Liiketalouden tutkinto-ohjelman (tradenomi, AMK) päivä- tai monimuotototeutukseen avoimen AMK:n tai aiempien suomalaisten korkeakouluopintojen perusteella valituille

Onnea opiskelupaikasta ja tervetuloa Metropolia Ammattikorkeakouluun!

Olet saanut opiskelupaikan Metropolia Ammattikorkeakoulun liiketalouden tutkinto-ohjelmasta päivä- tai monimuotototeutuksesta. Olet opiskellut aiemmin Metropolia AMK:ssa avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijana tai olet tehnyt liiketalouden alaa vastaavia opintoja suomalaisessa korkeakoulussa. Voit aloittaa opintosi tutkinto-opiskelijana pääsääntöisesti aina lukukausien alkaessa.

Aiemmin suoritettujen opintojen hyväksiluku ja henkilökohtainen opintosuunnitelma

Kun olet ottanut opiskelupaikan vastaan ja ilmoittautunut läsnäolevaksi Metropolian Hakijapalveluiden antamien ohjeiden mukaan, voi opintojen tarkempi suunnittelu käynnistyä.

Henkilökohtaisen opintosuunnitelman (HOPS) laatimiseen kuuluu se, että katsot yhdessä liiketalouden alan opinto-ohjaajan kanssa aiemmat korkeakouluopintosi ja sen, millä tavalla voit saada hyväksiluvut tradenomin tutkintoon. Tässä vaiheessa huomioidaan myös, jos sinulla on esimerkiksi työn tai harrastuksen kautta sellaista osaamista, jota voidaan sisällyttää tutkintoosi. Hyväksilukujen jälkeen on selvillä, minkä verran sinun tulee suorittaa opintoja ja millainen on sinun henkilökohtainen opintosuunnitelmasi. Hyväksilukujen lisäksi opintojaksovalintoihin vaikuttaa opetussuunnitelma, opintotarjonta ja omat tavoitteesi työurasi suhteen sekä omat kiinnostuksen kohteesi. Henkilökohtainen opintosuunnitelma muokkautuu ja päivittyy opintojen aikana.

Hyväksilukuja ja opintojen tarkempaa suunnittelua varten ole yhteydessä opinto-ohjaajaan ja varaa aika henkilökohtaiseen keskusteluun! Voit olla yhteydessä, kun saat tiedon, että sinut on hyväksytty ja olet ottanut opiskelupaikan vastaan.