Lämpimät onnittelut opiskelupaikasta Digitaalisessa muotoilussa!

Opintojen aloitus

Opintosi alkavat maanantaina 17.8.2020 klo 9.15 Metropolian Arabian kampuksella (Hämeentie 135A, Helsinki).

Koska kampuksemme laajenee ja tiloja remontoidaan, olemme tämän lukuvuoden väistötiloissa Arabiakeskuksen puolella osoitteessa Hämeentie 135A (sisäänkäynti samoista ulko-ovista, joista pääsee Arabianrannan kirjastoon ja Arabian tehtaanmyymälään). Nähdään sisällä kirjaston edessä Arabiakeskuksen aulassa. Tule ajoissa paikalle, sillä opetustilamme ovat lukittujen ovien takana. Siirrymme luokkatiloihin yhdessä.

Myös muina päivinä viikoilla 34 ja 35 aloitamme kello 9:15. Varaudu olemaan paikalla päivittäin kello 15 saakka. Nämä kaksi ensimmäistä opiskeluviikkoa käytämme ns. oppimisen metataitojen tutkimiseen, digitaalisen muotoilun pedagogiikan ja oppimiskäytäntöjen hahmottamiseen ja toisiimme tutustumiseen. Samalla tutustumme myös koulun tiloihin, fasiliteetteihin ja toimintamahdollisuuksiin. Myös opiskelijajärjestö Metka järjestää ohjelmaa.

Intensiivisen aloituksen jälkeen viikolla 36 alkavat Käyttäjälähtöinen suunnittelu ja Merkkaus- ja sivunkuvauskielet -nimiset kurssit.

Asioita muuttuvaan koronatilanteeseen liittyen

Tarvittaessa pyrimme huomioimaan koronaviruksen edellyttämät erityisjärjestelyt. Jos kuulut riskiryhmään, ole yhteydessä Tero Mariniin ennen opintojen alkua sähköpostitse tero.marin [at] metropolia.fi.

Mikäli opetuksen järjestämisessä joudutaan tekemään koronaviruksesta johtuvia muutoksia, tiedotamme niistä täällä: https://bit.ly/DiMuAlku2020. Käy siis tarkistamassa tilanne vielä ennen koulun alkua.

Hyvää kesää, syksyllä nähdään!

Terveisin,

Dimun opettajat

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää opintojen aloituksesta, voit olla yhteydessä koulutussuunnittelija Mika Rintalaan 5.8.2020 alkaen:
mika.rintala@metropolia fi
puh. 040 714 5119. 

tai tutkintovastaava Mari Silveriin 12.8.2020 alkaen:
mari.silver@metropolia fi
puh. 040 334 6962

Opiskelijatutoreiden terveiset

Katso opiskelijakunta Metkan sivuilta opiskelijatutoreiden terveiset.