Ylempi AMK-tutkinto

Metropolia Master’s - maisteritason tutkinto ammattilaisen urakehitykseen

Metropolia tarjoaa 30 ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa ohjelmaa. Tarjonta on Suomen laajin. Metropolia Master’s -opiskelijana kehität itseäsi ja uudistat työelämää. Käytännönläheinen tutkinto tuo Sinulle kilpailuetua. Tutustu ohjelmiin tai lue lisää ylemmästä amk-tutkinnosta.

Metropolia Master's - keskusteluja työelämän kehittämisestä

Metropolian kymmenvuotisjuhlavuoden kunniaksi tehty verkkojulkaisu tuo esiin välähdyksiä siitä, millaisia opinnäytetöitä vuosien saatossa on tehty ja millaista osaamista ne ovat tuottaneet tekijälleen, hänen työyhteisölleen ja koko toimialalle.

Verkkojulkaisu rakentuu ylempään AMK-tutkintoon valmistuneiden alumnien sekä Metropolia Ammattikorkeakoulussa työskentelevien asiantuntijoiden vuoropuhelusta.

Tutustu uuteen verkkojulkaisuun

Katso myös Master's -esite (e-julkaisu) 

Kaikki ylemmät AMK-tutkinnot

Valitse ala(t) Valitse ala(t)

Master’s-ohjelmista valmistuneet kertovat videoilla opinnoistaan ja urastaan


Tutustu YAMK:ssa tuotettuihin julkaisuihin

Metropolian YAMK-tutkinnot tuottavat vuosittain artikkelikokoelmia, jotka valottavat opiskelua ylemmissä ammattikorkeakoulututkinnoissa sekä valottavat koulutettavien alojen uusimpia kehittämisen tuulia. Kirjoittajina ovat sekä ylempien ammattikorkeakoulututkintojen opettajat, opiskelijat että valmistuneet alumnit. Tutustu julkaisuihimme!


Master's-opintojen edut

Ammattilaisena opiskelet toisten ammattilaisten seurassa

Masters-opiskelijamme edustavat erilaisia työyhteisöjä ja johtavia organisaatioita. Kaikilla on vähintään kolmen vuoden työkokemus. Asiantuntijaverkostosi kasvaa ja kehität toisten ammattilaisten kanssa työkäytäntöjä.

Kouluttaudut alasi erinomaiseksi osaajaksi. Master's-ohjelmissamme on käytännönläheiset, työssä testatut sisällöt. Opiskelu tapahtuu tiiviissä vuorovaikutuksessa työelämän kanssa kumppaniorganisaatiolle ratkaisuja etsien.

Opinnäytetyö on aito työelämän kehittämistehtävä

Opinnäytetyö on kolmasosa tai peräti puolet koko Master's-tutkinnosta. Kehität työkäytäntöjä, toimintamalleja ja osaamista työyhteisöille ja itsellesi. Oma osaamisesi tulee näkyväksi.

Henkilökohtainen ote

Kehität itseäsi luovana innovatiivisena yksilönä. Yksilöllinen osaamisesi tunnistetaan ja hyödynnetään. Saat henkilökohtaista valmennusta työn haasteisiin. Voit oppia ketterästi - osa oppimisesta on ajasta ja paikasta riippumatonta.

Hankit maisteritason tutkinnon

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto vastaa samaa EQF (European Qualifications Framework) -tasoa kuin muutkin ylemmät korkeakoulututkinnot (esim. diplomi-insinöörin, kauppatieteiden maisterin tai yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinto, taso 7).

Valmistut tehokkaasti

Vuodesta 2015 alkaen opinnot kestävät tutkinto-ohjelmakohtaisesti 1-2 vuotta. Voit suorittaa opinnot työn ohessa.

Kansainvälinen osaamisesi lisääntyy

Monipuoliset opetusmenetelmät ja -sisällöt kehittävät kansainvälistymisosaamistasi. Metropolian kansainvälinen partneriverkosto avaa uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia.

Vahva ja osaava Metropolia Master’s -opettajatiimi tukenasi

Metropolia Master’s -opettajillamme on

  • pedagoginen pätevyys
  • monipuolinen työelämäkokemus
  • tohtorin/lisensiaatin tutkinto
  • konsultoiva ja kehittävä työote

Opiskelupaikkana elinvoimainen pääkaupunkiseutu

Pääkaupunkiseudulla sinulla on parhaat mahdollisuudet monialaiseen verkostoitumiseen. Metropoliassa olet lähellä kaikkea.

Koulutus on maksutonta

Tutkintoon johtava koulutus kustannetaan julkisista varoista.


Masterminds – Maisteriainesta -blogi

Blogin kirjoittajat ovat Metropolian YAMK-tutkintojen opiskelijoita, opettajia ja yhteistyökumppaneita. Aihepiirit käsittelevät laajasti ylemmän AMK-koulutuksen ajankohtaisia teemoja, työelämäyhteistyötä ja opiskelijoiden kokemuksia. Tutustu blogiin

Ylempi AMK - hakeminen

Suomenkieliseen ylempään AMK -tutkintoon voit hakea yhteishaussa keväällä ja syksyllä. Englanninkielisiin Master's-ohjelmiin on haku keväällä.

Koulutuskohtaisiin valintaperusteisiin ja pohjakoulutusvaatimuksiin voit tutustua Näin haet -osiossa

Englanninkieliseltä sivustoltamme löydät hakuohjeet englanninkielisiin Master's-ohjelmiin

Yhteystiedot

Marjatta Kelo
kehityspäällikkö
p. +358 40 630 2191
marjatta.kelo (at) metropolia.fi