Lämpimät onnittelut uudesta opiskelupaikastasi ja tervetuloa opiskelemaan esitys- ja teatteritekniikan tutkinto-ohjelmaan!

Opintojen aloitus

Opinnot alkavat maanantaina 5.9.2022 klo 9:30, Arabian kampuksella osoitteessa Hämeentie 135 D.

Syksyn opetuksen aikataulut löytyvät lukkarista ryhmätunnuksella KXH22S2. Voit käydä jo katsomassa, miten syksyn opinnot ajoittuvat. Päivät kannattaa laittaa kalenteriin heti! Pienet muutokset ovat vielä mahdollisia. Lisäksi syksyllä on tarjolla esitystekniikan syventäviä ammattiopintoja eli erikoiskursseja. Ne löytyvät lukkarista ryhmätunnuksella KXHSYV elokuussa.

Syyskuun ensimmäisessä tapaamisessa tutustutaan opiskelun käytäntöihin ja aloitetaan myös ensimmäiset opintojaksot. Syyskuun aikana jokaiselle uudelle opiskelijalle sovitaan tunnin tapaamisaika ryhmän hops-ohjaajan kanssa opintojen tarkempaan ja henkilökohtaiseen suunnitteluun.

Opiskelu esitys- ja teatteritekniikan tutkinto-ohjelmassa

Opiskelu tutkinto-ohjelmassa jakautuu kahteen lukukauteen. Opetusta on pääsääntöisesti muutaman kerran kuukaudessa maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9:30 - 16:30 välillä. Iso osa opetuksesta järjestetään etänä, kampuksella työskennellään keskimäärin kerran kuussa. Lisäksi on valittavissa esitys- ja teatteritekniikan syventäviä ammattiopintoja eli erikoiskursseja.

Voit tutustua tarkemmin opintojesi sisältöön opetussuunnitelmasta Opinto-opas-sivustolla.

Paikan vastaanotto

Muistathan ottaa opiskelupaikkasi vastaan 15.7.2022 klo 15:00 mennessä, jotta pääset aloittamaan opintosi! Katso tarkemmat tiedot opiskelupaikan vastaanottamisesta täällä.

Yhteystiedot

Mikko Pirinen, tutkintovastaava
puh. 040 047 0564
mikko.pirinen [at] metropolia.fi
(paikalla alkaen 15.8.2022)

Leena Niiranen, koulutussuunnittelija
puh. 050 572 9755
leena.niiranen [at] metropolia.fi
(paikalla alkaen 15.8.2022)

Metropolian hakijapalvelut vastaa hakuprosessiin ja opiskelupaikan vastaanottamiseen liittyviin kysymyksiin myös kesän aikana:
hakijapalvelut [at] metropolia.fi
puh. 040 712 5100

Aurinkoista loppukesää ja tervetuloa opiskelemaan! Syyskuussa nähdään!

Opiskelijatutoreiden terveiset

Katso opiskelijakunta METKAn sivuilta opiskelijatutoreiden terveiset.