Keväällä 2023 aloittaville opiskelijoille

Tervetuloa opiskelemaan Metropolia Ammattikorkeakouluun,

onnittelumme opiskelupaikastasi ensihoidon tutkinto-ohjelmassa, päivätoteutus!

Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman sujuvan opintojen aloituksen ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen opintojen suunnitteluun heti opintojen alusta. Luethan sen vuoksi huolellisesti tämän materiaalin.

Ennen opintojen alkua:

  1. Vastaa opinto- ja uraohjauspienryhmäkyselyyn (vastaamalla viimeistään 15.12.2022 voit vaikuttaa omaan opintopolkuusi ja pienryhmääsi).
  2. Aktivoi Metropolian käyttäjätunnuksesi ennen opintojen alkua (mahdollista 2.1.2023).
  3. Tutustu Metropolian sähköisiin palveluihin sekä lataa ja asenna Microsoft Pro Plus 365 -ohjelmistopaketti ilmaiseksi ennen opintojen alkua (mahdollista Metropolian käyttäjätunnuksen aktivoinnin jälkeen).
  4. Perehdy uuden opiskelijan aloitusmateriaaliin.
  5. Tutustu tutkintosi opetussuunnitelmaan.
  6. Osallistu opintojen ohjaustapaamiseen, mikäli olet suorittanut aiemmin opintoja ensihoitaja-, kätilö-, sairaanhoitaja- tai terveydenhoitajakoulutuksessa tai sinulla on valmis tutkinto. Tapaaminen järjestetään 20.12.2022 klo 9.00-10.30 etäyhteydellä osoitteessa https://metropolia.zoom.us/j/63797502633

Muita korkeakouluopintoja ja lähihoitajatutkinnon suorittaneille on erilliset infot aiempien opintojen hyödyntämisestä osana opintopolkua opintojen alussa.

Yhteyshenkilö: uraohjaaja Virpi Prieur puh. 040 6303 049

Opintojen aloitus

Opinnot alkavat maanantaina 16.1.2023 klo 9.30, osoitteessa Myllypurontie 1, Helsinki.

Huolehdithan, että pääset osallistumaan opintojen aloitukseen. Erillisiä ohjauksia opintojen aloituksessa käsitellyistä asioista ei järjestetä, joten osallistuminen opintoihin heti ensimmäisestä päivästä on erittäin tärkeää. Ensimmäisellä opiskeluviikolla opetusta on maanantaista perjantaihin.

Ensihoidon koulutus toteutuu osittain verkkopohjaisena. Lähiopetuksen määrä kampuksella vaihtelee opintojaksoittain.
Laboraatiot ja simulaatiot toteutuvat aina Myllypuron kampuksella.

Kevätlukukaudella viikko 17 on harjoittelua, jolloin opiskelija on harjoittelussa koko viikon.

Kevään 2023 lukujärjestykset

Kevätlukukauden lukujärjestykset ovat luettavissa viikolla 51 osoitteessa http://lukkarit.metropolia.fi. Löydät oman ryhmäsi lukujärjestyksen ryhmäsi ryhmätunnuksella SXK23K1. Lukujärjestyksiin voi tulla vielä muutoksia.

Opetus, joka toteutuu etäopetuksena, on merkittynä lukujärjestyksen lisätietoihin. Lisätiedoista löytyy aina osoite etäopetukseen. Lähiopetus toteutuu Myllypuron kampuksella osoitteessa Myllypurontie 1.

Opiskelijatutorit opintojen aloituksen tukena

Opiskelijatutorit ja tutorvastaavat ovat luoneet FB-ryhmän, jossa pääset jo ennen opintojen alkua tutustumaan muihin opiskelijoihin sekä kyselemään opintojen aloituksesta. Toimipistekohtaisen uusien aloittavien ryhmän löydät Facebookista nimellä MYHO K23.

Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan ensihoitajaksi!

Yhteystiedot

Virpi Prieur, ryhmän uraohjaaja
puh. 040 6303 049

Anna-Maria Tiainen, opinto-ohjaaja
puh. 050 563 3611

sähköpostit: etunimi.sukunimi[@]metropolia.fi