyvät Metropolian opinto-oppaasta.


Jos koronavirustilanne Suomessa vaatii syksyllä 2022, perehdytyspäivä ja syksyn lähiopetus korvataan etäopetuksella. Etäopetuksessa käytetään Zoom-sovellusta. Katso lisätietoja Moodle-työtilasta, jonne päivitetään ajankohtainen tilanne sekä Zoom-etäopetuksen linkki. Moodle-työtilaan on pääsy vierailijana, avain ja salasana on ryamk2022.

Yhteystiedot

YAMK-opintoihin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä tutkintovastaavaan maanantaista 22.8.2022 alkaen:

yliopettaja Hannu Hakkarainen
GSM +358 40 334 5897
hannu.hakkarainen [at] metropolia.fi