Liiketoimintatiedon hallinta ja johtaminen - Business Informatics, ylempi AMK

Tutkintonimike
Master of Business Administration / Master of Engineering
Laajuus
60 - 90 opintopistettä
Kesto
1 - 1,5 vuotta
Opiskelupaikka
Opiskelumuoto
Opetuskieli
Englanti
Hinta
Maksuton EU- ja ETA-maiden kansalaisille

Opiskelu

Tähtäätkö tiedolla johtamisen ammattilaiseksi?

Opinnot englanninkielisessä Business Informatics -tutkinto-ohjelmassa syventävät liiketaloudellista osaamistasi sekä vahvistavat strategista ja johtamisosaamistasi tiedolla johtamisen, liiketoimintatietoon perustuvan päätöksenteon ja ICT-järjestelmien ymmärryksen kautta.

Ylemmän AMK-tutkinnon opintojen aikana tutustut erilaisiin liiketoimintamalleihin ja -toimintoihin. Lisäksi opit tulkitsemaan tietoa liiketoiminnan avainkysymysten ratkaisemiseksi. Myös analysointi- ja päätöksentekotaitosi kehittyvät. Tiedon analysointi- ja hyödyntämisosaamisen sekä kehittämismenetelmäosaamisen vahvistuminen antavat hyvän pohjan kasvun ja innovaatioiden johtamiselle organisaatiossasi.

Opiskele joustavasti töiden ohessa - verkko-opetuksena tai kampuksella – sinä valitset

Tutkinto-ohjelmassa aloittaa syksyisin kaksi ryhmää: toinen verkko-opetuksena, toinen lähiopetuksena kampuksella. Sinä valitset itsellesi sopivimman.

Opetusta järjestetään pääsääntöisesti joka toisena perjantaina. Ajoittain opetusta voi olla arki-iltaisin tai viikonloppuisin.

Business Informatics -ohjelman monialainen opiskelijaryhmä koostuu liiketalouden ja tekniikan opiskelijoista.

Insinöörit ja tradenomit opiskelevat samassa ryhmässä

Insinöörien ylemmät AMK-opinnot ovat 60 opintopisteen laajuiset, tradenomien 90 opintopistettä. Ero opintopisteiden määrässä johtuu edeltävän AMK-tutkinnon laajuudesta, joka on 240 opintopistettä insinööreillä ja 210 liiketalouden alalla.

Opinnäytetyö

Opinnäytetyö on tutkimuksellinen kehittämishanke aidossa työympäristössä, joka toteutetaan yleensä opiskelijan omalle työpaikalle tai muulle kohdeorganisaatiolle. Opinnäytetyöprosessin aikana tutkimus-, kehittämis-, projektinhallinta- ja muutosjohtamisen taitosi kehittyvät. Monikulttuurisessa, työelämään kytkeytyvässä oppimisympäristössämme vahvistat myös verkostoitumis-, tiimi- ja neuvottelutaitojasi. Opinnäytetyöprosessiisi kuuluu oleellisesti kehittämissuunnitelman toimeenpano kohdeorganisaatiossasi.

Kysy tutkintovastaavalta Business Informatics -opinnoista

Kysyttävää opintosuunnitelmasta tai YAMK-opinnoista?

Lähetä kysymyksesi opintoneuvoja Carita Liukkoselle, mbsmasters [at] metropolia.fi (mbsmasters[at]metropolia[dot]fi)

Opintojen aloitus

Opintojen aloitus Metropoliassa

Tervetuloa opiskelemaan tutkintoa Metropoliaan!

Tutkinto-opintojen aloittamisessa on muutamia vaiheita, jotka kannattaa tehdä jo ennen opiskelun alkua. Lue alta kaikki Metropolian tutkinto-opiskelijoita koskevat ohjeet sekä omaa ryhmääsi koskevat ohjeet. Ryhmäkohtaiset ohjeet julkaistaan lähempänä opintojen aloitusta.

Business Informatics -opintojen aloitus

Ohjeet julkaistaan englanninkielisellä sivulla.