Keväällä 2023 aloittaville opiskelijoille

Onnittelumme opiskelupaikastasi sairaanhoitotyön tutkinto-ohjelmassa, monimuotototeutus!

Halutamme tarjota sinulle mahdollisimman sujuvan opintojen aloituksen ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen opintojen suunnitteluun heti opintojen alusta. Luethan sen vuoksi huolellisesti tämän materiaalin.

Ennen opintojen alkua

  1. Vastaa opinto- ja uraohjauspienryhmäkyselyyn (vastaamalla viimeistään 15.12.2022 voit vaikuttaa omaan opintopolkuusi ja pienryhmääsi).
  2. Aktivoi Metropolian käyttäjätunnuksesi ennen opintojen alkua (mahdollista 2.1.2023).
  3. Tutustu Metropolian sähköisiin palveluihin sekä lataa ja asenna Microsoft Pro Plus 365 -ohjelmistopaketti ilmaiseksi ennen opintojen alkua (mahdollista Metropolian käyttäjätunnuksen aktivoinnin jälkeen).
  4. Perehdy uuden opiskelijan aloitusmateriaaliin.
  5. Tutustu tutkintosi opetussuunnitelmaan.
  6. Osallistu opintojen ohjaustapaamiseen, mikäli olet suorittanut aiemmin opintoja ensihoitaja-, kätilö-, sairaanhoitaja- tai terveydenhoitajakoulutuksessa tai sinulla on valmis tutkinto. Tapaaminen järjestetään 20.12.2022 klo 13.00-15.00 Myllypuron kampuksella, Myllypurontie 1, luokassa MPB6003.

Muita korkeakouluopintoja suorittaneille on erillinen info aiempien opintojen hyödyntämisestä osana opintopolkua opintojen alussa.

Yhteyshenkilö: Tutkintovastaava Elina Kettunen, puh. 040 662 5675, elina.kettunen [at] metropolia.fi.

Opintojen aloitus

Opinnot alkavat maanantaina 16.1.2023 klo 10.00, osoitteessa Myllypurontie 1, Helsinki.

Huolehdithan, että pääset osallistumaan opintojen aloitukseen. Erillisiä ohjauksia opintojen aloituksessa käsitellyistä asioista ei järjestetä, joten osallistuminen opintoihin heti ensimmäisestä päivästä on erittäin tärkeää.

Opetus toteutuu teoriaopintojen aikana pääasiallisesti kolmena päivänä viikossa: keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin. Ensimmäisellä opiskeluviikolla opetusta on maanantaista perjantaihin.

Kevätlukukaudella viikko 18 on harjoittelua, jolloin opiskelija on harjoittelussa koko viikon.

Kevään 2023 lukujärjestykset

Kevätlukukauden lukujärjestykset ovat luettavissa viikolla 51 osoitteessa http://lukkarit.metropolia.fi. Löydät oman ryhmäsi lukujärjestyksen ryhmäsi ryhmätunnuksella SXO23K2. Lukujärjestykseen voi tulla vielä muutoksia.

Opetus, joka toteutuu etäopetuksena, on merkittynä lukujärjestyksen lisätietoihin. Lisätiedoista löytyy aina osoite etäopetukseen. Lähiopetus toteutuu Myllypuron kampuksella osoitteessa Myllypurontie 1.

Opiskelijatutorit opintojen aloituksen tukena

Opiskelijatutorit ja tutorvastaavat ovat luoneet FB-ryhmän, jossa pääset jo ennen opintojen alkua tutustumaan muihin opiskelijoihin sekä kyselemään opintojen aloituksesta. Toimipistekohtaisen uusien aloittavien ryhmän löydät Facebookista nimellä MYHO K23.

Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan sairaanhoitajaksi!

Yhteystiedot

Elina Kettunen, tutkintovastaava
puh. 040 662 5675

Anna-Maria Tiainen, opinto-ohjaaja
puh. 050 563 3611

sähköpostit: etunimi.sukunimi[@]metropolia.fi