Perustiedot

Kesto / Ajankohta
26.8.2021-22.1.2022
Laajuus
15 op
Hinta
2200 e + alv 24 %

Systeemisen johtamisen valmennus on tarkoitettu johtajille ja asiantuntijoille, jotka tarvitsevat uutta osaamista VUCA-ajassa toimimiseen. Valmennus vahvistaa systeemistä johtamisosaamista ja organisaatioiden systeemidynamiikan ymmärtämistä. Siinä yhdistyy teoreettinen ja käytännön osaaminen yhdistettynä uuden johtamisen mindsetin omaksumiseen.

Systeemisenä työkaluna käytetään systeemistä organisaatiokonstellaatiota, joka on uusi menetelmä esimiestyön ja työyhteisöjen kehittämisessä. Sen avulla voidaan tarkastella esimerkiksi organisaation strategisia valintoja, muutosjohtamisen dynamiikkaa, organisaatiokulttuuria ja tiimien kehittämistä.

Voit suorittaa koko ohjelman verkko-opintoina. Jokainen moduuli koostuu verkkoluennoista, työpajoista, konstellaatioista, tehtävistä ja kirjallisuudesta. Valmennusohjelma on laajuudeltaan 15 opintopistettä (ECTS) ja vastaa tasoltaan YAMK/Master's-tasoisia opintoja. Voit halutessasi ilmoittautua valmennusohjelman (15 op) lisäksi valinnaiseen moduuliin. 

Oletko kiinnostunut valmennuksesta ja/tai onko sinulla lisäkysymyksiä? Tervetuloa osallistumaan valmennuksen infotilaisuuteen 6.5. ja 27.5. klo 14.00-15.00, jotka järjestetään Zoomissa:

Valmennuksen sisältö ja toteutus

Valmennusohjelma koostuu kolmesta viiden opintopisteen laajuisesta moduulista, joiden teemat ovat seuraavat:

  • Introduction to systemic leadership theories, mental shift needed and use of systemic tools, 5 credits
  • Systemic approach to strategic management, change management and leadership issues, 5 credits
  • Systemic approach to corporate culture and organisational dynamics, 5 credits

Valmennuksen aikana vahvistat esimiestyössä tarvittavaa osaamista ja opit ratkaisemaan esimiestyön ja johtamisen ongelmia systeemisen työskentelyn avulla. Voit suorittaa koko ohjelman verkko-opintoina. Jokainen moduuli koostuu verkkoluennoista, työpajoista, systeemisistä organisaatiokonstellatioista, tehtävistä ja kirjallisuudesta.

Valmennusohjelma on laajuudeltaan 15 opintopistettä (ECTS) ja vastaa tasoltaan YAMK/Master's-tasoisia opintoja. Voit halutessasi ilmoittautua valmennusohjelman (15 op) lisäksi valinnaiseen moduuliin.

Valmennus toteutetaan suomeksi ja englanniksi tai kokonaan englanniksi riippuen osallistujista. 

Tutustu tarkemmin valmennuksen aikatauluun ja eri moduulien sisältöihin englanninkielisellä sivustolla!

Ilmoittautuminen ja valmennusohjelman hinta

Ilmoittaudu systeemisen johtamisen valmennukseen e-lomakkeella 15.6.2021 mennessä. 

Osallistuminen valmennusohjelmaan 15 op sisältäen yhdeksän seminaaripäivää ja kolme moduulia maksaa 2200 € (+ ALV 24 %). Valmennusohjelman voit maksaa yhdessä tai kahdessa erässä valmennuksen alkaessa.

Ylimääräinen, valinnainen moduuli maksaa 700 € (+ ALV 24 %). Tämän moduulin lasku lähetetään maaliskuussa 2022.

Tutustuthan peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista. 

Systeemisen johtamisen valmennus

Kouluttajat

Systeemisen johtamisen valmennuksen kouluttajat ovat systeemisen työn asiantuntijoita eurooppalaisesta verkostosta:

  • Helena Kuusisto-Ek, Metropolia Ammattikorkeakoulu
  • Barbara Malmström, Nova Spectra Ab
  • Georg Muller-Christ, University of Bremen

Löydät kouluttajaesittelyt englanninkieliseltä sivulta

Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti valmennuksen  yhteyshenkilölle viimeistään neljä viikkoa ennen valmennuksen alkua. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.  

Mikäli valmennus, yksittäinen seminaaripäivä tai valmennuksen osa joudutaan peruuttamaan Metropoliasta johtuvista syistä valmennuskutsun lähettämisen jälkeen, osallistujalle tarjotaan mahdollisuutta osallistua vastaavaan toteutukseen uutena ajankohtana tai vaihtoehtoisesti Metropolia palauttaa kyseiseen valmennukseen/valmennuspäivään/valmennuksen osaan liittyvät valmennusmaksut. Metropolia ei vastaa osallistujalle valmennuksen peruuntumisen johdosta aiheutuvista muista kuluista.   

Pidätämme oikeuden muutoksiin.