Talotekniikan AMK-opintoihin haussa suomalaisten korkeakouluopintojen, siirtohaun tai Metropolian avoimen AMK:n opintojen perusteella valituille

Sivun sisältö koskee sekä päivä- että monimuoto-opintoihin valittuja.

Onnea opiskelupaikasta ja tervetuloa Metropolia Ammattikorkeakouluun!

Olet saanut opiskelupaikan Metropolia Ammattikorkeakoulun Talotekniikan tutkinto-ohjelmasta päivä- tai monimuotototeutuksesta.

Olet opiskellut aiemmin joko Metropolia AMK:ssa avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijana tai olet tehnyt talotekniikan alaa vastaavia opintoja suomalaisessa korkeakoulussa. Voit aloittaa opintosi tutkinto-opiskelijana pääsääntöisesti lukukausien alkaessa.

Orientaatio opintoihin

Lukuvuoden 2023 - 2024 opinnot käynnistyvät syksyllä lukujärjestyksen mukaisesti viikolla 35 (ma 28.8. alkava viikko). Saat tarkempaa infoa ja ohjeet opintojen aloittamiseen sähköpostilla (hakuvaiheessa antamaasi sähköpostiin tai olemassa olevaan Metropolian sähköpostiisi) ennen opetuksen alkamista. Metropolian sivuilta löytyy myös hyödyllistä tietoa opintojen alkuun, johon kannattaa tutustua. Jokainen opiskelijaksi valittu saa alkusyksylle myös henkilökohtaisen ohjausajan opintojen suunnitteluun.

Henkilökohtainen opintosuunnitelma

Tutkinto-opinnot alkavat aiempien opintosuoritusten hyväksilukumenettelyllä, jonka pohjalta laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma (HOPS). Tutkinto-ohjelman ohjaushenkilöstö ohjaa henkilökohtaisen opintosuunnitelman ja hyväksilukuhakemuksen laatimisessa.

Tutkinnon sisältö ja opintojaksokuvaukset löytyvät opetussuunnitelmasta, josta löytyy tutkinnon kuvaus.

Valitse aluksi vasemmasta reunasta joko AMK-tutkinto: Päivätoteutus tai AMK-tutkinto: Monimuotototeutus. Sitten Tekniikan ja liikenteen ala ja Talotekniikan tutkinto-ohjelma. Valitse aloitusvuosi (esim. toisen vuoden opinnot: 2022-2023, Talotekniikka, LVI-suunnittelu ja Lukukaudet sekä Periodit, 2023-2024.)

Henkilökohtaisia opintosuunnitelmia ei laadita 19.6. - 11.8. (henkilöstön kesäloma-aika). Tarvittaessa voit olla yhteydessä tutkinto-ohjelman henkilökuntaan 14.8. alkaen.

Yhteystiedot

Opintojen ohjaus:
opinto-ohjaaja Tuulaliina Asumalahti, tuulaliina.asumalahti [at] metropolia.fi

HOPS-ohjaus (HOPSin laatiminen):
tutkintovastaava Aki Valkeapää, aki.valkeapaa [at] metropolia.fi (LVI-tekniikka)
tutoropettaja Tommi Mäntykoski, tommi.mantykoski [at] metropolia.fi (Kiinteistöjohtaminen)

Todistus tutkinto-opiskelupaikan saamisesta

Jos tarvitset Metropolian todistuksen tutkinto-opiskelupaikan saamisesta, kun olet ottanut opiskelupaikan vastaan ja ilmoittautunut läsnäolevaksi opiskelijaksi Metropolian hakijapalveluiden antamien ohjeiden mukaisesti, ota yhteyttä: opiskelijapalvelut [at] metropolia.fi