Polkuopintojen tarjonta ja ilmoittautuminen

Syksyllä 2022 alkavien polkujen tarjonta on julkaistu tällä sivulla sekä ilmoittautumisjärjestelmässä. Ilmoittautuminen polkuihin on avoinna 3.8.2022 klo 10.00 - 4.8.2022 klo 23.59. Ilmoittautuminen polkuun tapahtuu klikkaamalla "Lisää koriin". Joidenkin yksittäisten polkujen ja opintokokonaisuuksien ilmoittautumisaika saattaa jatkua pidempään. Ajantasainen tieto löytyy aina ilmoittautumisjärjestelmästä.

Polkujen maksaminen tapahtuu joko ilmoittautumisen yhteydessä tai laskulla kahdessa erässä. Mikäli polku tai moduuli sisältää erillisen valintamenettelyn, asiakas on maksuvelvollinen ja maksu veloitetaan vasta, kun valinta on vahvistettu ja asiakas on vastaanottanut paikan. Mikäli asiakas jää varasijalle, hän on maksuvelvollinen ja maksu veloitetaan vasta, kun hän vastaanottaa vapautuneen opintopaikan.

Jos jäät polussa tai opintokokonaisuudessa varasijalle, voit saada paikan vielä 7 vuorokautta ennen polun tai opintokokonaisuuden alkua, jos joku paikan saanut peruu ilmoittautumisensa.

Avoimen AMK:n polkuopinnot on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, jotka eivät ole aikaisemmin opiskelleet polkuopintoja Metropoliassa. Tarvittaessa polkuopintoihin valinnassa voidaan poiketa ilmoittautumisjärjestyksestä tällä perusteella.

Polkujen valintamenettely

Osa poluista sisältää valintamenettelyn, joka järjestetään 10.-17.8.2022. Tarkemmat tiedot valintamenettelystä ja ajankohdasta lukee polun lisätiedoissa. Valintamenettely on kuitenkin ainoastaan karsiva eli opiskelijat valitaan polkuun ilmoittautumisjärjestyksessä. Opiskelijoita valitaan polun tiedoissa kerrotun paikkamäärän verran.

Kutsut valintamenettelyn sisältäviin polkuihin lähetetään sähköpostitse 5.-9.8.2022 välisenä aikana. Tieto valinnasta/hylkäämisestä lähetetään sähköpostitse valintamenettelyyn osallistuneille viimeistään 19.8.2022. Valintamenettelyn sisältävistä poluista opiskelupaikan saaneet saavat sähköpostiviestin, josta vastaanotetaan opiskelupaikka. HUOM! Muista tarkkailla myös roskapostikansiota. Opiskelupaikka tulee vastaanottaa 24 h sisällä tai se vapautuu seuraavalle.

Varasijalle jäänyt valintamenettelyn läpäissyt voi saada opiskelupaikan polkuun mikäli opiskelupaikkaan oikeutettu ei läpäise menettelyä, menettelyn läpäissyt ei vastaanota opiskelupaikkaa tai peruu sen vastaanottamisen jälkeen. 

Syksyllä 2022 alkavat polut (AMK ja YAMK), sosiaali- ja terveysala

Syksyllä 2022 alkavat polut (AMK ja YAMK) ja opintokokonaisuudet, tekniikan ala

Syksyllä 2022 alkavat polut (AMK ja YAMK), liiketalouden ala

Syksyllä 2022 alkavat polut (AMK ja YAMK), kulttuuriala

Tieto- ja viestintätekniikan NonStop-polkuopinnot