Keväällä 2023 aloittaville opiskelijoille

Tervetuloa opiskelemaan Metropolia Ammattikorkeakouluun,

onnittelumme opiskelupaikastasi sairaanhoitotyön tutkinto-ohjelmassa, päivätoteutus!

Halutamme tarjota sinulle mahdollisimman sujuvan opintojen aloituksen ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen opintojen suunnitteluun heti opintojen alusta. Luethan sen vuoksi huolellisesti tämän materiaalin.

Ennen opintojen alkua

  1. Vastaa opinto- ja uraohjauspienryhmäkyselyyn (vastaamalla viimeistään 15.12.2022 voit vaikuttaa omaan opintopolkuusi ja pienryhmääsi).
  2. Aktivoi Metropolian käyttäjätunnuksesi ennen opintojen alkua (mahdollista 2.1.2023).
  3. Tutustu Metropolian sähköisiin palveluihin sekä lataa ja asenna Microsoft Pro Plus 365 -ohjelmistopaketti ilmaiseksi ennen opintojen alkua (mahdollista Metropolian käyttäjätunnuksen aktivoinnin jälkeen).
  4. Perehdy uuden opiskelijan aloitusmateriaaliin.
  5. Tutustu tutkintosi opetussuunnitelmaan.
  6. Osallistu opintojen ohjaustapaamiseen, mikäli olet suorittanut aiemmin opintoja ensihoitaja-, kätilö-, sairaanhoitaja- tai terveydenhoitajakoulutuksessa tai sinulla on valmis tutkinto. Tapaaminen järjestetään 20.12.2022 klo 13.00-15.00 Myllypuron kampuksella, Myllypurontie 1, luokassa MPB6003.

Muita korkeakouluopintoja suorittaneille on erillinen info aiempien opintojen hyödyntämisestä osana opintopolkua opintojen alussa.

Yhteyshenkilö: Tutkintovastaava Elina Kettunen, puh. 040 662 5675, elina.kettunen [at] metropolia.fi.

Opintojen aloitus

Opinnot alkavat maanantaina 16.1.2023 klo 9.00, osoitteessa Myllypurontie 1, Helsinki.

Huolehdithan, että pääset osallistumaan opintojen aloitukseen. Erillisiä ohjauksia opintojen aloituksessa käsitellyistä asioista ei järjestetä, joten osallistuminen opintoihin heti ensimmäisestä päivästä on erittäin tärkeää.

Kevään 2023 lukujärjestykset

Kevätlukukauden lukujärjestykset ovat luettavissa viikolla 51 osoitteessa http://lukkarit.metropolia.fi.

Sairaanhoitajakoulutuksen päivätoteutuksen lukujärjestykset löytyvät tunnuksilla SXO23K1A, B ja C. Tiedon päivätoteutuksen opintopolun omasta ryhmätunnuksesta opiskelija saa heti ensimmäisenä opiskelupäivänä.

Lukujärjestyksiin voi tulla vielä muutoksia.

Opiskelijatutorit opintojen aloituksen tukena

Opiskelijatutorit ja tutorvastaavat ovat luoneet FB-ryhmän, jossa pääset jo ennen opintojen alkua tutustumaan muihin opiskelijoihin sekä kyselemään opintojen aloituksesta. Toimipistekohtaisen uusien aloittavien ryhmän löydät Facebookista nimellä MYHO K23.

Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan sairaanhoitajaksi!

Yhteystiedot

Elina Kettunen, tutkintovastaava
elina.kettunen [at] metropolia.fi
puh. 040 662 5675

Anna-Maria Tiainen, opinto-ohjaaja
anna-maria.tiainen [at] metropolia.fi
puh. 050 563 3611