Onneksi olkoon! Sinut on hyväksytty opiskelemaan insinöörin ylempää AMK-tutkintoa (Master of Engineering) Metropolia Ammattikorkeakoulun Älykäs teollisuus tutkinto-ohjelmaan. Tutkinnon laajuus on 60 op ja kesto on n. 1,5 vuotta.

Koulutus järjestetään Metropolia Ammattikorkeakoulun Myyrmäen kampuksella, osoitteessa Leiritie 1, 01600 Vantaa

Ennen opintojen alkua

Vahvistaaksesi opiskelupaikkasi sinun tulee ottaa se vastaan hyväksymisilmoituksessa annettuun määräaikaan mennessä. Opiskelupaikan vastaanottamisen yhteydessä teet samalla myös lukuvuosi-ilmoittautumisen. Tutustuthan huolellisesti ohjeisiin Opintojen aloitus -sivulla. Samalta sivulta löydät myös tietoa esimerkiksi opinnoissa tarvittavasta kannettavasta tietokoneesta ja Metropolian käyttäjätunnusten aktivoinnista.

Aloitusinfo maanantaina 16.1.2023

Ennen varsinaisen opetuksen alkua järjestetään Älykkään teollisuuden uusien YAMK-opiskelijoiden infotilaisuus, johon jokaisen opiskelijan tulee osallistua.

Aloitusinfo pidetään maanantaina 16.1.2023 klo 17.00 Myyrmäen kampuksella luokassa MMC306.

Infotilaisuuden alustava ohjelma:

  • Metropolia Ammattikorkeakoulu oppilaitoksena ja Älykäs teollisuus YAMK -tutkinto
  • Helpdeskin palvelut ja käytössä olevat tietojärjestelmät
  • Opintojen ja opintojaksojen esittely
  • Lukujärjestykset
  • Metropolian tietojärjestelmiin ja kampukseen tutustuminen

Otathan oman kannettavan tietokoneen mukaan.

Jokaisen opiskelijan on erittäin tärkeää osallistua infotilaisuuteen, jotta opinnot saadaan heti hyvin käyntiin. Mikäli et kuitenkaan pysty osallistumaan infotilaisuuteen, ilmoita asiasta viimeistään maanantaina 9.1.2023 koulutussuunnittelija Hanna Järviselle (sähköposti: hanna.jarvinen [at] metropolia.fi)

Opintojen alku

Varsinainen opetus alkaa myöhemmin samalla viikolla. Tieto päivitetään lukujärjestykseen marraskuun loppuun mennessä.

Voit tutustua etukäteen lukujärjestykseen Lukkarikoneessa syöttämällä ryhmätunnuksesi T2123K6. Huomioithan kuitenkin, että lukujärjestykseen saattaa vielä tulla muutoksia.

Keväällä 2023 lähiopetusta on keskimäärin kahtena arki-iltana viikossa, mutta lähiopetusiltojen määrä vaihtelee hieman eri viikkojen välillä. Osa opetuksesta tullaan pitämään hybridiopetuksena, niin että voit valita osallistutko lähiopetustunneille vai opiskeletko Zoom-etäyhteyden kautta.

Opetussuunnitelmaan ja opintotarjontaan tutustutaan tarkemmin aloitusinfossa. Voit kuitenkin jo ennen opintojen aloitusta tutustua opetussuunnitelmaan opinto-opassivustolla.

Yhteystiedot

Jos sinulle herää kysymyksiä opiskeluun liittyen, niin otathan yhteyttä!

Hanna Järvinen
koulutussuunnittelija
puh. 040 543 2795
hanna.jarvinen [at] metropolia.fi

Jarno Varteva
tutkintovastaava
puh. 040 334 1591
jarno.varteva [at] metropolia.fi

Nähdään aloitusinfossa!