Tervetuloa aloittamaan radiografian ja sädehoidon monimuoto-opinnot tammikuussa 2023!

Onnittelut opiskelupaikastasi!

Opintojen aloitus

Röntgenhoitajaopinnot alkavat tietotekniikan digistartilla keskiviikkona 11.1 2023 klo 9.00-11.00. Tämä järjestetään etänä ja linkin tähän etätapaamiseen löydät lukujärjestyksestä. Kopioi Zoom-linkki selaimeen ja pääset liittymään Zoom-huoneeseen.

Torstaina 12.1.2023 opinnot alkavat klo 9 Myllypuron kampuksella. Opiskelijatutorit ovat vastaanottamassa sinua oppilaitoksemme aulassa ja opastavat sinut oikeaan luokkatilaan. Luokkatila on MPA4009.

Kampus sijaitsee aivan Myllypuron metroaseman vieressä (osoitteessa Myllypurontie 1, 00920 Helsinki). Suosittelemme saapumista julkisilla liikennevälineillä. Kampuksen ympäristössä on rajoitetusti pysäköintipaikkoja.

Ota mukaasi kortti (esim. kirjastokortti, huom. ei pankkikorttia), jonka voit aktivoida päivän aikana kulkukortiksi ja näin pääset kulkemaan kampuksella.

Lukujärjestykset

Kevätlukukauden lukujärjestys on luettavissa osoitteessa: http://lukkarit.metropolia.fi

Oman ryhmäsi lukujärjestyksen löydät tunnuksella SXM23K2.
Ryhmäsi tutoropettajana toimii lehtori Heli Patanen.

Monimuotototeutuksella järjestettävissä opinnoissa opetus järjestetään etänä verkon kautta. Opetuspäivät ryhmälläsi ovat maanantai, tiistai ja keskiviikko. Teoriaopetuksen lisäksi opintoihin kuuluu itsenäistä opiskelua ja ryhmätyöskentelyä.

Monimuotototeutuksella järjestettävissä opinnoissa opetus järjestetään etänä verkon kautta. Opetuspäivät ryhmälläsi ovat keskiviikko, torstai ja perjantai. Teoriaopetuksen lisäksi opintoihin kuuluu itsenäistä opiskelua ja ryhmätyöskentelyä.

Monimuoto-opintoihin kuuluu myös lähiopetusviikkoja, jolloin opetus tapahtuu Myllypuron kampuksella ja opetuspäivät ovat tällöin maanantaista perjantaihin. Opetus voi olla teoriaopetusta tai laboraatioharjoittelua koulun tiloissa. Laboraatio-opetuksessa on pakollinen läsnäolo. Kevään 2023 lähiopetusviikot ovat viikot 2, 12, 14 ja 18. Huomaathan, että viikolla 2 on yksi lähiopetuspäivä (12.1.)

Viikolla 9 on työelämäharjoittelua. Tästä saat infoa ensimmäisen opiskeluviikon aikana.

Opetussuunnitelma

Opinto-oppaaseen voit tutustua Metropolian sivuilla.
(Radiografian ja sädehoidon tutkinto-ohjelma, monimuotototeutus)

Käyttäjätunnukset

Muistathan aktivoida Metropolian käyttäjätunnukset. Lue aktivointiohje tietohallinnon sivuilta.

Mahdolliset sähköpostiviestit lähetetään opiskelijoille aina Metropolian osoitteella.

Opiskelijan opas

Suosittelemme, että tutustut etukäteen näihin uusien opiskelijoiden sivuihin sekä Opiskelijan oppaaseen, josta saat tietoa vaikkapa opiskeluhyvinvointipalveluista Metropoliassa. Opiskelijan oppaan löydät täältä:
https://opiskelija.oma.metropolia.fi/group/pakki/opiskelijan-opas.

Tietokone

Opinnoissa tarvitaan kannettavaa tietokonetta ja headsettiä. Mikäli olet hankkimassa uutta omaa tietokonetta, sellainen tietokone riittää, jota yleisesti suositellaan opiskeluun.

Yhteystiedot

Radiografian ja sädehoidon tutkintovastaavan sijainen Heli Patanen (heli.patanen (at) metropolia.fi)

Opinto-ohjaaja Paula Lindqvist (paula.lindqvist (at) metropolia.fi)

Tervetuloa Metropoliaan! Nähdään tammikuussa!