Opinnot tammikuussa 2021 aloittaville

Tervetuloa opiskelemaan Metropolia Ammattikorkeakouluun, onnittelumme opiskelupaikastasi terveydenhoitotyön tutkinto-ohjelman täydentävässä monimuotototeutuksessa!

Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman sujuvan opintojen aloituksen ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen opintojen suunnitteluun heti opintojen alusta. Luethan sen vuoksi huolellisesti tämän materiaalin.

Ennen opintojen alkua

  1. Aktivoi Metropolian käyttäjätunnuksesi ennen opintojen alkua (mahdollista 8.1.2021).
  2. Tutustu Metropolian sähköisiin palveluihin sekä lataa ja asenna Microsoft Pro Plus 365 -ohjelmistopaketti ilmaiseksi ennen opintojen alkua (mahdollista Metropolian käyttäjätunnuksen aktivoinnin jälkeen).
  3. Perehdy uuden opiskelijan aloitusmateriaaliin.
  4. Tutustu tutkintosi opetussuunnitelmaan. Keväällä 2021 opintoihisi kuuluvat seuraavat teoriaopintojaksot: Terveyden edistäminen 5 op, Terveyden edistämisen työmenetelmät ja rokottaminen 5 op, Lasta odottavan ja synnyttävän perheen terveydenhoitajatyö 5 op, Lasten ja perheiden terveydenhoitajatyö 5 op ja Terveydenhoitajatyön johtaminen ja kehittäminen 5 op. Keväällä 2021 opintosuunnitelmaan kuuluvat seuraavat harjoittelut: Synnyttävän perheen hoitotyö -harjoittelu 5 op ja Lasten ja perheiden terveydenhoitotyö -harjoittelut 10 op. Harjoittelut toteutuvat viikoilla 12-18.

Opintojen aloitus

Opinnot alkavat maanantaina 11.1.2021, klo 10.00, etäyhteydellä osoitteessa https://metropolia.zoom.us/my/sarilahti 

Huolehdithan, että pääset osallistumaan opintojen aloitukseen. Erillisiä ohjauksia opintojen aloituksessa käsitellyistä asioista ei järjestetä, joten osallistuminen opintoihin heti ensimmäisestä päivästä on erittäin tärkeää.

Opetus toteutuu teoriaopintojen aikana pääasiallisesti kolmena päivänä viikossa: maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin.

Kevään 2021 lukujärjestykset

Kevätlukukauden lukujärjestykset ovat luettavissa viikolla 52 osoitteessa http://lukkarit.metropolia.fi.  Löydät oman ryhmäsi lukujärjestyksen ryhmäsi ryhmätunnuksella SXQ21K2.

Lukujärjestykseen voi tulla vielä muutoksia.

Opetus, joka toteutuu etäopetuksena, on merkittynä lukujärjestyksen lisätietoihin. Lisätiedoista löytyy aina osoite etäopetukseen.

Lähiopetus toteutuu Myllypuron kampuksella osoitteessa Myllypurontie 1.

Noudatamme valtakunnallisia ja oppilaitoksen ohjeistuksia koskien COVID 19 -pandemiaa ja mahdollisista poikkeuskäytänteistä ilmoitetaan koronainfosivullamme.

Yhteystiedot

Sari Lahti
ryhmän uraohjaaja
puh. 040 630 4858

Anna-Maria Tiainen
opinto-ohjaaja
puh. 050 563 3611

Oili-Katriina Mellin
tutkintovastaava
puh. 040 652 9222

sähköpostit: etunimi.sukunimi[@]metropolia.fi

Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan Metropolia Ammattikorkeakouluun!

Opiskelijatutoreiden terveiset

Katso opiskelijakunta Metkan sivuilta opiskelijatutoreiden terveiset.