Metropolian kampukset avautuvat vaiheittain - pääsääntöisesti etätyöskentely ja -opiskelu jatkuvat.

Katso miten koronavirustilanne vaikuttaa Metropolian toimintaan.

Tehtävä 1

  • Tulkitse oheista piirrosta.
  • Leikkaa mustasta kartongista "kankaan kappaleet", joilla kuvittelet saatavan aikaan kuvanmukaisen kietaisutunikan muodot.
  • Liimaa leikkaamasi kartongin kappaleet A3-paperille (A3 vaakasuuntaan).

Tehtävä 2

Suunnittele asukokonaisuudet n.16-vuotiaalle tytölle ja pojalle jääveistoskilpailuun. Kuvaa tyttö ja poika asuineen talvisessa maisemassa (värillisenä). Liitä mukaan selkeät tasokuvat vaatteiden malleista ja mahdolliset materiaalinäytteet.

Tee työt koossa A3 vaakasuuntaan, värillisenä peite- tai vesiväreillä (papereita voi olla useampia). Liitä mukaan selkeät, mustavalkoiset tasokuvat vaatteiden malleista (edestä ja takaa) sekä mahdolliset materiaalinäytteet.
 

Tehtävä 3

  • Piirrä ja maalaa työtiimisi tulevaisuuden työtehtävissä.
  • Tee työ koossa A3 vaakasuuntaan, värillisenä peite- tai vesiväreillä.

Muista merkitä jokaisen paperin taakse (oikeaan yläkulmaan) nimesi ja syntymäaikasi.
Ennakkotehtäviä ei palauteta eikä niistä anneta palautetta.
 

Perustietolomake

Täytä ja lähetä hakuaikana 18.3.–1.4.2020 klo 15.00 mennessä vaatetusalan päivätoteutuksen sähköinen perustietolomake (linkki avoinna hakuaikana). Ota lopuksi tuloste perustietolomakkeesta.

Perustietolomakkeet julkaistaan hakuajan alkaessa 18.3.2020. Huomaa, että perustietolomakkeen voi täyttää vain kerran. Lomakkeita ei ole mahdollista palata täydentämään myöhemmin. Tarkista siis, että lähetät vain valmiin lomakkeen.

Voidaksesi tulla otetuksi huomioon valinnassa sinun tulee täyttää myös yhteishakulomake osoitteessa opintopolku.fi 1.4.2020 klo 15.00 mennessä.

Palautusohjeet

Laita lähetyskuoren vasempaan yläkulmaan tiedot:

Oma nimi
Vaatetusala
Perustietolomakkeen hakijatunniste

Lähetä ennakkotehtävät ja tulosteet yhteishakulomakkeesta sekä vaatetusalan perustietolomakkeesta 1.4.2020 klo 15.00 mennessä Metropolian hakijapalveluihin. Viimeisen päivän postileima ei riitä.

Kaikki Metropolian kampukset on suljettu 18.3.2020 alkaen. Näin ollen postitse palautettavia ennakkotehtäviä ei ole mahdollista henkilökohtaisesti tuoda hakijapalveluihin. Noudata ennakkotehtävän palautusohjetta.

Mikäli et pysty tulostamaan perustietolomakettasi/yhteishakulomakettasi, hakijapalvelut tulostavat ne tehtävien käsittelyn yhteydessä. Pääasia on, että täytät lomakkeet sähköisesti.

Postiosoite:
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Hakijapalvelut
PL 4072
00079 Metropolia

Voit myös postittaa katuosoitteella: Hämeentie 135 D, 00560 Helsinki

Link to Content

Ennakkotehtävistä jatkoon?

Valintakoekutsut on lähetetty. Jos et saanut valintakoekutsua, olet karsiutunut jatkosta ennakkotehtävävaiheessa. Ennakkotehtävistä ei anneta palautetta. Toivotamme onnea seuraavaan hakuun keväällä 2021.