Onnittelut opiskelupaikastasi!

Tervetuloa aloittamaan opinnot keskiviikkona 11.1.2023 klo 9.00 tilassa MPA6009, Myllypuron kampuksellemme osoitteessa Myllypurontie 1, 00920 Helsinki. Kampus sijaitsee aivan Myllypuron metroaseman vieressä. Suosittelemme saapumista julkisilla liikennevälineillä, sillä kampuksen ympäristössä on rajoitetusti pysäköintipaikkoja.

Opiskelijatutorit ovat vastaanottamassa sinua oppilaitoksemme aulassa ja opastavat sinut oikeaan luokkatilaan!

Ota mukaasi kortti (esim. kirjastokortti, huom. ei pankkikorttia), jonka voit aktivoida päivän aikana kulkukortiksi ja näin pääset kulkemaan kampuksella.

Syyslukukauden lukujärjestys on luettavissa osoitteessa: http://lukkarit.metropolia.fi

Oman ryhmäsi lukujärjestyksen löydät tunnuksella SXI23K2. Lukujärjestyksiin on merkitty vain lähipäivät ja läsnäoloa vaativat etäyhteyksin toteutuvat oppimistilanteet, joissa läsnäolo on pakollista. Lukujärjestyksessä vapaat päivät ovat tarkoitettu opintojaksoihin kuuluvaan itsenäiseen opiskeluun kuten yksilötehtäviin, ryhmätöihin ja annettujen aineistojen opiskeluun. Itsenäinen opiskelu muodostuu opintojaksokohtaisesti ja siihen tarvittavaa aikaa ei ole merkitty lukujärjestykseen. Opintojaksojen kulku ja vaatimukset käydään läpi aina kunkin opintojakson orientaatiossa, missä läsnäolo on pakollinen. Mahdollisten poissaolojen käytäntö sovitaan myös opintojaksokohtaisesti orientaatiossa.

Monimuotoinen opiskelu on kokoaikaista ja vaatii keskimäärin 40 tuntia / viikko. Opiskelussa yhdistyvät lähiopiskelupäivät, etänä tapahtuvat oppimistilanteet ja itsenäinen opiskelu sekä työelämäyhteistyössä oppiminen harjoittelujaksoineen eri toimintaympäristöissä. Etänä tapahtuvaan itsenäiseen opiskeluun kuuluu opiskelua verkko-oppimisympäristössä, kirjallisuuteen perehtymistä ja oppimistehtävien tekemistä. Oppimistehtäviä tehdään myös ryhmä- ja tiimityöskentelynä, etäyhteyksiäkin hyödyntäen.

Ryhmäsi tutoropettajana toimii lehtori Sanna Piikki.

Opetussuunnitelma

Toimintaterapian tutkinto-ohjelman opetussuunnitelmaan voit tutustua Metropolian sivuilla.

Tietokone

Opinnoissa tarvitaan kannettavaa tietokonetta. Mikäli olet hankkimassa uutta omaa tietokonetta, sellainen tietokone riittää, jota yleisesti suositellaan opiskeluun.

Käyttäjätunnukset

Muistathan aktivoida Metropolian käyttäjätunnukset. Mahdolliset sähköpostiviestit lähetetään opiskelijoille aina Metropolian osoitteella. Käyttäjätunnusten aktivoinnin jälkeen pääset myös opiskelija- sivuille.

Opiskelijan opas

Suosittelemme, että tutustut etukäteen uusien opiskelijoiden sivuihin sekä Opiskelijan oppaaseen

Tutki opasta erityisesti seuraavien kysymysten kautta:

  • Mitä kampuspalveluja Myllypuron kampukselta löytyy?
  • Miten pääset alkuun kirjaston käyttäjänä?
  • Mainitse ainakin kaksi asiaa, jossa opiskelijapalvelut voi olla apunasi?
  • Mistä löydät tietoa opiskelijoille suunnatuista It-tukipalveluista?
  • Miten Metropoliassa tuetaan opiskeluhyvinvointia?
  • Millaisia kansainvälistymismahdollisuuksia Metropoliassa opiskelevalla on?

Sinulle mahdollisesti herääviä kysymyksiä kannattaa aina kysyä opiskelijatuutoreilta tai opettajilta opintojen alkaessa ja edetessä.

Tervetuloa Metropoliaan! Nähdään tammikuussa!

Ryhmän SXI23K2 tutoropettaja Sanna Piikki.

Toimintaterapian tutkintovastaava Kaija Kekäläinen (kaija.kekalainen (at) metropolia.fi)

Opinto-ohjaaja Paula Lindqvist (paula.lindqvist (at) metropolia.fi)