Onnittelut opiskelupaikastasi!

Opintojen aloitus

Tervetuloa aloittamaan opinnot keskiviikkona 11.1.2023 klo 9.00 ja perjantaina 13.1.2023 klo 8.30 Digistartilla. Nämä molemmat tapaamiset pidetään etänä Zoomissa. Löydät linkin Zoomiin lukujärjestyksen kalenterivarauksesta. Kopioi Zoom-linkki selaimeen ja pääset liittymään Zoom-huoneeseen. Metropolian käyttäjätunnukset tulee aktivoida ennen luentoa.

Opinnot jatkuvat tiistaina 17.1.2023 Myllypuron kampuksellemme osoitteessa Myllypurontie 1, 00920 Helsinki. Kampus sijaitsee aivan Myllypuron metroaseman veressä. Suosittelemme saapumista julkisilla liikennevälineillä. Kampuksen ympäristössä on rajoitetusti pysäköintipaikkoja.

Opiskelijatutorit ovat vastaanottamassa sinua oppilaitoksemme aulassa 17.1. klo 8.30 ja opastavat sinut oikeaan luokkatilaan!

Ota mukaasi kortti (esim. kirjastokortti, huom. ei pankkikorttia), jonka voit aktivoida päivän aikana kulkukortiksi ja näin pääset kulkemaan kampuksella.

Lukujärjestykset

Kevätlukukauden lukujärjestys on luettavissa osoitteessa: http://lukkarit.metropolia.fi
Oman ryhmäsi lukujärjestyksen löydät tunnuksella SXP23K2A tai SXP23K2B.

Ryhmän SXP23K2A:n tutoropettajana toimii lehtori Anna Sundblom.
Ryhmän SXP23K2B:n tutoropettajana toimii lehtori Riikka Jokimäki.

Lähtökohtaisesti opetusta järjestetään ti-to ja näin ollen ma ja pe ovat opetuksettomia päiviä, jolloin on mahdollista käydä halutessaan työssä. Opintojen edetessä opetusta voi kuitenkin olla myös useampana kuin kolmena päivänä viikossa.

Opinnot alkavat Oppimisen ja opiskelun valmiudet -opintojaksolla.

Opetussuunnitelma

Opinto-oppaaseen voit tutustua Metropolian sivuilla:
https://opinto-opas.metropolia.fi/88095/fi/108/70323/3226
(Suun terveydenhuollon tutkinto-ohjelma, monimuotoinen toteutus)

COVID 19 -pandemiaohjeistus

Noudatamme valtakunnallisia ja oppilaitoksen ohjeistuksia koskien COVID 19 -pandemiaa ja mahdollisista poikkeuskäytänteistä ilmoitetaan Metropolia Ammattikorkeakoulun verkkosivuilla.

Käyttäjätunnukset

Muistathan aktivoida Metropolian käyttäjätunnukset. Lue aktivointiohje Tietohallinnon sivuilta.
Mahdolliset sähköpostiviestit lähetetään opiskelijoille aina Metropolian osoitteella.

Opiskelijan opas

Suosittelemme, että tutustut etukäteen näihin uusien opiskelijoiden sivuihin sekä Opiskelijan oppaaseen, josta saat tietoa vaikkapa opiskeluhyvinvointipalveluista Metropoliassa. Opiskelijan oppaan löydät täältä: https://opiskelija.oma.metropolia.fi/group/pakki/opiskelijan-opas

Tietokone

Opinnoissa tarvitaan kannettavaa tietokonetta. Mikäli olet hankkimassa uutta omaa tietokonetta, sellainen tietokone riittää, jota yleisesti suositellaan opiskeluun.

Yhteystiedot

Suun terveydenhuollon tutkinto-ohjelma

Tutkintovastaava Riikka Jokimäki (riikka.jokimaki [at] metropolia.fi)

Opinto-ohjaaja Paula Lindqvist (paula.lindqvist [at] metropolia.fi)

Tervetuloa Metropoliaan! Nähdään tammikuussa!