Tervetuloa opiskelemaan Metropolia Ammattikorkeakouluun

Onnittelumme opiskelupaikastasi terveydenhoitotyön tutkinto-ohjelmassa!

Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman sujuvan opintojen aloituksen sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen opintojen suunnitteluun heti opintojen alusta. Luethan sen vuoksi huolellisesti tämän materiaalin.

Ennen opintojen alkua:

  1. Vastaa opinto- ja uraohjauspienryhmäkyselyyn (vastaamalla viimeistään 15.12.2022 voit vaikuttaa omaan opintopolkuusi ja pienryhmääsi).
  2. Aktivoi Metropolian käyttäjätunnuksesi ennen opintojen alkua (mahdollista 2.1.2023).
  3. Tutustu Metropolian sähköisiin palveluihin sekä lataa ja asenna Microsoft Pro Plus 365 -ohjelmistopaketti ilmaiseksi ennen opintojen alkua (mahdollista Metropolian käyttäjätunnuksen aktivoinnin jälkeen).
  4. Perehdy uuden opiskelijan aloitusmateriaaliin.
  5. Tutustu tutkintosi opetussuunnitelmaan.
  6. Osallistu opintojen ohjaustapaamiseen, mikäli olet suorittanut aiemmin opintoja ensihoitaja-, kätilö-, sairaanhoitaja- tai terveydenhoitajakoulutuksessa tai sinulla on valmis tutkinto. Tapaaminen järjestetään ti 17.1.2023 klo 16.00 - 17.30 etäyhteydellä osoitteessa https://metropolia.zoom.us/my/riikkasorri

Terveydenhoitajakoulutuksessa lukukausilla 2-8 opiskelevien opinnot alkavat lukujärjestyksen mukaisesti viikolla 3.

Muita korkeakouluopintoja ja lähihoitajatutkinnon suorittaneille on erilliset infot aiempien opintojen hyödyntämisestä osana opintopolkua opintojen alussa.

Opintojen aloitus:

Opinnot alkavat maanantaina 16.1.2023 klo 9.30 osoitteessa Myllypurontie 1, Helsinki

Huolehdithan, että pääset osallistumaan opintojen aloitukseen. Erillisiä ohjauksia opintojen aloituksessa käsitellyistä asioista ei järjestetä, joten osallistuminen opintoihin heti ensimmäisestä päivästä on erittäin tärkeää.

Kevään 2023 lukujärjestykset:

Kevätlukukauden lukujärjestykset ovat luettavissa viikolla 52 osoitteessa http://lukkarit.metropolia.fi. Löydät oman ryhmäsi lukujärjestyksen ryhmäsi ryhmätunnuksella SXQ23K1. Lukujärjestykseen voi tulla vielä muutoksia.

Opiskelijatutorit opintojen aloituksen tukena:

Opiskelijatutorit ja tutorvastaavat ovat luoneet FB-ryhmän, jossa pääset jo ennen opintojen alkua tutustumaan muihin opiskelijoihin sekä kyselemään opintojen aloituksesta. Toimipistekohtaisen uusien aloittavien ryhmän löydät Facebookista nimellä MYHO K23.

Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan terveydenhoitajaksi!

Ystävällisin terveisin,

Hanna Vatanen, ryhmän uraohjaaja, puh. 050 568 8363

Riikka Sorri, opinto-ohjaaja, puh. 050 465 6631

sähköpostit: etunimi.sukunimi [at] metropolia.fi