Lämpimät onnittelut uudesta opiskelupaikastasi ja tervetuloa opiskelemaan esitys- ja teatteritekniikan tutkinto-ohjelmaan!

Opintojen aloitus

Aiemmasta tiedosta poiketen opinnot alkavat maanantaina 24.8.2020 klo 9:30, eivätkä sunnuntaina 23.8. Arabian kampuksella, Hämeentie 161 

Syksyn opetuksen aikataulut löytyvät lukkarista ryhmätunnuksella KXH20S2. Voit käydä jo katsomassa, miten syksyn opinnot ajoittuvat. Päivät kannattaa laittaa kalenteriin heti! Pienet muutokset ovat vielä mahdollisia. Lisäksi syksyllä on tarjolla esitystekniikan syventäviä ammattiopintoja eli erikoiskursseja. Ne löytyvät lukkarista ryhmätunnuksella KXHSYV. Kannattaa tutustua jo valmiiksi myös erikoiskurssitarjontaan lukkarissa. Tarkemmat kurssikuvaukset lähetämme sähköpostitse viikolla 33.

Elokuun ensimmäisessä tapaamisessa tutustutaan opiskelun käytäntöihin ja aloitetaan myös ensimmäiset opintojaksot. Elo-syyskuun aikana jokaiselle uudelle opiskelijalle sovitaan kahden tunnin tapaamisaika ryhmän hops-ohjaajan kanssa opintojen tarkempaan ja henkilökohtaiseen suunnitteluun. 

Opiskelu esitys- ja teatteritekniikan tutkinto-ohjelmassa

Opiskelu tutkinto-ohjelmassa jakautuu kahteen lukukauteen. Lähiopetusta on pääsääntöisesti 1-2 kertaa kuukaudessa sunnuntaista tiistaihin klo 9:30 - 16:30 välillä. Lisäksi on valittavissa esitys- ja teatteritekniikan syventäviä ammattiopintoja eli erikoiskursseja.
Voit tutustua tarkemmin opintojesi sisältöön opetussuunnitelmasta 

Paikan vastaanotto

Muistathan ottaa opiskelupaikkasi vastaan 22.7.2020 klo 15:00 mennessä, jotta pääset aloittamaan opintosi!

Yhteystiedot

Mikko Pirinen, tutkintovastaava
puh. 040 047 0564
mikko.pirinen [at] metropolia.fi 
(paikalla alkaen 10.8.2020) 

Kaisa Nissinen, koulutussuunnittelija
puh. 040 714 5155
kaisa.nissinen [at] metropolia.fi 
(paikalla alkaen 10.8.2020)

Aurinkoista loppukesää ja tervetuloa opiskelemaan! Elokuussa nähdään!

Opiskelijatutoreiden terveiset

Katso opiskelijakunta Metkan sivuilta opiskelijatutoreiden terveiset.