Tekniikan
AMK-päivätoteutuksessa
tammikuussa 2020 aloittaville

Kaikki uudet opiskelijat

Ota mukaan ensimmäisenä orientaatio/perehdytyspäivänä

  • Kuvallinen henkilöllisyystodistus
  • henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenne käyttäjätunnuksen aktivoimista varten.
    Huom! Opiskelijatunnuksen aktivointi on mahdollista vasta orientaatio/perehdytyspäivästä alkaen, mikäli tutkinto-ohjelmasi ei sinulle erikseen asiasta ilmoita.

Uuden opiskelijan tulee aktivoida käyttäjätunnus, jota hän tarvitsee kirjautuessaan Metropolian tietojärjestelmiin. Käyttäjätunnuksen aktivointi ja salasanan vaihto tapahtuu henkilökohtaisten pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla suomi.fi-palvelussa. Tutustuthan Tietohallinnon käyttäjätunnusten aktivointiohjeeseen.

Tutustu opiskelija- ja hakijapalveluihin

Opiskelija- ja hakijapalvelut on sijoitettu kolmeen toimipisteeseen, jotka auttavat opiskelijoita heidän jokapäiväisissä opiskeluun liittyvissä tarpeissaan. Tekniikan opiskelijoita palvelee ensisijaisesti Myllypuron ja Myyrmäen opiskelija- ja hakijapalvelut. Katso yhteystiedot ja aukioloajat 

Tekniikanalan opiskelijapalveluiden vastuualueita opintojen alkuvaiheessa:

  • opiskelijoiden neuvonta
  • opiskelijarekisterin ylläpito: opiskeluoikeus, henkilötiedot

Opiskeluun liittyvät asiakirjat (kuten opiskelutodistus ja opintosuoritusote) voi tilata etäpalvelusta opintojen alettua (OMA-intranet -> Opiskelijan työpöytä -> Asiointipalvelut -> Tilaa).

OMA-intranetistä löytyy opiskeluun ja valmistumiseen liittyviä ohjeita, aikatauluja ja ajankohtaisia tiedotteita.

Tuudo

Tuudo on mobiilisovellus, jonka kautta voit käyttää sisältöjä Metropolian eri verkkopalveluista kätevästi älypuhelimellasi.

Tuudosta näet esim. tiedotteet, lukujärjestyksesi, opintosuoritukset ja päivän ruokalistat. Ja mikä parasta: Tuudo on mobiilisovellus, jolla saat VR:n, HSL:n, Matkahuollon ja Kelan opiskelija-alennukset heti käyttöösi. Edut ovat vapaasti kaikkien Metropolian opiskelijoiden saatavilla, ihan ilmaiseksi.

Kannattaa katsoa Tuudon päävalikosta löytyvä osio 'uudelle opiskelijalle'. Olemme julkaisseet uudelle opiskelijalle myös 'orientaatiopolun', johon kannattaa lähteä heti tutustumaan.

Käy hakemassa Tuudo puhelimesi sovelluskaupasta maksutta ja ota se käyttöön

Terveydenhuolto

Opintojen käynnistyttyä saat tunnukset Oma-intranettiin, josta löytyy tietoa opiskeluterveydenhuollon palveluista.

Tutkinto-ohjelmakohtainen materiaali