Myyrmäen vihreän teknologian ja
bisneksen kampus laajeni

Myyrmäen kampuksella teollinen teknologia ja kansainvälinen liiketalous paiskaavat kättä. Monikulttuurisella kampuksella työskennellään tiiviisti yritysten kanssa kestävän bisneksen ja kehityksen ytimessä.


Laajennusosa käyttöön syksyllä 2018

Syksyllä 2018 valmistuneen laajennuksen myötä Myyrmäen kampuksen tilat ja opiskelijamäärä kaksinkertaistuivat. Opiskelijoita kampuksella on noin 3500 ja henkilöstöä 230.

Laajennuksen maanrakennustyöt alkoivat ensipaalujen iskutilaisuudella 22. huhtikuuta 2016 ja rakentaminen alkoi syyskuussa 2016. Laajennus valmistui syksyllä 2018.

Nelikerroksinen uudisrakennus sijoittuu nykyiselle tontille osittain nykyisen parkkipaikan päälle. Rakennuksessa on runsaasti erilaisia teknisiä tiloja auto- ja konetekniikan sekä sähkö- ja automaatiotekniikan tarpeisiin. Ruokalatilat laajenivat vastaamaan kasvavaa ruokailijamäärää ja kirjasto siirtyi uudisrakennukseen.

Niin kutsuttu A-osa on rakennettu vuonna 1988 ja B-osa vuonna 2002.

Lue lisää: Metropolian kampus kaksinkertaistui Myyrmäessä


Tule kehittämään kestäviä ratkaisuja tulevaisuuteen!

Metropolian Myyrmäen kampuksella työskennellään vihreän teknologian ja bisneksen ytimessä rakentaen puhtaita ja kestäviä ratkaisuja. Vantaalla sijaitseva valoisa ja rouhea kampus on kiinteä osa nopeasti kehittyvää Myyrmäkeä.

Kansainvälinen liiketalous ja monipuolinen ote teolliseen teknologiaan ovat Myyrmäen kampuksen vahvuuksia. Yhteyksiä monikulttuuriselle kampukselle siivittävät nopeat lähijunayhteydet Helsingin keskustaan ja Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Metropolian Myyrmäen avoimella kampuksella yhteisöllisyys kukoistaa. Siellä opiskelijat, henkilöstö ja yritykset työskentelevät tiiviisti yhdessä, oppivat toisiltaan ja kokeilevat rohkeasti uutta.

Myyrmäen kampuksella käy kansainvälinen puheensorina, laboratorioissa kuhisee ja sähköformula hyrisee. Tule kehittämään kestäviä ratkaisuja tulevaisuuteen!

Lisätietoja

Kampushankkeen projektijohtaja
Simo Hoikkala
p. 050 366 0545
etunimi.sukunimi@metropolia.fi
Myyrmäen kampusprojektin timelapse

Katso koko näytöllä

Yhteystiedot ja aukioloajat

Käyntiosoite

Leiritie 1,
01600 Myyrmäki, Vantaa

Postiosoite

Metropolia Ammattikorkeakoulu
PL 4071, 00079 Metropolia

Aukioloajat

arkisin klo 7.30-21.00

Vahtimestarit

Puh. 040 545 1573
vahtimestari_leiritie metropolia fi

Pysäköinti

Nykyiset toimipisteet

Metropolialla on nyt 9 toimipistettä pääkaupunkiseudulla eli Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Lähivuosien aikana toiminta tiivistyy neljään kampukseen, Arabianrantaan, Espooseen, Myyrmäkeen ja Myllypuroon. Tutustu nykyisiin toimipisteisiin.

Tilojen vuokraaminen

Vuokraamme tilojamme yrityksille ja yksityisille. Lue lisää tilojen vuokraamisesta


Laajennuksen faktat

  • laajennus noin 12 000 htm2
  • rakennuttaja: VTK Kiinteistöt Oy
  • Pääsuunnittelija Kirsti Sivén, Kirsti Sivén & Asko Takala Arkkitehdit Oy
  • kustannusarvio noin 35 M€
  • rakentaminen 2016-2018
  • käyttöönotto elokuu 2018

Myyrmäen keskusta kehittyy

Tutustu myös palveluihimme yrityksille ja yksityisille