Tervetuloa opiskelemaan ajoneuvotekniikkaa!

Ennen opintojen alkua

Luethan huolellisesti opiskelija- ja hakijapalveluiden ohjeet

Pidäthän huolen, että olet aktivoinut käyttäjätunnuksen Metropolian OMA-järjestelmään 19.8. mennessä. Tarvitset käyttäjätunnusta orientaatiopäivänä. Aktivoinnin voi tehdä aikaisintaan edeltävänä viikonloppuna. Ohjeet ja linkki tunnuksen aktivointiin

Opintojen aloittaminen

Opintosi alkavat orientaatiopäivällä 19.8.2020 Myyrmäen kampuksella, Leiritie 1, 01600 Myyrmäki, Vantaa

 Jos omistat oman läppärin, tuothan sen mukanasi ensimmäisille päiville. Uusille opiskelijoille on lähetetty sähköpostia tarkemmasta aikataulusta. 

Jokaista opintonsa aloittavaa opiskelijaa edellytetään osallistumaan orientaatiopäivään. Orientaatiopäivän aikana käydään läpi opintoihisi liittyviä tärkeitä käytännön asioita. Erillisiä ohjauksia opintojen aloituksessa käsitellyistä asioista ei järjestetä. Ota mukaasi henkilöllisyystodistus.

Lukujärjestykset

Lukujärjestys on Lukkarikoneessa. Oman lukujärjestyksesi löydät ryhmätunnuksella A20A, A20B tai A20C. Oman ryhmäsi saat tietää orientaatiopäivillä.

Opinnot

Insinööritutkinnon laajuus on 240 op. Tutkintoon sisältyy pakollisia, valinnaisia ja vapaasti valittavia opintoja sekä työharjoittelua ja opinnäytetyö.

Tutkinnon sisältö ja opintojaksokuvaukset ovat kolmen ammatillisen pääaineen mukaan nimetyissä opetussuunnitelmissa, tunnus TXN20S1.

Aikaisemman osaamisen tunnustaminen ja tunnistaminen

Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijana voit halutessasi hakea aiemmalle osaamisellesi tunnistamista ja tunnustamista (AHOT) eli virallista hyväksyntää osaksi tutkintoa, mikäli sinulla on opetussuunnitelman tavoitteita vastaavaa osaamista ennen opintoja.

Osaamisen hankintatavalla tai -ajankohdalla ei ole merkitystä. Olet voinut hankkia osaamisen korkeakouluopinnoissa, muussa koulutuksessa, työelämässä, vapaa-aikana tai harrastuksissa.

Opintojen hyväksiluvut kannattaa selvittää ja hakea heti opintojen alussa. Suunnittelet yhdessä koulutussuunnittelijan tai tutkintovastaavan kanssa henkilökohtaisen opintosuunnitelman etenkin, jos sinulla on haettavanasi paljon hyväksilukuja.

Saat tietoa aiheesta lisää orientaatiopäivillä.

Yhteystiedot

3.8.2020 alkaen

Kati Forsman, tutor-opettaja
kati.forsman [at] metropolia.fi
040 334 1896

Opiskelijatutoreiden terveiset

Katso opiskelijakunta Metkan sivuilta opiskelijatutoreiden terveiset.