Tervetuloa aloittamaan ensihoidon opinnot!

Syksyllä 2023 aloittaville opiskelijoille

Tervetuloa opiskelemaan Metropolia Ammattikorkeakouluun,

onnittelumme opiskelupaikastasi ensihoidon tutkinto-ohjelmassa, päivätoteutus!

Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman sujuvan opintojen aloituksen ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen opintojen suunnitteluun heti opintojen alusta. Luethan sen vuoksi huolellisesti tämän materiaalin.

Ennen opintojen alkua:

  1. Vastaa Opinto- ja uraohjauspienryhmäkyselyyn (vastaamalla viimeistään 6.8.2023) voit vaikuttaa omaan opintopolkuusi ja pienryhmääsi.
  2. Aktivoi Metropolian käyttäjätunnuksesi ennen opintojen alkua (mahdollista 2.1.2023).
  3. Tutustu Metropolian sähköisiin palveluihin sekä lataa ja asenna Microsoft Pro Plus 365 -ohjelmistopaketti ilmaiseksi ennen opintojen alkua (mahdollista Metropolian käyttäjätunnuksen aktivoinnin jälkeen).
  4. Perehdy uuden opiskelijan aloitusmateriaaliin.
  5. Tutustu tutkintosi opetussuunnitelmaan.
  6. Aiempia opintoja ensihoitaja-, kätilö-, sairaanhoitaja- tai terveydenhoitajakoulutuksessa suorittaneille tai valmiin sairaanhoitajatutkinnon suorittaneille opiskelijoille järjestetään opintojen ohjausta ennen lukukauden alkua seuraavasti:

7.8.2023 klo 9.00 etäyhteydellä zoomissa osoitteessa https://metropolia.zoom.us/j/64943812411

Yhteyshenkilö Virpi Prieur, virpi.prieur [at] metropolia.fi

ja

8.8.2023 klo 12.30-15.00 Myllypuron kampuksella, Myllypurontie 1, tila MPD1002. Ota oma kannettava mukaan. Yhteyshenkilö Anna-Maria Tiainen, anna-maria.tiainen [at] metropolia.fi

Muita korkeakouluopintoja ja lähihoitajatutkinnon suorittaneille on erilliset infot aiempien opintojen hyödyntämisestä osana opintopolkua opintojen alussa.

Opintojen aloitus

Opinnot alkavat maanantaina 21.8.2023, klo 9.30, osoitteessa Myllypurontie 1, Helsinki.

Huolehdithan, että pääset osallistumaan opintojen aloitukseen. Erillisiä ohjauksia opintojen aloituksessa käsitellyistä asioista ei järjestetä, joten osallistuminen opintoihin heti ensimmäisestä päivästä on erittäin tärkeää.

Kevään 2023 lukujärjestykset

Syyslukukauden lukujärjestykset ovat luettavissa viikolla 26 osoitteessa http://lukkarit.metropolia.fi. Löydät oman ryhmäsi lukujärjestyksen ryhmäsi ryhmätunnuksella SXK23S1.

Opiskelijatutorit opintojen aloituksen tukena

Opiskelijatutorit ja tutorvastaavat ovat luoneet FB-ryhmän, jossa pääset jo ennen opintojen alkua tutustumaan muihin opiskelijoihin sekä kyselemään opintojen aloituksesta. Toimipistekohtaisen uusien aloittavien ryhmän löydät Facebookista nimellä MYHO S23.

Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan ensihoitajaksi!

Ystävällisin terveisin,

Satu Lindgren
ryhmän HOPS- ja uraohjaaja
puh. 040 628 9674
sähköpostit: etunimi.sukunimi @ metropolia.fi

Anna-Maria Tiainen
opinto-ohjaaja
puh. 050 563 3611