Opiskele tekniikan koulutusalalla

Rakenna tulevaisuutesi Metropoliassa

Tekniikan koulutusalalla opiskelet alasta riippuen vihreän teknologian ja bisneksen kampuksella Vantaan Myyrmäessä, hyvinvoinnin rakentajien kampuksella Helsingin Myllypurossa tai älykkäiden ratkaisujen kehittäjäkampuksella Espoon Karamalmilla. Monikulttuurisilla kampuksillamme työskennellään tiiviisti yritysten kanssa.

Espoossa Karamalmin ICT-kampuksella luodaan huomisen ratkaisuja älykkään teknologian ja prosessien johtamisen avulla. Helsingissä Myllypuron kampuksella voi opiskella useissa tekniikan, erityisesti kiinteistö- ja rakennusalan tutkinto-ohjelmissa. Vantaalla Myyrmäen kampuksella opiskeltavat alat käsittelevät esimerkiksi vihreää teknologiaa.

Metropoliassa pääset opiskelemaan huippuvarustelluissa oppimisympäristöissä ja verkostoitumaan poikkialaisesti eri alojen opiskelijoiden kanssa osana innovaatio-opintoja.

Lue lisää…

Karamalmin kampuksesta

Myllypuron kampuksesta

Myyrmäen kampuksesta

Metropolia Ammattikorkeakoulu on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Metropoliassa on neljä kampusta ja 76 tutkinto-ohjelmaa, joista 17 on englanninkielisiä.

Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme 17 200 opiskelijan ja yli tuhannen asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat.

Metropolian innovaatiokeskittymissä opiskelijat tekevät yritysten ja organisaatioiden kanssa yhteistyötä osana opintojaan ja kerryttävät opintopisteitään.

Lue lisää tekniikan alan…

Puhtaat ja kestävät ratkaisut -innovaatiokeskittymästä

Älykäs ja luova kaupunki -innovaatiokeskittymästä

Kevään 2024 korkeakoulujen 2. yhteishaku

Hakuaika 13.3.2024 klo 8:00 - 27.3.2024 klo 15:00

Korkeakoulujen yhteishaku on kansallinen hakumenettely, jota suomalaiset oppilaitokset käyttävät valitessaan uusia opiskelijoita. Kevään 2024 toisessa yhteishaussa voi hakea enintään kuuteen (6) suomenkieliseen korkeakoulututkintoon. Nämä kuusi vaihtoehtoa voivat sisältää koulutusohjelmia yhdestä tai useammasta korkeakoulusta.

Linkit Opintopolkuun kevään 2024 2. yhteishaussa mukana oleviin Metropolian koulutusohjelmiin löytyvät alla mainituilta koulutusohjelmasivuilta.

Tekniikan alan tutkintovideot

Rakennusarkkitehtuuri

Rakennusarkkitehtuurin opiskelija Heta kertoo kokemuksistaan.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Opiskelija kuntosalilla.

Urheilijan Metropolia

Kilpa- tai huippu-urheilijaopiskelijan kanssa suunnitellaan urheilemista tukeva eteneminen opinnoissa. Huomioimme harjoitus- ja kilpailukalenterin vaikutuksen opiskelun aikatauluihin.

Pedagogiset linjaukset

Metropoliassa oppiminen tapahtuu vuorovaikutuksessa ympäristön ja toisten ihmisten kanssa. Oppija nähdään aktiivisena toimijana sekä tavoitteellisena tiedon käsittelijänä ja tuottajana.

Opiskelija istuu läppärin ääressä ja kaivaa opiskelutarvikkeita repusta.

Hyvät opiskelukäytänteet

Noudattamalla hyviä opiskelukäytänteitä opintojen alusta aina opinnäytetyön valmistumiseen saakka toimit opinnoissasi eettisesti kestävällä tavalla.