Tervetuloa aloittamaan terveydenhoitotyön opinnot!

Tervetuloa opiskelemaan Metropolia Ammattikorkeakouluun

Onnittelumme opiskelupaikastasi terveydenhoitotyön tutkinto-ohjelmassa!

Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman sujuvan opintojen aloituksen sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen opintojen suunnitteluun heti opintojen alusta. Luethan sen vuoksi huolellisesti tämän materiaalin.

Ennen opintojen alkua:

  1. Vastaa opinto- ja uraohjauspienryhmäkyselyyn (vastaamalla viimeistään 6.8.2023 voit vaikuttaa omaan opintopolkuusi ja pienryhmääsi).
  2. Aktivoi Metropolian käyttäjätunnuksesi ennen opintojen alkua (mahdollista 1.8.2023).
  3. Tutustu Metropolian sähköisiin palveluihin sekä lataa ja asenna Microsoft Pro Plus 365 -ohjelmistopaketti ilmaiseksi ennen opintojen alkua (mahdollista Metropolian käyttäjätunnuksen aktivoinnin jälkeen).
  4. Perehdy uuden opiskelijan aloitusmateriaaliin.
  5. Tutustu tutkintosi opetussuunnitelmaan.
  6. Osallistu opintojen ohjaustapaamiseen, mikäli olet suorittanut aiemmin opintoja ensihoitaja-, kätilö-, sairaanhoitaja- tai terveydenhoitajakoulutuksessa tai sinulla on valmis tutkinto. Tapaamiset järjestetään seuraavasti:
  • Kaikille yhteinen tapaaminen Myllypuron kampuksella tiistaina 8.8.2023 klo 12.30-15.00, Myllypurontie 1, tila MPD1002. Ota oma kannettava mukaan. Yhteyshenkilö Anna-Maria Tiainen, anna-maria.tiainen [at] metropolia.fi

ja

tai

Terveydenhoitajakoulutuksessa lukukausilla 2-8 opiskelevien opinnot alkavat lukujärjestyksen mukaisesti viikolla 33.

Muita korkeakouluopintoja ja lähihoitajatutkinnon suorittaneille on erilliset infot aiempien opintojen hyödyntämisestä osana opintopolkua opintojen alussa.

Yhteyshenkilö: Tutkintovastaava Sari Nyman, puh. 040 630 4858, sari.nyman [at] metropolia.fi.

Opintojen aloitus:

Opinnot alkavat maanantaina 21.8.2023, klo 9.30, osoitteessa Myllypurontie 1, Helsinki.

Huolehdithan, että pääset osallistumaan opintojen aloitukseen. Erillisiä ohjauksia opintojen aloituksessa käsitellyistä asioista ei järjestetä, joten osallistuminen opintoihin heti ensimmäisestä päivästä on erittäin tärkeää.

Syksyn 2023 lukujärjestykset:

Syyslukukauden lukujärjestykset ovat luettavissa viikolla 26 osoitteessa http://lukkarit.metropolia.fi. Löydät oman ryhmäsi lukujärjestyksen ryhmäsi ryhmätunnuksella SXQ23S1. Lukujärjestykseen voi tulla vielä muutoksia.

Opiskelijatutorit opintojen aloituksen tukena:

Opiskelijatutorit ja tutorvastaavat ovat luoneet FB-ryhmän, jossa pääset jo ennen opintojen alkua tutustumaan muihin opiskelijoihin sekä kyselemään opintojen aloituksesta. Toimipistekohtaisen uusien aloittavien ryhmän löydät Facebookista nimellä MYHO S23.

Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan terveydenhoitajaksi!

Ystävällisin terveisin,

Henna Hertell, ryhmän uraohjaaja, puh. 050 473 1768

Sari Nyman, tutkintovastaava, puh. 040 630 4858

Riikka Sorri, opinto-ohjaaja, puh. 050 465 6631

sähköpostit: etunimi.sukunimi [at] metropolia.fi