Metropolian kampukset ovat kiinni 18.3.-13.5.2020

Katso miten koronavirustilanne vaikuttaa Metropolian toimintaan

Tehtävä: Dream Team

Valmistuttuasi työskentelet kansainvälisessä monialaisessa tiimissä. Kehitätte yhdessä käytännön ratkaisuja ilmastonmuutokseen torjumiseen ja kiertotalouden hyödyntämiseen jokapäiväisessä arjessa. Vastuullinen muotoilu sekä uudet, innovatiiviset materiaalit, tuotteet ja palvelut ovat yhteinen missio teille kaikille.

Osallistutte Euroopan yhteiseen ilmastomuutosnäyttelyyn v. 2030, jossa teemana on Ihminen aktiivisena ilmastonmuutostoimijana.

Piirrä työyhteisö toiminnassa.

Kuvasta tulee välittyä, mitä työtä teette?

Mitä työtä itse teet?

Anna työyhteisölle ja työtehtävälle nimi.

Kirjoita paperin alareunaan muutaman lauseen pituinen kuvaus työtehtävästäsi ja työyhteisöstäsi. Kirjoita alimmaiseksi myös oma nimesi.

Välineet

Valkoinen A3 -paperi, lyijykynä, vapaavalintaiset piirustus- ja maalausvälineet

Arviointiperusteet

Tulevaisuuden työtehtävien hahmottaminen muotoilu- ja tekstiilialalla, mielikuvitus, visiointikyky, piirustustaito

Perustietolomake

Täytä ja lähetä hakuaikana 18.3.-1.4.2020 klo 15.00 mennessä tekstiilisuunnittelun sähköinen perustietolomake (linkki avoinna hakuaikana). Ota lopuksi tuloste perustietolomakkeesta. Perustietolomakkeet julkaistaan hakuajan alkaessa 18.3.2020. Huomaa, että perustietolomakkeen voi täyttää vain kerran. Lomakkeita ei ole mahdollista palata täydentämään myöhemmin. Tarkista siis, että lähetät vain valmiin lomakkeen.

Voidaksesi tulla otetuksi huomioon valinnassa sinun tulee täyttää myös yhteishakulomake osoitteessa opintopolku.fi 1.4.2020 klo 15.00 mennessä.

Palautusohjeet

Laita lähetyskuoren vasempaan yläkulmaan tiedot:

Oma nimi
Muotoilu/ tekstiilisuunnittelu
Perustietolomakkeen hakijatunniste

Lähetä ennakkotehtävät ja tulosteet yhteishakulomakkeesta sekä tekstiilisuunnittelun perustietolomakkeesta 1.4.2020 klo 15.00 mennessä Metropolian hakijapalveluihin. Viimeisen päivän postileima ei riitä.

Kaikki Metropolian kampukset on suljettu 18.3.2020 alkaen. Näin ollen postitse palautettavia ennakkotehtäviä ei ole mahdollista henkilökohtaisesti tuoda hakijapalveluihin. Noudata ennakkotehtävän palautusohjetta.

Mikäli et pysty tulostamaan perustietolomakettasi/yhteishakulomakettasi, hakijapalvelut tulostavat ne tehtävien käsittelyn yhteydessä. Pääasia on, että täytät lomakkeet sähköisesti.

Postiosoite:
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Hakijapalvelut
PL 4072
00079 Metropolia

Voit myös postittaa katuosoitteella: Hämeentie 135 D, 00560 Helsinki