Metropolian kampukset ovat kiinni 18.3.-13.5.2020

Katso miten koronavirustilanne vaikuttaa Metropolian toimintaan

Tehtävä

Vastaa alla oleviin kysymyksiin. Vastauksen pituus on enintään 1500 merkkiä per tehtävä.

a. Kirjoita lyhyt selvitys koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja harrastuksistasi. Mitä merkitystä taustallasi on esitys- ja teatteritekniikan koulutukseen hakeutumisessa? Miksi haet koulutukseen juuri nyt?

b. Perustele miksi haluat esitys- ja teatteritekniikan koulutukseen. Pohdi seuraavia kysymyksiä: Mitä tämä koulutus merkitsee sinulle? Mitä odotat opiskelulta?

c. Kerro lyhyesti tulevaisuuden suunnitelmistasi. Missä olet ja mitä teet kahden, viiden tai kymmenen vuoden kuluttua?

d. Minkälaista ajankäyttösi on tällä hetkellä ja miten opiskelu muuttaisi sitä? Kuinka järjestät ajankäyttösi tulevan opiskelun aikana? Kerro konkreettisia esimerkkejä. Minkälaisena näet opiskelun ja työn yhteensovittamisen?

Arviointiperusteet: motivaatio ja orientaatio opiskeluun, opiskeluvalmiudet, soveltuvuus alalle, esitys- ja teatteriteknisen alan tuntemus.

Arviointiasteikko: hyväksytty / hylätty. Ennakkotehtävien perusteella valitaan 20 - 30 hakijaa valintakokeisiin, jotka järjestetään 3.6.2020.

Palautusohjeet

Ennakkotehtävän vastaukset tulee kirjoittaa hakuaikana 18.3.–1.4.2020 klo 15.00 esitys- ja teatteritekniikan perustietolomakkeelle, joka julkaistaan haun alkaessa 18.3.2020.

Täytä ja lähetä sähköinen perustietolomake (linkki avoinna hakuaikana). Lomaketta ei tarvitsee tulostaa tai lähettää postitse. Huomaa, että perustietolomakkeen voi täyttää vain kerran. Lomakkeita ei ole mahdollista palata täydentämään myöhemmin. Tarkista siis, että lähetät vain valmiin lomakkeen.

Voidaksesi tulla otetuksi huomioon valinnassa sinun tulee täyttää myös yhteishakulomake osoitteessa opintopolku.fi 1.4.2020 klo 15.00 mennessä.