Opinnot keväällä 2021 aloittaville

Tervetuloa opiskelemaan Metropolia Ammattikorkeakouluun, onnittelumme opiskelupaikastasi kätilötyön tutkinto-ohjelman päivätoteutuksessa!

Metropolian koronatyöryhmän päätöksellä opintojen aloitus toteutetaan etäyhteydellä 11.1.2020.

Halutamme tarjota sinulle mahdollisimman sujuvan opintojen aloituksen ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen opintojen suunnitteluun heti opintojen alusta. Luethan sen vuoksi huolellisesti tämän materiaalin.

Ennen opintojen alkua

  1. Vastaa opinto- ja uraohjauspienryhmäkyselyyn (vastaamalla viimeistään 18.12.2020 voit vaikuttaa omaan opintopolkuusi ja pienryhmääsi).
  2. Aktivoi Metropolian käyttäjätunnuksesi ennen opintojen alkua (mahdollista 8.1.2021).
  3. Tutustu Metropolian sähköisiin palveluihin sekä lataa ja asenna Microsoft Pro Plus 365 -ohjelmistopaketti ilmaiseksi ennen opintojen alkua (mahdollista Metropolian käyttäjätunnuksen aktivoinnin jälkeen).
  4. Perehdy uuden opiskelijan aloitusmateriaaliin.
  5. Tutustu tutkintosi opetussuunnitelmaan.
  6. Osallistu opintojen ohjaustapaamiseen, mikäli olet suorittanut aiemmin opintoja ensihoitaja-, kätilö-, sairaanhoitaja- tai terveydenhoitajakoulutuksessa tai sinulla on näistä valmis tutkinto. Tapaaminen järjestetään 22.12.2020 klo 13.00-15.00 etäyhteydellä osoitteessa https://metropolia.zoom.us/my/heli.kondelin.

Muita korkeakouluopintoja ja lähihoitajatutkinnon suorittaneille on erilliset infot aiempien opintojen hyödyntämisestä opintojen alettua.

Yhteyshenkilö: Tutkintovastaava Heli Kondelin, puh. 040 630 1262, heli.kondelin [at] metropolia.fi.

Opintojen aloitus

Opinnot alkavat maanantaina 11.1.2021 klo 9.30. Osallistu aloituspäivään etäyhteydellä https://metropolia.zoom.us/j/62233170143

Huolehdithan, että pääset osallistumaan opintojen aloitukseen. Erillisiä ohjauksia opintojen aloituksessa käsitellyistä asioista ei järjestetä, joten osallistuminen opintoihin heti ensimmäisestä päivästä on erittäin tärkeää.

Kevään 2021 lukujärjestykset

Kevätlukukauden lukujärjestykset ovat luettavissa viikolla 52 osoitteessa http://lukkarit.metropolia.fi.  Löydät oman ryhmäsi lukujärjestyksen ryhmäsi ryhmätunnuksella SXL21K1. Lukujärjestykseen voi tulla vielä muutoksia.

Opiskelijatutorit opintojen aloituksen tukena

Opiskelijatutorit ja tutorvastaavat ovat luoneet FB-ryhmän, jossa pääset jo ennen opintojen alkua tutustumaan muihin opiskelijoihin sekä kyselemään opintojen aloituksesta. Toimipistekohtaisen uusien aloittavien ryhmän löydät Facebookista nimellä MYHO K21

Noudatamme valtakunnallisia ja oppilaitoksen ohjeistuksia koskien COVID 19 -pandemiaa ja mahdollisista poikkeuskäytänteistä ilmoitetaan koronainfosivullamme.

Kätilökoulutuksen blogi

Pääset tutustumaan kätilökoulutuksen opettajiin lukemalla kätilökoulutuksen blogia

Yhteystiedot

Sari Haapio
ryhmän uraohjaaja
puh. 040 714 5127

Anna-Maria Tiainen
opinto-ohjaaja
puh. 050 563 3611

Heli Kondelin
tutkintovastaava
puh. 040 630 1262

sähköpostit: etunimi.sukunimi[@]metropolia.fi

Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan kätilöksi!

Opiskelijatutoreiden terveiset

Katso opiskelijakunta Metkan sivuilta opiskelijatutoreiden terveiset.