Lämpimät onnittelut opiskelupaikasta Digitaalisessa muotoilussa!

Opintojen aloitus

Opintosi alkavat maanantaina 22.8.2022 klo 9.15 Metropolian Arabian kampuksella (Hämeentie 135 D, Helsinki). Aloitamme opiskelun luokassa 411 Digitila Koivu. Opiskelijatuutori on sinua vastassa sisääntuloaulassa ja opastaa tarvittaessa oikeisiin tiloihin.

Myös muina päivinä viikoilla 34 ja 35 aloitamme kello 9:15. Varaudu olemaan paikalla päivittäin kello 15 saakka. Nämä kaksi ensimmäistä opiskeluviikkoa käytämme ns. oppimisen metataitojen tutkimiseen, digitaalisen muotoilun pedagogiikan ja oppimiskäytäntöjen hahmottamiseen ja toisiimme tutustumiseen. Samalla tutustumme myös koulun tiloihin ja toimintamahdollisuuksiin. Myös opiskelijat ja opiskelijajärjestöt järjestävät ohjelmaa.

Intensiivisen aloituksen jälkeen viikolla 36 alkavat Käyttäjälähtöinen suunnittelu ja Merkkaus- ja sivunkuvauskielet -nimiset kurssit.

Lisätietoa kampuksesta löydät täältä.

Käyttäjätunnukset

Opiskelua varten tarvitset käyttäjätunnukset Metropolian tietojärjestelmiin. Aktivoi käyttäjätunnuksesi ennen opintojen alkamista verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Tutustu tunnuksen aktivointia koskeviin ohjeisiin Metropolian tietohallinnon sivuilla ja ota tunnukset käyttöön ohjeiden mukaan. Muista ottaa käyttäjätunnuksesi itsellesi muistiin!

Tarvittaessa saat apua ja lisäohjeita käyttäjätunnusten aktivointiin ensimmäisenä opiskelupäivänä 22.8. Jos et ole saanut käyttäjätunnuksia aktivoitua ennen opintojen alkua, ota verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne mukaan aloituspäivänä 22.8.

Kun olet aktivoinut käyttäjätunnuksesi, voit ottaa käyttöön myös Tuudo-sovelluksen. Tuudo-sovellus toimii digitaalisena opiskelijakorttina, ja sen avulla saat esimerkiksi Kelan ateriatuen käyttöösi. Tuudo kannattaakin ladata puhelimeen sovelluskaupasta ja ottaa käyttöön heti käyttäjätunnusten aktivoinnin jälkeen, niin voit halutessasi saada lounaan opiskelijahintaan jo ensimmäisenä opiskelupäivänä.

Hyvää kesää, syksyllä nähdään!

Terveisin,

Dimun opettajat

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää opintojen aloituksesta, voit olla yhteydessä koulutussuunnittelija Mika Rintalaan 9.8.2022 alkaen:

mika.rintala [at] metropolia.fi
puh. 040 714 5119

tai pääainevastaava Tero Mariniin 15.8.2022 alkaen:
tero.marin [at] metropolia.fi
puh. 0400 658 797

Opiskelijatutoreiden terveiset

Katso opiskelijatutoreiden terveiset opiskelijakunta METKAn sivuilta.